Last news in Fakti

9 Януари, 2019 14:59 6 575 55

Свидетелка: Циганите ритаха със засилка военния в главата

  • цигани-
  • войводино

Цялата глава на мъжа била в огромни хематоми, кървял от носа, устата и едното ухо

Не бих написала всичко това, ако не бяха десетките спекулации по социалните мрежи, включително и по някои медии, относно инцидента в с. Войводиново, обл. Пловдив, на 06.01.2019 година. Беше жесток побой! Още съм в шок! Аз съм един от тримата свидетели, които първи се намесихме, предотвратихме убийството на момчето и го пазехме, /за да не кажа направо бранехме!/ от развилнелите се, обезумели в жестокостта си цигани! Той беше така зверски пребит, че вече сам не би могъл да се защити по никакъв начин! Така започва разказа си във Фейсбук Татяна Бърдарова, пише varna24.bg.

Ето какво обяснява още Бардарова:

Около 13.20 ч., потегляйки от с. Войводиново, обл. Пловдив, на кръстовището срещу църквата на селото, на около 200-250 метра пред нас, видяхме група развилнели се цигани да повалят на земята млад мъж, след което му нанесоха десетки удари с юмруци и шутове. Случайно преминаваща в момента жена /българка, около 60-65 годишна, в последствие разбрахме, че е вече пенсионирана детска учителка, жител на селото/, се втурна да ги възпира и да брани поваления на земята човек...

Докато ние обърнем колата в посока към мястото на инцидента, спря друг високопроходим лек автомобил /джип, марката, на който не видях добре/ Мъжът също се опита да възпре циганите, но те като глутница, по същия агресивен начин, се насочиха към него. При това нападение, той бе изблъскан и едва успя да се качи на колата си, запали и потегли по най-бързия начин. В момента на потеглянето, циганите продължиха ожесточено да удрят по вратите и стъклата на джипа му, да ритат по гумите...

В този момент жената успя да помогне на момчето да се изправи на крака. Докато той се олюляваше и се опитваше да изчисти кръвта от лицето си, цялата група цигани /10-15 индивида/, отново се насочиха към него. Повалиха го за втори път на земята... и докато ние приближавахме и спирахме колата, виждахме как циганите СЪС ЗАСИЛВАНЕ го шутираха в горната част на тялото и ОСНОВНО В ГЛАВАТА! През това време успяхме и най-после се свързахме с тел.112. По най-бързия начин слязохме от автомобила и буквално тичайки се насочихме към циганите, с цел да ги спрем, да помогнем на момчето и на жената, която също бе в голяма опасност...

Като видяха,че към тях се насочва джип и че слизаме, циганите побягнаха в посока циганската махала. Момчето лежеше направо безжизнено на асфалта. В първия момент помислих, че са го убили!

Междувременно от 112 ни вързаха и с Бърза помощ. Бях повече от настоятелна в тона си, да реагират по най-бързия начин - и полицията, и медиците. Положението на момчето бе повече от критично. Останахме да го браним, защото циганите стояха от другата страна на кръстовището и само чакаха да тръгнем, за да се върнат.

За около 20-тина минути само ние тримата, с присъствието си се опитвахме да ги респектираме. В един момент обаче видяхме, че от циганската махала се задава още по-голяма тълпа от цигани, въоръжени с колове и брадви. Бяха десетки, а може и да са били повече... Настървени и ожесточени като диви зверове! Такъв кошмар не съм преживявала!!! Изпитах истински страх за живота на всички нас!

Докато те ни приближаваха, започнаха да спират и други от преминаващите коли... и това ни спаси! Иначе щяха да ни пребият на място! Те идваха с ясната цел да се саморазправят с нас! Ситуацията беше много сериозна /без да звуча крайно!/, но си бе на живот и смърт!

Междувременно пристигна полицейски патрул, след още около 10-тина минути втори полицейски патрул, после Бърза помощ, която откара пребитото момче. Цялата му главата /под очите, в горната част на черепа/ бяха в огромни хематоми, кървеше от носа, устата и едното ухо...

Гледката беше потресаваща! Докато го пазехме от нападателите, установихме, че му липсва якето, което си е вече и грабеж..., /защото вероятно, в него са били телефонът и портфейлът му!/

Едва при пристигането на първия полицейски патрул, циганите се прибраха към махалата си. След още няколко минути пристигнаха и специалните части... Последващите действия няма да описвам - образува се досъдебно производство и тръгнаха съответните процедури по него със снемането на показания от нас тримата, като свидетели... и т.н. и т.н.

