7 Януари, 2019 10:50 2 439 5

Суперкари и масълкари стават кросоувъри

  • кросоувъри-
  • суперкари-
  • масълкари

Тази и следващите една - две години, автомобилният свят очаква появата на няколко доста странни превозни средства. Става дума за автомобили, които до този момент са били представяни само и изключително като леки коли. Сега, явно под влиянието на новата SUV-мода, тези супер коли могат да се превърнат в кросоувъри, а как ще изглеждат - представа за това ни дават рендерите на motor1, които ви показваме по-долу.

Кросоувър Lotus (2022)


Британският производител вече работи над своя първи кросоувър, който по план трябва да се появи през 2022 година. Иновацията ще се конкурира с Porsche Cayenne и ще е доста по-голяма от модела на марката Elise. Технологиите ще бъдат взети от Volvo, защото, както е известно двете компании са под една шапка - тази на китайския концерн Geely.

Кросоувър Ford Mustang Mach 1 (2020)


Моделната линия на компанията Ford изобилства от кросоувъри, особено на пазара в САЩ. Точно поради тази причина марката разработва и всъдеходен Mustang. До 2022 година концернът е заявил пускането на 16 изцяло електрически модела, сред които е и Mustang. Така че напълно е възможно и кросоувърът на базата на Mustang да е електрически.

Кросоувър Ferrari (2021)


Мнозина са на мнение, че кросоувър с марката на Ferrari е пълна глупост, но както вече е известно такъв тип автомобил пуснаха от пряката конкуренция Lamborghini и Скудерията явно не иска да изостава. Кросоувърът на Ferrari беше засечен на тестове, но все още скрит под масивен камуфлаж. Иновацията ще се базира на Ferrari GTC4Lusso.

Кросоувър Chevrolet Camaro


След като Ford планира кросоувър на базата на Mustang, то е логично да се предположи, че и Chevrolet ще направи същото с Camaro. Това все още не е потвърдено, но спекулациите по темата се засилват с всеки изминат ден. GM разполага, както с готови платформи, така и с необходимите технологии, а пазарите, както е видно лека-полека се преориентират към SUV-та.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    9 4 Отговор
    до къде стигат комплексите? попитал младши мениджъра в отдел "Продажби"
    до джоба ни. - отговорил старши мениджъра.
  • 2 Японеца

    4 2 Отговор
    Ферарито, както винаги е красота, Камарото също!Задниците са много важни как ще завършвата линията на колата.
  • 3 help

    4 0 Отговор
    можеше да покажете вече такива като Eclipse например
  • 4 Запознат

    5 0 Отговор
    "Ферарито" защо е с емблема на Ламборгини?
  • 5 Простотия

    3 0 Отговор
    Следващите проекти на показаните марки сигурно са баничарки,кемпери а може би и рикши.Аман от прости меринджеи.