9 Януари, 2019 11:27 942 2

Григор Димитров тренира с Андре Агаси

  • димитров-
  • тренировки-
  • подготовка-
  • australian open-
  • тенис-
  • агаси

Българският тенисист се готви усилено за Australian Open

Григор Димитров вече тренира под ръководството на Андре Агаси в Мелбърн. Американската легенда е в Австралия, като дава съвети на българина и ще му помага по време на първия турнир от Големия шлем за годината. Агаси работи в тандем с Даниел Валверду, а двамата го консултират за различни аспекти от играта.

Андре се чувства като у дома си в Мелбърн. Той има четири титли от Откритото първенство на Австралия и е любимец на местните фенове.

Днес Григор проведе тренировка заедно с Кей Нишикори, който му нанесе първата загуба за сезона, след като го победи на четвъртфиналите в Бризбън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господ

    2 1 Отговор
    Ако ще и Бог да слезне и да го тренира резултати няма да има!

    Коментиран от #2

  • 2 Eistee

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Господ":

    Резултати има. Документирани. Победи, класирания - постижения, които никой българин никога до сега не е доближавал дори.

    Сега, че смръщено хейтърче с късо пишле иска да се направи на важно за негова сметка не е негов проблем. Проблемът е на хейтърчето и на всички нещастници, които са принудени да живеят около хейтърчето, да се къпят в безличната му злобарска аура, да се задъхват от изблиците на комплексарщината му и да давят от вонята лошото му възпитание и липсата му на достойнство.

    Ако някой от семейството на хейтърчето сега или в близките 1000 години успее да постигне дори една стотна от това, което е постигнал Григор Димитров - например да стане номер 300 в класацията на Association of Tennis Professionals - аз ще бъда много силно изненадан.

    Защото за номер 300 се искат таланти съвсем различни от талантите да си анонимна мижитурка лееща безсмислена злъч из Интернет, пък на всичкото отгоре и труд, организираност, култура на движение и почивка.