Докато приключат следствените действия, циганите вече бяха пристигнали и окупирали полицейския участък..., както знаете, при всеки случай, те винаги много бързо се организират... Стадното чувство е силно развито! Сега очаквам да се появят в телевизионните студия и техните ревностни защитници, както от неправителствените организации, така и политици... Всички знаем как се интерпретират и изопачават фактите, особено като предстоят избори, нали....?!!

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Коментар📝

    38 0 Отговор
    ЖУУНГЛАТА е на MAX
  • 4 Георги

    97 2 Отговор
    Циганите не са хора, или 99% от тях. Примитивни животни, нагли и миризливи. Само един нов Хитлер може да ги изчисти от лицето на земята. За съжаление, това в България няма как да се случи. Прекалено много дупедавци и корумпирани екземпляри ни управляват.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 АБЕ ТИЯ СКАПАНИ МОДЕРАТОРИ В ТОА

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "TaiVang":

    КИБИК- ФАКТИ ДА НЕ СА НА ПРОЦЕНТ КЪМ ПЕЧАЛБАРИТЕ ОТ ПОСТ НОМЕР 1.????,,,,,,????????

    Коментиран от #13

  • 7 Емил

    13 56 Отговор
    Офицерът, отговарящ за подготовката на този командос, да се разжалва и прати в затвора! Ако всичките ни командоси са като този или другия (дето уби колежката си) - по-добре да си наемаме цигани!

    Коментиран от #35, #36

  • 8 Расис

    85 1 Отговор
    Много години съм работил с цигани,хора дайте да се организираме и да ги прогоним от Родината ни,тях,барабар с политиците.Последните трябва да дадат отчет за парите за интеграция.Кога платиха данъци,та получават защита и Социални придобивки.БЪЛГАРИ да се отървем един път за винаги от това бреме.
  • 9 Мими

    60 2 Отговор
    Страхотна статия!Как така се престрашихте да я публикувате?При всичките ми негативни коментари спрямо циганите,от другите сайтове са ме цензурирали!
  • 10 Експерта

    8 46 Отговор
    КАКЪВ ВОЕНЕН Е ТОС БЕ ДА ГО БИЯТ,ТОС НЕСТАВА ЗА ВОЕНЕН

    Коментиран от #21, #23

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хуманист циганомразец

    49 0 Отговор
    Абе тия жандермеристи българи ли са или са цигани? Късайте тия пагони и заедно с тълпата влизате и линчувате приматите. На никой няма да бъде търсена отговорност, защото в мелето няма да е ясно кой какво е направил. Само това е начина, на групи, съединението прави силата. България на българите!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иван

    26 0 Отговор
    поведението на циганите както е описано прилича точно като поведението на коюоти или хиени хапещи парчета месо от живо животно, когато са повече като бройка.
    Това наистина е вече за притеснение, ако поведението им е било томно такова. Проблема е че те явно отлично знаят, че когато са на тълпа трудно може да им се вмени отговорност поотедлно.
  • 17 АБЕ ТИ СИ МАЙ МЪДЕ ратур

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Преброяване на бесните язовци":

    ЗА ИНА ДУМА ТРИЯТ А ТИЯ НИ МОАТ ДА ИЗТРИЯТ АЙДЕЕЕ ХОДИ НА ПАТКАРИТЕ ОТ КЪРА ДА ГИ РАЗПРААШ ТИЯ....
  • 18 коментатор

    48 0 Отговор
    Смрадливата циганска пасмина трябва да бъде набутана в общи гета с високи стени и бодлива тел със високо напрежение по нея!
    Да се охраняват от въоръжена охрана, и периодически да се пребиват и заливат с разредена белина за дезинфекция ! Женските човекоподобни да се кастрират за да не се множат ! После всички умрели хлебарки да се изгарят и да се ровят в общи трапове ! никакъв достъп на телевизий и джурналя !
  • 19 матейко

    31 0 Отговор
    Оставам изненадан Тези армейци са служеще на тях не се ли полага късо оръжие Спомням си като старшина - школник през далечната 1963-64 г зни задължавах да носим личното си оръжие -пистолет ТТ Каква тая идиотия професионален войник без оръжие ами то падарите по селата имат пушки Каракачанов за нищо не ставаш само си за МОАБЕТИ и ДАЛАВЕРИ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бесен язовец

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Преброяване на бесните язовци":

    „ако те баннат просто си рестартирай телефона/рутера.” Това с рестартирането на рутера маха ли бана?

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 пак ли

    34 0 Отговор
    Такъв филм няма в нито една европейска държава, цигани да убиват и да грабят на воля, и да получават социални помощи.Окупираха България,строят и живеят върху чужда соб-ст и всичко е ОК. Слаба държава и продажни политици. Как няма поне един политик който да поведе народа и да не го предаде, досега все на мородери случваме.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Аз Варна

    20 1 Отговор
    Не мога да повярвам,че военен ще се остави да го претрепят по този начин някакви мръсни м.нгали.За някои е известно бившето поделение „ТИХИНА”.Беше нещо като елитни части,които всяваха респект.Доста тренирани здрави момчета,които не допускаха да се гаврят с тях по този начин.За съжаление вече десантното поделение не съществува.Някой има за цел да съсипе цялата армия,политиката е такава.Времената се промениха,галите от остров Ман станаха много нагли.

    Коментиран от #37

  • 28 Комуниста

    24 0 Отговор
    Едни време един офицер влезе в махалата с един ТЕ 55 сега танкове няма да влизат ФАДРОМИТЕ и да мачкат на ред!
  • 29 Левски

    22 0 Отговор
    Въоръжавайте се колеги и като се случи нещо подобно се целете само в циганските глави!!! Държава отдавна няма а сме само една територия...Няма справедливост затова око за око и зъб за зъб...Убийство за убийство !!! Само смърт и нищо друго за тея черни, мръсни и безгръбначни твари !!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Танас

    10 2 Отговор
    Бойко кажи нещо.
  • 32 Хайл

    22 0 Отговор
    Да се изгори циганската махала,камък върху камък да не остане и БОЙ,МНОГО БОЙ...само ако видят собствената си кръв мирясват
  • 33 БХКънев

    1 25 Отговор
    КАК НЕ ВИ Е СРАМ! РОМИТЕ СА КАТО ВСИЧКИ НАС. СТИГА СТЕ ГИ ДЕМОНИЗИРАЛИ.
  • 34 Бай Шиле

    2 3 Отговор
    Ако този беше се самоопределил като жена и бяхме подписали Истамбулската конвенция - това нямаше да се случи.Е те така.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хитър Петър

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Емилчо, не четеш ли какво е написала жената? Циганите са били цяла тумба, а не двама. После при показанията самите цигани посочват за извършители или някои непълнолетни участници в мелето, или тези с най-чисто досие, винаги така действат. И често им се разминава.
  • 37 Хитър Петър

    15 1 Отговор

    До коментар #27 от "Аз Варна":

    Пробвай да се сбиеш с няколко човека едновременно, дори да са без никакви колове и ако ги победиш, раздай им по една тояга. Ако пак ги победиш и не се казваш Чък Норис, тогава ще имаш право да критикуваш човека.

    Коментиран от #39, #44

  • 38 Терориста

    4 0 Отговор
    Само феновете на Ботев ще ги оправят

    Коментиран от #40, #41

  • 39 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Хитър Петър":

    Хахаха, не знаеш какво е истински соц, див кашик!!! От Триъгълника! Точно тези двамата недорасли, неграмотни и слаботелесни лилави питекантропи, "Старото" щеше да ги разнася като пръскачки из лозе. Толкова брутален лобут щеше да им хвърли (само да не е и с кубинки, че следва "въй-въй-въй"), че като видеха след това бледолик сами щяха да си бият по два шамара! Видели сте Вие истински войници...
  • 40 Враца

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Терориста":

    Тури и Ботев Враца....
  • 41 Враца

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Терориста":

    Тури и Ботев Враца....
  • 42 Пустиняка

    2 0 Отговор
    9мм жилезо баце....
  • 43 Ф.Алонсо

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "бял":

    Прав си , защото през последните години и много мелези се навъдиха! А мелеза взима най-лошото от двете раси!
  • 44 Аз Варна

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хитър Петър":

    Те са две циганета,а той е военен от специалните части.За такъв като него не би трябвало да са проблем двама мърльовци.

