7 Януари, 2019 21:14 6 224 28

Приятелка на Ласкин: Оцениха го едва след смъртта му

  • иван ласкин-
  • д-р денислава ангелова

До вчера всичко, което се изписа за постиженията му, липсваше...

Приятелка на Ласкин: Оцениха го едва след смъртта му - 1
Снимка: bTV

Д-р Денислава Ангелова първата жена в света, наградена от Института за мир "Перес" в Тел Авив заради нейните благотворителни кампании. С тази награда са отличени още Тони Блеър, Хенри Кисинджър, Бил Клинтън и Никола Саркози. Тя е и близка приятелка на наскоро починалия актьор Иван Ласкин.

"Загубата на Иван, както се отразява зле на всички хора, които са го познавали, така най-тежка в момента е болката на Александра и София. Двете сами трябва да се справят с неговата липса. Много хора звънят и пишат на Александра, искат да изкажат своите съболезнования, но се минава границата – цяла нощ беше звънене, писане. Алекс има нужда да обърне внимание на детето си, да събере себе си", сподели д-р Ангелова в студиото на bTV .

По думите ѝ известният български актьор е бил оценен едва след смъртта му. "Изписаха се безброй публикации за неговите постижения и филми, но до вчера всички тези неща липсваха. Сещаме се, когато човек си отиде, тогава оценяваме какъв е бил и какво е дал. Иван беше много прям, директен и истински – хората не разбраха, че той има голямо сърце. Безброй пъти беше нападан с жлъчни коментари, защото хората не разбираха неговата истина", посочи още д-р Ангелова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    27 6 Отговор
    Не го надценявай, налу знаеш за мъртвите или хубаво или нищо! Жалко за близките му!

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 стоянов

    34 25 Отговор
    Тези дето съдят, да погледнат себе си. Вие идеални ли сте? Без пороци, мръсни мисли и с чисти сърца? Съмнявам се! А какво сте оставили след себе си? Нещо стойностно или....едно голямо нищо? Преценете сами за себе си. Нека плюенето да започне сега...

    Коментиран от #13, #21

  • 4 Христов

    17 17 Отговор
    Не чух един от приятелите му да му е мъчно от това че го няма. Той не е просто актьор. И най лош актьор да е. Той е част от душата на България. Както Самарджич е част от душата на Сърбия.

    Коментиран от #26

  • 5 Анонимен.

    35 6 Отговор
    Защо го направихте едва ли световен проблем.Пожелал е да си отиде от този свят.Но,смятам,че не е помислил за жена,деца.Не е това начин да си недоволен от системата в България.Дайте всички да се пропиеме яко и да не ни пука за децата,които сме създали.Е,не оправдавам такъв протест.За мен е абсолютна слабост,човек,който няма сили да се бори в живота.

    Коментиран от #14

  • 6 Анонимен..

    39 3 Отговор
    Самарджич беше голям артист.Намери сили,преживя смърта на синът си и продължи да живее и да твори до смърта си,а не да седи и да си пие.Това са силни мъже.
  • 7 112

    12 0 Отговор
    Близките му също са знаели ,какво е било положението му и съм на 100% сигурен,че лекарите са им казали да се подготвят за неговата кончина.
  • 8 Apple

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    За мъртвите или добро, или нищо, освен истината.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Антон 1

    12 1 Отговор
    Бог да го прости човека !
    Не беше място за тези коментари при Цветанка ! Много се изложи . Как се чувствала Александра и други тъпи въпроси в публицистично предаване . Малко стана на чужд гръб рейтинг да вдига . Аз така го усетих .Можеше да отбележи , но много задълба , не на място !
  • 11 Еее

    16 9 Отговор
    Аз така и неразбрах каква точно извастна личност е бил този човек че се вдига такъв шум?

    Коментиран от #15

  • 12 Гост

    25 1 Отговор
    Най-тежка била болката на Александра и София...Детето...Иван Ласкин има две деца. Как тази уж толкова близка негова приятелка сякаш не знае това?! През цялото време в интервюто се споменава за едно дете. Другото да не се е изпарило?!
  • 13 повече от сигурен съм

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "стоянов":

    че поне не са отчаяни пияници,та на въпросът ти- да,в отова отношение го превъзхождат!
  • 14 защо ли

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен.":

    отговорът е прост- когато нямаш кумири,герои или тотеми- създай си ги!
  • 15 във филм сниман преди 30 години

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Еее":

    игра централната Детска роля....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 vasik atanasova

    9 10 Отговор
    замина си едно младо талантливо и красиво момче затова пишат толкова много за него да видим ние как ще даваме душа той се отърва отиде си като мъж а не на 80 г да се напикава в гащите си
  • 19 котът

    6 1 Отговор
    Институт за мир "Перес" в Тел Авив....това виц ли е !?
  • 20 Една БГ

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    Писала съм за Ласкин, когото уважавам, в статията къде ще бъде погребан, под името Истината. Тъй като си ми "заела" никнейма тук, а аз се разграничавам от твоето мнение, ще споделя още веднъж написаното, но с официалния ми профил Една БГ:
    Иван Ласкин почина в следствие на цироза на черния дроб. В следствие на дългогодишен алкохолизъм. В следствие на традиционно, многогодишно оправдано, вкоренено и прието за нормално, че всяка вечер със салатката трябва да се пийне една ракийка (едно много разтегливо понятие). Почина, оставяйки една прекрасна жена и прекрасни деца, без най-важното в живота им – подкрепата на мъжа и на бащата. Защото през тези години, въпреки появата им, не е оставил на заден план навика да се налива. Да се самоиронизира уж, че бил "средностатистически едър мъж, който обичал да пие вино с приятели". Българинът има сериозен проблем с алкохола. България е на първо място в Европа по смъртност от сърдечно-съдови заболявания. Една от причините за тях е злоупотребата с алкохол. Празник ли е, ако не се напием? Мъж ли съм, ако не пия? Не скърбя за Ласкин. Жал ми е за жена му и за децата му. Защото е поставил алкохола над тях. Защото животът е висша ценност и изборът как да го живееш е личен. Едва ли обаче това е бил изборът на семейството му и всички, които са го обичали... През 2012 година Ласкин е хванат от КАТ да шофира колата си, докато пие бира. Отказва да даде проба с дрегер. По-късно е осъден. В колата е била дъщеря му, тогава около 2-годи

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 санчо

    16 1 Отговор

    До коментар #20 от "Една БГ":

    Много смислен и точен коментар. Вместо опора е бил в тежест на семейството си.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ПРЪЧА

    4 2 Отговор
    ДОКТУРКЕЙ,ЩО НЕ ПИТАШ БИВШАТА МУ ЖЕНА КАКВО МИСЛИ ЗА БИВШИЯ СИ ;ЦЪРВУЛ???!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 локомотива

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Христов":

    А бе как може да сравняваш ласкин със Самарджич,явно искаш да вкараш малко хумор в коментарите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БОГО.

    0 0 Отговор
    ХВЪРЛИ ПЪРВИЯ КАМЪК...?