7 Януари, 2019 13:53 2 394 8

Задържаха двама роми, откраднали картините на Майстора

  • картини-
  • кражба-
  • майстора

Това са 45-годишният Антон Антонов по прякор Амет и 42-годишният Виктор Христов по прякор Чоко

Полицията задържа още двама души във връзка с кражбата на картини на Владимир Димитров – Майстора и Димитър Киров. Става въпрос за реалните извършители на обира.

Това са 45-годишният Антон Антонов по прякор Амет и 42-годишният Виктор Христов по прякор Чоко. И двамата са от ромски произход и по традиция "действали" именно в този район, в който е извършен обира. И двамата са от ромски произход, съобщи Канал 3.

Антонов е задържан в неделя вечерта след серия от обиски на столичните полицаи. Днес сутринта, пък съучастникът му Христов се е предал сам.

Те продали картините на двама търговци на изкуство, които бяха задържани в края на миналата седмица, когато и бяха открити по-голяма част от картините.

Общо 15 картини, 5 от които на Владимир Димитров –Майстора, бяха откраднати по празниците от частен дом на бул. "Сливница", собственост на един от наследниците на големия художник. Общо 14 от тях бяха открити у въпросните търговци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 азсъм

    14 3 Отговор
    Циганин да открадне картина? Не ми се вярва изобщо. Камо ли и да разпознаят, че са ценни или чий са.. Глупости!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сектант

    5 1 Отговор
    наврете им по една биг тайгърга у дупеззо за нова година
  • 4 Боко културтрегера

    12 1 Отговор
    И после пак кажете, че тъмнозелените избиратели на ГЕРБ нямали култура !!
  • 5 правилният въпрос

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "азсъм":

    Въпрос за милион, кой "поръча" едната (ненамерена) картина покрай, която са отнесли и останалите ?
  • 6 Мария

    3 1 Отговор
    БЛИЗО ВСЯКА 10 НОВИНАТА Е ПОСВЕТЕНА НА ПРИМАТИТЕ ЗЛОДЕИ.ДОКОГА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ЩЕ БЕЗДЕИСТВА. НЕ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ ОТГОВОРНОСТИТЕ Е ЛИЧНА ,А НЕ КОЛИКТИВНА.НАЧИНИ ВИНАГИ ИМА,СТИГА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА СПРАВЯНЕ С ПРОБЛЕМА.ТРЯБВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ В ГЛУПОСТА, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ ФЛИРТУВАТ С ТЕЗИ ЖИВОТНИ ЗАРАЗИ ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ.
  • 7 NikNay

    5 0 Отговор
    Циганииии! Стига с тия роми!
  • 8 меркел кгб братя

    1 0 Отговор
    Тъмнозелени културисти