6 Януари, 2019 15:51 3 078 68

Каракачанов: Няма решение за купуване на F-16, само за преговори

  • красимир каракачанов-
  • изтребител-
  • ф-16-
  • f-16-
  • отбрана

Цената, предложена от САЩ е по-висока, но предлагала и оборудване...

Каракачанов: Няма решение за купуване на F-16, само за преговори - 1
Снимка: БГНЕС

„Закриването на Агенцията за българите в чужбина не решава никакви проблеми. Това не е решение, а изказване на премиера. Аз пък предлагам министерство за българите в чужбина”. Това заяви министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Тази неделя” по bTV.

„Искам България да бъде сериозна държава. Позорно е, че последните 28 години зарязахме нашата диаспора. Има близо 2 млн. души историческа българска общност, има и 4 млн. българи мигранти по цял свят”, обясни той.

Каракчанов коментира и решението да преговаряме със САЩ за изтребителите F-16. Той подчерта, че то не е за купуване на самолети, а за започване на разговори.

"Започваме преговори, ако не ни отговаря на изискванията – финансови и икономически, имаме право да започнем преговори със следващата страни”, уточни военният министър.

Относно офертите за нови изтребители – от САЩ, Швеция и Италия, той коментира, че тази на Щатите е на по-висока цена от тази, която е гласувал парламентът – 1,8 млрд. лв. с ДДС, но предлагат и оборудване. Италия и Швеция пък влизат в рамката, но оборудването трябва да се купи от трета държава – САЩ, и целият пакет пак надхвърля рамката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пища Хуфангел

    43 1 Отговор
    Аз предлагам Министерство на Български Глупак-МБГ

    Коментиран от #53

  • 2 mom4eto

    46 1 Отговор
    За кожен салон се плаща допълнително! :)
  • 3 Пендо

    34 2 Отговор
    Няма решение за купуване на F-16, само за преговори.Ако е така,добре е.
  • 4 Петър

    49 1 Отговор
    Ще ги купите със сигурност,само не желая да ни лъжете после че са само на 80 летателни часа и са карани от пенсионирани пилоти.

    Коментиран от #68

  • 5 Кучето

    48 1 Отговор
    Като трябва нещо да се излъже пращат шкембака от ВМРО
  • 6 Димов

    32 0 Отговор
    Аз пък предлагам министерство за българите в чужбина” Ама разбира се! Още едно министерство = още един министър. Има нужда, има. Сегашните са ни малко.
  • 7 kjl

    36 1 Отговор
    Айде почна шикалкавенето! Ама то не е това което си мислите...… лъжи, търчи торбата и групата около него.
  • 8 kjl

    36 0 Отговор
    Ново министерство!! Ами да, едрата Павлова остана без кресло, да и направим министерство.
  • 9 Димов

    28 2 Отговор
    Някой знае ли, защо точно изтребители купуваме? Защо са ни 8 самолета за въздушен бой? С толкова малко, който ни погне, той ще ни опука. Като ще са само 8, нека са бомбардировачи или щурмоваци. Отиват над вражеска територия, поразяват наземни цели от въздуха и се връщат. А, ако са изтребители, на чия въздушна ескадрила ще се опрат наште 8 фърчила? От чист интерес питам.

    Коментиран от #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 доживяхме

    25 0 Отговор
    ВМРО оправиха Македония,сега са се захванали с България.
    Видно е ,че,,голямо и светло бъдеще ни чака,,
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Румбата Радев

    16 4 Отговор
    Така казано е добре че са само преговори ..НО искам да запитам защо не се водят преговори и с Русия за новите Мигове и Су-та. Хем може да ни изкупят обратно старите 29ки.............

    Коментиран от #16, #17

  • 15 999

    27 1 Отговор
    Попаднах на една информация през сайта на F-16.net където в раздела за инциденти имаше ужасяващата информация за инцидентите с този самолет по години и държави. 18% от тези самолети са паднали или самозапалили от всички произведени. 725 самолета за безвъзвратно загубени заради дефекти. разделете 725 на общото произведено количество от 4000 и го обърнете в проценти. - На ли в последно време вожда изчислява всичко в процент :-)) Само САЩ са загубили колосалната бройка от 510 самолета от дефекти. А ако трябва да се съобразим със статистиката , то от тези 8 самолета за България 1,4 от тях задължително или ще падне или ще се самозапали!

    Коментиран от #18, #20

  • 16 руски българин

    3 25 Отговор

    До коментар #14 от "Румбата Радев":

    като искаш Су-та бягай в Бушмения да им се кефиш
  • 17 Димов

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "Румбата Радев":

    Не били съвместими с въоръжението на НАТО. А ние сме там.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Киро

    22 2 Отговор
    С тези пари може да се купят две ескадрили руски самолети.

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Рубладжийче

    0 23 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    Може и пет ескадрили албански са се купят.

    Коментиран от #23

  • 23 Киро

    24 2 Отговор

    До коментар #22 от "Рубладжийче":

    За цената на един ф16 вземаш два нови миг 35.

    Коментиран от #25

  • 24 НКВД

    24 2 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    Миг 31М мах. скорост 3000 км. h таван на полет 20 хил. метра 9 тона бомбен товар/ Ф 16 мах. скорост 2150км.ч таван на полет 14 000 метра 6 тона товар цената е една и съща!
  • 25 Рубладжийче

    4 22 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Това да не са чушки и домати умнико? Като си толкова отворен, защо дори руските авиокомпании возят с Боинг и Еърбъс а не с руски бракми?
  • 26 Димов

    18 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Няма по-голям трол от тебе, мосю Магавриди. Я кажи, твойте натовски господари, нямаше ли да ни пазят от врагове? Няма ли да пратят на Ердоган стоте самолета, да ти бранят девствеността? Как питаш, над коя територия ще бомбят, ако изберем щурмоваци? Не ти ли е ясно? Над всяка, където те пратят от НАТО. На чия територия се биха наши войници в Ирак? Кой ги прати там? Твоите господари. Тия, дето езика ти е станал на фараш, да ги лижеш, англосаксонска подлого.

    Коментиран от #28

  • 27 МИГ

    23 1 Отговор
    И нито дума, че България купува самолет F-16, който е само на хартия, и че дори завод за него го няма още, както и че офертата им не отговаря на 4 от 7-те показатели!!!!
    Опорочен конкурс със смяна на правилата за да се угоди на единия кандидат, неясни условия за офсета и т.н и т.н.
    Интересно колко ще ни струват Ф-16 тотално, ако шведите заведат и спечелят дело за нарушени от държавата ни условия на конкурса?
  • 28 Българин

    4 21 Отговор

    До коментар #26 от "Димов":

    Има договора между натовските държави за еърполисинг, досега сме използвали американски, италиански и британски пилоти и самолети. Целта е ние сами да патрулираме и да пазим въздушните граници. Ти проф тив ли си руски троле? А самото използване на термина "англосаксонски" показва, че си много дърт руски трол. Със сигурност си бил партиен секретар или ченге по времето на соца

    Коментиран от #36

  • 29 Ясна е работата

    18 1 Отговор
    усетиха, че скоро ще бъдат изритани и започнаха да шикалкавят, защото после ще има народен съд. Комунистите пак ще дойдат на власт, ще обърнат палачинката и Русия ще реши проблема с армията. Като се видя, че не може да се постигне нещо ново, ще се върнем пак към изпитаното. Преди, за 45 години се направи толкова много, че вече 30 години живеем с направеното тогава, през годините на "демокрацията" нищо важно не е направено за народа, само го крадяха разни продажници!

    Коментиран от #30

  • 30 Само питам

    4 10 Отговор

    До коментар #29 от "Ясна е работата":

    Ти жив ли ще бъдеш когато комунистите дойдат на власт?

    Коментиран от #31

  • 31 Аз да ама за тебе не е сигурно

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "Само питам":

    В Белене АЕЦ може да няма, но лагера на острова ще заработи със сигурност и всички соросоиди там!

    Коментиран от #32

  • 32 Само питам

    3 8 Отговор

    До коментар #31 от "Аз да ама за тебе не е сигурно":

    Ти надзирател ли ще бъдеш?
  • 33 Опорни точки от Макаров

    17 0 Отговор
    1. Самолета е по-стар от сегашните руски Миг-ове 2. Завода, в който ще се правят самолетите все още не е построен. 3. Преди нашите самолети ще правят тези за Словакия и Бахрейн и ние ще получим самолетите едва след 10 години. 4. Цената на самолетите е много висока. На други страни ги продават няколко пъти по-евтино. 5. Американците искат да ги тестват първо на българите. 6. Самолета е много капризен към пистите за излитане и трябва да удължаваме старите. 7 Самолета е само с един двигател 8. Ще се плащат много високи мита за резервни части и ще чакаме разрешение от американската комисия, която заседава само два пъти годишно. 9 , 10 и така нататък... Все в същия стил важното е да се внесе хаос и дезинформация и да се размие границата между истина и лъжа
  • 34 999

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "Рубладжийче":

    От всички "най- обичам" герберски цървули. - Те никога не са подготвени, когато се изказват! Понеже и същият много обичам да Ви унижавам нагледно! Ако беше руски сайт, то сигурно Локхиит в официалният си сайт едва ли биха давали препратка. Ето ти и линка: https://www.lockheedmartin.com/en-us/news/features/history/f16.html Като отвориш въпросният линк слез най- долу където пише "Sources and Further Reading". От там избери третата подточка с връзка Cuttita, Chrissy. “F-16 pilot awarded Distinguished Flying Cross.” http://www.f-16.net/news_article4591.html, accessed July 16, 2012. А ако ти стига акъла влез и в информацията за инциденти: http://www.f-16.net/aircraft-database/F-16/mishaps-and-accidents/ ЧЕТИ И РЕВИ !

    Коментиран от #35

  • 35 Само питам

    1 14 Отговор

    До коментар #34 от "999":

    Смешно е русоидите да говорите за начетеност. Инциденти те с руски изтребители са много повече, като абсолютно число, а в процентно отношение към произведените самолети резултата е в пъти в ущърб на руснаците. Има ги и в руската Википедия, чети и реви ушанке!

    Коментиран от #40

  • 36 Димов

    18 1 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    С 8 изтръпнали изтребителя, нищо не можеш да защитиш бе, подлого. Децата с дрончетата ще те свалят. А при 7000 $/час полет, няма и да патролират, тия кошници. Ще седят в хангара и ще ги показват по Гергьовден. По времето на соца още бях ученик, а през преврата скачах да сваляме червените. Отдавна ми дойде акъла, че няма разлика между сини и червени. Ама на тебе още ти е промит мозъка, зелен си - аджамия. Викам ти, че много пъти съм писал против Радев и Путин, а кухата ти кратуна не смогва да побере, как така хем не харесвам западното влияние, хем плюя руското. Неспособен си да асимилираш нещо, което не се вписва в ограничените ти рамки. За това си със збъркано мислене. За това си грешноориентиран. За това си без свое мнение, заслепен и лесноуправляем. Термина не му харесвал... Като си илитерат с пет думи в речника, кой ти е виновен? Да беше прочел една книга, вместо по цял ден да попиваш Биг Брадър. Как да ти викам, като възхваляваш англосаксонците? Родолюбец ли? Не си родолюбец ти. Нито си българин. Българи са тези, дето не щат слуги да стават на тоя или оня. Ти си си чист слугинаж - мазен, та чак слузест

    Коментиран от #37

  • 37 Българин

    1 18 Отговор

    До коментар #36 от "Димов":

    Що се нервиш бе русоид, Боярищника ли ти свърши? Сега 8 след време и повече. Ще има и американска база в Безмер. И сваляй от време навреме ушанката, че мозъка ти се е спарил и пишеш дивотии.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 onq s konq

    4 12 Отговор
    След толкова яростното настояване на БЕЗПОМОЩНИЯ РАДЕВ за покупката на Шведските самолети започвам да си мисля че ИЗПУСКАНЕТО НА КОМИСИОНА не е единствената причина която го вбесява.Дали обаче "Грипен" не е ФИРМА С ПРЕОБЛАДАВАЩИ РУСКИ КАПИТАЛИ И РЕГИСТРИРАНА В ШВЕЦИЯ и КОЙ МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА ЧЕ НЕ Е ТАКА?

    Коментиран от #43

  • 40 999

    16 0 Отговор

    До коментар #35 от "Само питам":

    Не знам какво му е смешното при 18% паднали от 4000 бройки. Каквото и да говориш цифрите говорят достатъчно! И тук става въпрос за грипен и юрофайтър и тъпата консерва Ф16 модел 1974 година, който не отговаря на условията на конкурса. Да изместваш темата с колко били паднали руски самолети няма кой да ти се върже. Говорим за бракма, която искат да платим модел 74 година с нов радар и нов по- голям тъч. Ако сложиш на москив 74 година тъчскриин и да речем антирадар става ли по- добър или остава същата остаряла бракма? - Просто е! Единственото, което не разбирам е как не Ви идва на ум, че това са и Вашите пари в тази сделка! Толкова ли те Ви идва на ум, че губите и вие, а това е чиста проба фелацио на Борисов към Белият Дом. Няма какво да се говори повече! Ф16освен че ечиста проба бракма не отговаря на условията на конкурса! И понеже трябва да бъде дисквалифициран сега ще вкарват в парламента изменение на правилата за да продължат със лапането на малула на онези от другия край на света. Това са фактите! Тук няма руски самолети нито подлежи на въпрос за съпоставка! Става въпрос за една бракма от 74 година на безумна цена, която на всичкото отгоре и в 18% от случаите дефектира и пада. За да ти е още по- гадно ето ти линк за падналите американски консерви Ф16 за 2018 година: http://www.f-16.net/aircraft-database/F-16/mishaps-and-accidents/year/2018/
  • 41 Българин

