9 Януари, 2019 12:31 1 067 0

Халф на Левски бе смъмрен в родината си

  • вашчук-
  • естония-
  • повиквателна-
  • левски-
  • форма-
  • национален селекционер

Селекционерът на Естония заяви, че няма да вика Богдан Вашчук

Мартин Рейм, селекционер на Естония, смъмри Богдан Вашчук от Левски. Треньорът заяви, че няма да прати повиквателна на халфа, докато не промени манталитета си. Естония ще играе две контроли в следващите дни срещу Финландия и Исландия, но играчът на “сините” не е сред повиканите.

“Трябва промяна при Вашчук”, каза селекционерът. - В момента той няма да ми е от полза. Следя какво се случва с него, но когато видя, че ни е необходим, тогава ще го повикам. Знам, че не играе много в Левски заради травма. Все пак там се тренира на високо ниво, но това не ми е достатъчно. Освен това, трябва да покаже и сърце. Преди време отказа да играе за младежите на Естония. Видях после, че обясни в социалните мрежи, че това не е така. Хубаво, аз следя и манталитета на играчите. Не му затварям вратата за националния. Когато направи няколко добри мача, нека ми се обади и пак ще говорим”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА