8 Януари, 2019 18:18 4 655 1

Иззеха два ножа от убийството в Стара Загора

  • стара загора-
  • кв. "железник"
Иззеха два ножа от убийството в Стара Загора - 1
Снимка: БГНЕС

Два ножа са иззети като веществени доказателства при огледа в апартамента в Стара Загора, където 65-годишен мъж уби 25-годишната си съпруга, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

Извършителят на престъплението е задържан и привлечен като обвиняем за умишлено убийство.

На 7 януари 2019 г. е получен сигнал в ОД на МВР – Стара Загора за умъртвена жена в апартамент в града. Установено е, че в апартамента в кв. "Железник" мъж е умъртвил съпругата си. Жената е с две прободни рани – едната в дясна ръка, а другата в сърцето.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Извършват се разпити на свидетели.

Днес по досъдебното производство в качеството на обвиняем е привлечен 65-годишният М.С., /съпруг на пострадалата/, за престъпление по чл.115 от Наказателния кодекс – умишлено убийство.

Той е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора, като предстои да бъде внесено искане в съда вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо него.

Наказанието, което се предвижда за престъпление по чл. 115 от НК, е „лишаване от свобода” от 10 до 20 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а нещо сатър

    2 2 Отговор
    и скара ,няма ли?