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 кольо

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Аз Варна":

    кви две бе бате не четеш ли. ти бил ли си сред тумба цигани? аз съм бил. не пиши глупости
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Виждал съм многократно нашенски цигани и украински моряци в бойни улични схватки !! Вместо честен мъжки двубой, всеки да подкрепи тезата си с юмруци, което си е пълна диващина,. като падне единия на земята, другия да не посяга по-вече ни с крак, ни с ръка, да не се удря къде да е и с какво да е, и прочие......Все пак и при такъв случай си има някакви неписани правила, някакво джентълменство......... НЯМА такова нещо !!И нашите мили "сънародници" и " родните славянски братя" гледат да ударят в главата, с ръка , с крак, с нещо твърдо-дърво,метал, освирепяват, гледат да убият. Много е странно поведението им.Грозна пасмина са , особено ако са от 4-5 нагоре - като куча глутница са ! Укротява ги /виждал съм/ "нежни" удари" с вестници през пищялите. Какво е имало във вестниците - не знам. Или явяването на полиция с палки и стоп-патрони.

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 АЛЕКСАНДР

    3 0 Отговор
    ПОЗДНО ВЫ ПРОСНУЛИСЬ БОЛГАРЫ УБИЛИ БЫ ПОКАЗАТЕЛЬНО ПАРУ ТРОЙКУ ЦИГАН И ЗАТКНУЛИСЬ БЫ ОНИ НАВСЕГДА.

    Коментиран от #51

  • 51 Аз Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "АЛЕКСАНДР":

    А Вие събудихте ли се?Как е в Украйна?Там също има цигани.Успяйте ли да ги интегрирате?
  • 52 чичо

    2 0 Отговор
    Виновни са и ония, които ги оставят да строят незаконно.Даже си мисля,че вината на контролните органи е по-голяма.
  • 53 emo

    2 0 Отговор
    Спомням си един случай, но с обратен знак, през 90-те години в пловдив, дискотека Комина, при спречкване клиенти пребиха 4-ма парашутисти на презоградна отпуска. Като се върнаха в поделението и ги видяха, се вдигнаха 1-и и 2-и батальон, отидоха в дискотеката и почнаха тотален погром над клиенти и персонал, в т.ч. и собствениците-мутри. Не можа да ги спре ни полиция, ни военна полиция и си тръгнаха, след това от дискотеката не беше останало нищо и я затвориха.
  • 54 Ех какво удоволствие щях да изпитам

    1 0 Отговор
    Защо там не е имало двама колеги на войника с няколко гранити!? С цигани само с гранати може да се разговаря!
  • 55 възмутен

    3 1 Отговор
    Изчетох статията от която се върнах преди една година с такова събитие на нагли и свирепи цигани. Беше пак януари, маскарадните игри в Перник.Около обяд пред една къща/там бяхме на гости/,беше паркирана колапред дома на собствениците. двама от роднините, които са син/пристигнал от Америка да види майка си/ и зет излязоха да изпушат по цигара, само за миг се задават цигани с кола, живеещи и те в този квартал застават пред двамата мъже, които въобще не очакват побоища, циганите се обръщат към тях с въпрос"Защо се паркира тази колатука, като сме предупредили да не се спира?, а колата е пред дома на живущите, в този момент им ритат краката и понеже е зима те се подхлъзват и падат, след което започва ритане по главите, настъпване по ръцете и не ми се описва ужасната картина - премазани, посинели лица, счупени пръсти, цицини по главите, абе ужас. Единия от потърпевшите каза, че много се уплаши лежейки на земята, че един от циганите извадил железна тръба и тръгнал с нея да ги бие. По-нататък няма да разказвам - едно е истина. ЦИГАНИТЕ СА ЖЕСТОКИ, НАГЛИ, АРУГАНТНИ, НЕСПАЗВАЩИ ЗАКОНИ И РЕД.ОРГАНИЗИРАНОСТ И ИСКАНЕ ОТ ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ОТ ЦИГАНИТЕ, В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ, ТЪЙ КАТО ТОВА Е ЕЛЕКТОРАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ НА ПОБЕДИТЕ НА ПРЕСТЪПНИКА ТИКВУТ И Цв.Цв.