    3 17 Отговор

    До коментар #38 от "Пешо":

    Българския интерес е да вземем самолет, който да се интегрира с тези на съседните Гърция, Турция и Румъния, както и Италия. Всичко друго работи против интеграцията на България в НАТО и е в руски интерес. Затова де що има руски подлоги квичат като заклани по медиите против F-16

    Коментиран от #42

  • 42 Димов

    15 1 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    В наш интерес ли е да вземем самолет, бил на въоръжение в поне 10 ислямски страни? Дето 26 държави му познават устройството, боеспособността, тактиките на летене, всичките му недостатъци? Това не е кола, че да вземеш тая, дето най-много я купуват. Това е оръжие. Трябва ти най-малко известното на враговете ти. Грипена е на въоръжение в едва 3 страни, а възможностите за доставчик на боеприпасите му са разнообразни. Т.е. - няма да си зависим от монополист. България е достатъчно зависима. Не й трябва още зависимост, особено ако една ракета струва 2млн $.

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българин

    1 12 Отговор

    До коментар #42 от "Димов":

    Ти да не си Радев, дето се чуди как са връща комисионата взета за Грипена? И не разигравай мюсюлманската карта, че матушката ти най-бързо се ислямизира и съюзниците и са все мюсюлмани.

    Коментиран от #45, #46

  • 45 Димов

    11 0 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    А ти, да не би да си затапен, че не можеш да отговориш нормално, на ясни, директни въпроси? Кво ми извърташ пак към Русия? Боли ме фара за нея. За България те питам. България е полазена от етноси, не Русия. В България има новини на "майчин" език, не в Русия. В България има турски сериали, а руснаците нямат. В България имаш няколко етнически партии, една от които винаги е в коалиция с управляващите. В Русия има ли? Не я мисли Русия. Мисли за нас, че скокнахме от трън, та на глог. Да не скочим на по-висок.

    Коментиран от #47

  • 46 Не си Българин

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    Ти си най-обикновена ПОДЛОГА

    Коментиран от #48

  • 47 Българин

    1 11 Отговор

    До коментар #45 от "Димов":

    Защо лъжеш бе Димов? В Русия мюсюлманите са над 16%, България 8%. В Русия има райони, които са депусифицирани, като Чечня например, в която са въведени законите на шериата и законите на РФ не важат. А колкото до етноси те Лавров и Шойгу да не би да са етнически руснаци. Неграмотен и жалък си.

    Коментиран от #54, #58

  • 48 Българин

    2 10 Отговор

    До коментар #46 от "Не си Българин":

    И друг път съм ти казвал, че не е руската подлога тази, която ще определя кой е българин и кой не. Самите русофили не сте българи

    Коментиран от #49, #60

  • 49 Не си Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Пак ти повтарям,ти си най-обикновена подлога,от най-долните.

    Коментиран от #50

  • 50 Българин

    2 11 Отговор

    До коментар #49 от "Не си Българин":

    Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и няма да бъдете българи!

    Коментиран от #52, #62

  • 51 пешо от мала фуча

    10 0 Отговор
    да припомня на този "македонец от Русе" и на много отворковци,
    писали по-долу,че през 1989год. на въоръжение и експлоатация в
    България са 460 бойни самолета!?!?!?!?!
    НАРОДЕ!!!!
  • 52 999

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    Темата е нарушената процедура при избора на изтребител за страната. Не се занимавай с въпроси, които не касаят темата тук. Пълниш само пространството с плява! - Темата е съвсем друга! Преброй си изказванията, които не са по темата и сам си отговори на въпроса да ли не дразниш в тази връзка
  • 53 Хари

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пища Хуфангел":

    Май ти се става министър?
  • 54 Български турчин

    2 8 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Точно това ще стане и в българия защото цели райони вече се населяват само от турско население.Българите се изнесоха. Говори се само на турски. Върнете и имената на селата. От години ние си ги знаем със турските имена. България не ви е Русия. Тя е демократична европейска страна. Тук живеем заедно българи, турци, цигани, македонци, помаци, казълбаши, каракачни, власи, арменци, еврей и всички имат право на име и религия. Нека имаме уважение и единство.
  • 55 МИГ

    12 0 Отговор
    Правителството никога не е криело, че решението ще се вземе по политическа целесъобразност. Разбира се, че технически шведската оферта е по-добра. Иначе шведите за какво участват? Знаейки, че хем политически нямат шанс, хем самолетите им не са конкурентни. Няма нужда да разбираш от самолети, за да се сетиш къде съотношението качество/цена е по-добре. Бойко ще купи американско, защото това му осигурява политически комфорт и спокойни старини. Тази техника американците я прилагат в южна Америка, но в Европа както се вижда работи също. Да живеят гъ**лизците!///Герб ни закопаха, но сметката ще я плаща народът.

    Коментиран от #56

  • 56 ай де бе

    8 0 Отговор

    До коментар #55 от "МИГ":

    не само че ще я платим, ами и на куп- всичко... и то при условие, че още няма завод за производството им.няма такава тъпотия! лично аз се съмнявам, че изобщо ще получим някакви самолети след 10 години
  • 57 ооооооо

    4 0 Отговор
    караКочан, не се натягай много, не се надявай на комисионни от сделката - Цвъчко и Бокчо няма да ти пуснат гювеч.
  • 58 Димов

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Като четеш уикипедията, чети докрай. В Бг 8% са само етническите турци, а не целият ни етнически състав. Българите сме ~76%. За справка - руснаците в цялата им разнообразна федерация са 78%. А чеченците са едва 1%. И Чечня е едно зрънце от РФ. Площта й е 0,09% от цялата РФ. Намерил кой да ми вика неграмотен! Ти знаеш ли каква е разликата м-у неграмотен и невеж бе, хамтюрлюк? Невеж е тоя, дето го виждаш в глидалуту, сабахлем. Защо въобще ме занимаваш с глупости, нямащи отношение по темата?
    Щото нямаш нищо смислено за казване ли? Все мъчиш да разводняваш, за да отклониш вниманието на хората от фактите. Кой ти плаща за това, а?

    Коментиран от #66

  • 59 Защо така

    5 0 Отговор
    Вижте на снимката шефовете на българската армия какъв уплашен вид имат. Ако ги сравним с американски военни изглеждат като настъпани жаби. Защо такова ниско самочувствие имат нашите генерали? Защо 30 години нито един генерал нямаше мнение по нито един въпрос?

    Коментиран от #63

  • 60 Димов

    11 0 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Ама същото важи и за американските подлоги. Нямате място сред народа ни. Раболепните лизачи - вън от страната ни! Без значение кому се кланяте. Тук трябва да останат родолюбиви българи, работещи само в интерес на българският народ. Подлогите станаха прекалено много. Едните на Путин, другите на Тръмп, трети на Ердоган, а четвърти на Меркел. Не сте българи. Вие сте послушна рая на разнообразието от робовладелци.
  • 61 1122

    10 0 Отговор
    САЩ ни рекетират. Това правят със всички съюзници.
  • 62 Димов

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    Едно си баба знае - едно си във всяка тема бае.
  • 63 Преди 89 генералите бяха военни

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Защо така":

    сега са назначени чиновници, облечени в генералски работни костюми. Какво да се прави, това ни донесе джендарията на запада. Виж дали руските генерали дали нямат самочувствие!
  • 64 МИ ТО НИ ПРЕЧИ ИНА КУРВА

    1 0 Отговор
    ДОКЪТ Я КЛАТИШ И ДА ПРЕГОВАРЯШ С НЕЯ..
  • 65 велик е нашия войник

    1 3 Отговор
    таварищи другари ще е ф16 спасиба за вниманието и честито
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 бомбата

    0 0 Отговор
    дрън дрън ярина ! шоп@ра му продажен дано му заседне някой паспорт ..изтребител, главата му изтребител без капка акъл, гявол дърт, какво разбира корумпирания му за@ник.....то на крива ракета небето й криво.....лакомия, сънувал военен министър, ако не бе простотията на герберастите щеше да си гние мухлясъл продажния червен кадър...камо ли патриотарски яко да краде като всички комунета...
  • 68 Alfa Romeo 159 TI

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    ...39-ти набор до супера и обратно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове