10 Януари, 2019 09:11 10 102 57

Жената на Томислав Дончев за Войводиново: Интеграцията е невъзможна (СНИМКИ)

  • цигани-
  • войводиново-
  • побой-
  • бой-
  • военен

"Твърда ръка" за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си

Жената на Томислав Дончев за Войводиново: Интеграцията е невъзможна (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

Съпругата на Томислав Дончев – Светлана Дончева коментира, че случаят с бития военен във Войводиново показва, че интеграцията е невъзможна.

Ето какво написа тя в профила си във „Фейсбук“:

Пореден епизод от сериала "Интеграцията невъзможна". На тези хора все някой им е виновен - българите, държавата, политиците.

Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата. "Твърда ръка" за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца.

Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава. И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена.

Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпника да има повече права от жертвата.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.

Жената на Томислав Дончев за Войводиново: Интеграцията е невъзможна (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС

Жената на Томислав Дончев за Войводиново: Интеграцията е невъзможна (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС

Жената на Томислав Дончев за Войводиново: Интеграцията е невъзможна (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хуманист

    185 2 Отговор
    Аз съм за дезинтеграция - доста по-евтино е. Спират им се "помощите" - "детски", "инвалидни", "самотна майка", "първи учебен ден", "за дърва на социално слабите"... Спира им се незаконния ток и вода, които и не плащат. Вземат им се фалшивите дипломи и книжки. Няколко дела за педофилия... И те сами, бързо бързо, ще се изнесат къмту по-"толерантни" запад. Меркел ги иска.

    Коментиран от #32

  • 2 Д-р Знам

    115 2 Отговор
    Погледнете ги тези двамата.Тези са типичен пример и доказват теорията.Как човека е пройзлезъл от маймуната.

    Коментиран от #26

  • 3 Гост

    114 7 Отговор
    Браво,тази жена е по курназ от мъжлето си,да го замести незабавно в политиката
  • 4 Някой си

    76 5 Отговор
    Гледай ги, колко са грозни. Доказателство, че човека произхожда от маймуна. Ние си плащаме данъците, те живеят на нашия гръб. Крайно време е държавата да се намеси.
  • 5 Радо

    61 8 Отговор
    Куриозното в случая е, че военният е от специалните части, и двама келеша цигани го набили....предлагам отсега нататък приемът за военни в спец-наз-а да бъде в бой с двама циганина по 60-70кг- като тези двамата, и ако ги набие го приемат, ако отнесе боя, аут.

    Коментиран от #50, #52

  • 6 д-р ЗЛОБИЛ

    53 2 Отговор
    ГРОЗНИИИИ ЦИГАНИ ТИЯ СА ВАДЕНИ ОТ ГЪЗ
  • 7 Комуниста

    69 3 Отговор
    Има решение! Да се върнат трудово наказателните лагери! Цял ден да мести купчината камъни от единия край на двора до другия и на следващия ден обратно. След 5 г. ще е половин човек и като се върне в махалата и видят др. на какво е станал доста ще си помислят! Сега ги хрантутват 3-4-5 г. и излиза все едно е бил на почивка! Найазанията са не достатъчно респектиращи!

    Коментиран от #10, #12

  • 8 анализатор

    30 2 Отговор
    Държавата ще се намеси когато циганите станат болшинство а другите малцинство
  • 9 Некомпетентност

    4 38 Отговор
    За чертите на човешкото лице , показват писачите тук!
  • 10 Иван

    33 5 Отговор

    До коментар #7 от "Комуниста":

    Прав си, но донякъде. Според мен ги е подценил. Най-вече е подценил нивото на агресията. Не го е очаквал и е обърнал гръб, при което те са взели предимството. Тези са били добре загрети, той до това веме е стоял в колата, макар че младо момче и не би трябвало да му е нужна загрявка.

    Коментиран от #44

  • 11 защо

    64 1 Отговор
    Да попитам: Защо не са с посинени от бой лица?. това ,ако беше милицията едно време тези щяха да изглеждат по друг начин вече
  • 12 Бобо

    57 0 Отговор

    До коментар #7 от "Комуниста":

    Има и по добро, пускат ги с кирките на тунела под Шипка и който излезе от другия край е свободен.

    Коментиран от #23

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Будалата

    45 1 Отговор
    Таз жена по курназ от мъжа си. Евала. Назовава нещата с точните имена. Интересното е защо Бойко и Цецко мълчат. Това мълчание ще им изиграе лоша шега на изборите. Така направиха и с Цачева мълчаха до последно и после се ухапаха.

    Коментиран от #57

  • 16 Будалата

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен":

    Идеята е много добра.
  • 17 Херман Гьоринг

    21 0 Отговор
    Той беше прав.
  • 18 Колю

    39 0 Отговор
    Вътрешно видовото кръстосване в затворени кланове води до генетични повреди . Инбридинг. Това са циганите. Искате невъзможното с тази интеграция. Ще им оправите гените ,ще спрете или забраните "мешерето " което те признават за единствен закон и властност. Държава в държавата позволиха политиците. Цигански тероризъм е на всякъде по селата. Комитет по циганската престъпност и административните проблеми които създават на всякъде . Няма село или малко градче което да не страда от техните подвизи. Целия наказателен кодекс с деянията си е в тези махали . Гри не оставиха докато им давате пари за дърва " Енергийни помощи " . Вода и ток не плаща ,но могат да изгорят от прегряване цял трафопост защото триетажни къщи по две-три в двор и само едната е с законен електромер .От нея тръгват жици за другите на синове ,дъщери ,братчеди и т.н. Самите служители на енерготата си вземат на ръка и си мълчат . Така ощетяват собствените си работодатели ,но и всички стоят на тъмно. За водата да не говорим. Не 3 лв ами и 5 да я направите пак няма да избием краденото и не плащането ат тях. Казват му ,че ще го спрат защото не е плащал вече 200 лв и оня века " Ще ме спреш ,ама щи хчупа главата с братчедите " . Все пак е село и инкасатора ..? Какво значи съветник на общински кмет . Малка община и половината умни дето да дават съвет на кмета ,нали са съветници ,не могат да говорят разбираем Български . Образование средно ,я има ,я няма ,но съветник щото родата му най голяма и и
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Коментар📝

    25 0 Отговор
    Туко е Жуунгла Вече кото Някакво ЖУУНГЛА Е ТУКО.
    Решение ИМА ФАКТИ КАКВО СТАНА С ВЪПРОСА КЪМ БОРИСОВ.
    ОТ ТАМ ТРЪГВА ПРОБЛЕМА ОТ ГЛАВУНДЕРА
    И Журналята на Факти го Разбра Навреме
  • 21 гост

    39 0 Отговор
    Тя е възможна, но е дългосрочен процес, който не е започнат дори. Добре запитаха как така 40-50годишни цигани са образовани и работят, а 20г. не са. Това означава, че системата очевидно не се спазва. Не ги пускайте да завършват, не им давайте никакви помощи когато нямат образование, когато не търсят работа, когато раждат на по 12г, когато системно крадат, насилват, убиват. Вкарваш го в затвора и не го пускаш, но задължително работи през всичките години докато е жив. Какво лошо има в това да увеличат присъдите, не е дискиминация, а те важат за всички, когато си убил някого то няма значние какъв етнос си. Но не е демократично да пускаш брутални убийци след 5г. престой и те пак да насилват и убиват. Защо си го позволяват ли? Защото нямат страх и държавата им показва, че ще им се размине или наказанието е пренебрежително. Държавата е виновна, не те.
  • 22 Валя

    33 4 Отговор
    Госпожо Дончева, ами ако не са циганите кой ще гласува за ГЕРБ! За това 11 г. не се интегрират, не се наказват "ало" измамниците, не се осъждат убийците! Циганите са удобни - за 30 лв. правят чудеса!
  • 23 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бобо":

    А защо да не го направят еднопосочен!!!!!
  • 24 Хасанчо

    28 2 Отговор
    Радо , изобщо не са били двама . Тези са хванати . Подценил е цялата ситуация ,но ще се оправи и ще има едно но ... Такива хора ще се организират и ще почнат да си отмъщават на разменни на чела на териториите ,след като си осигурят добро алиби. Това не води до нещо добро ,но пък с години на кой му пука от държавниците. Избиратели безмозъчни . Как да не ги използваш ,а кой не ги е ползвал от прехода насам. Даже и бизнес блока и сдс и дпс и който даде , а те не са прости когато става въпрос за облаги ,пари и кражби. Само който се справи с този проблем на неравенство пред закона ще управлява дълго . Който изпрати държавата със всички нейни органи в махалите от градовете до села и паланки. Строителство , данъци ,магазини как работят ,барове, от къде са парите за тях като са потомствени безработни или болни ,колите пред къщите им . От къде са парите ? Да връщат каквото трябва и който е вземал неправомерно. Конфискация , одържавяване ,отчуждаване на незаконното и съдии изпълнители с полиция и жандармерия. За какво е отряда за борба с тероризма? Къде са специализираните поделения на полицията с трениращите момчета . За какво се плаща на тях? Това ако оправи някой ще е добре за всички и народа ще се вазвърне по селата и въобще в страната Ни. Не в Циганландия или Циганистан по турскому.
  • 25 СЕВАР

    20 1 Отговор
    Бързият начин да се спаси България от тях е извозването им с картонени кораби към Азия , но евроатлантическите ценности го забраняват това . Бавният начин е поголовната кастрация , но това също е забранено от съответните ценности .
  • 26 1914

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Д-р Знам":

    Не мога да разбера защо обижданете маймуните?!?!?!
  • 27 А как преди 89 година

    33 1 Отговор
    циганите бяха интегрирани? Тогава нямаше безработни цигани. Е не работеха като инженери, но и за тях имаше достатъчно работа. Преди работеха мръсна и тежка работа, но сами си изкарваха препитанието. Сега с това криворазбрано либерално джендърство, циганите минаха на социални помощи, по цял ден стоят без работа, правят само деца и се чудят как да си запълнят времето. А от безделници, само пакости очаквайте. Лично съм виждал, как двама циганина за един ден изкопаха два кубика пръст за да извадят два винкела останали в земята от електрически стълб. Това малко работа ли е, кои българи ще се хванат на такава работа? Циганите не са мързеливи, но трябва да се организира тяхното цивилизоване, а не наготово да им се дават социални помощи, така никога няма да се интегрират, а ще продължат да живеят като паразити!

    Коментиран от #33

  • 28 Това да го каже директно на мъжа си

    15 0 Отговор
    защото той е един от грандаджиите, барабар с целият ГЕРБ!
  • 29 Хасан

    18 3 Отговор
    Мъжът ти пряко е виновен за всичко това защото е част от управляващите,Дончева!!..Изпокрадохте фондовете и сега си пишете спокойно ..
  • 30 Панагюрското Възтание е избухнало

    7 1 Отговор
    3 дни по-рано!!! Всеки знае защо!!!
  • 31 ЕЙTI

    24 2 Отговор
    Тази жена е мъжко момиче, браво, подхожда и да е поне министър на МВР и дари министър председател. Такива хора и трябват на България за да се изправи и да има спазване на законите от всички.
  • 32 багерист

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "хуманист":

    Разрушават им се незаконните къщи.
  • 33 хуманист

    17 0 Отговор

    До коментар #27 от "А как преди 89 година":

    Западняците да ги "цивилизоват". Те по му разбират.
  • 34 Xxx

    0 0 Отговор
    Набийте си го в главите веднъж завинаги!!!
  • 35 Viktor

    11 1 Отговор
    Някога имаше ДС, имаше и държава.

    Коментиран от #37

  • 36 Торбалан

    11 3 Отговор
    Що за човек трябва да си за да се явиш, като адвокат на тия? И тоя бития- е гати„ командоса”.
  • 37 реализатор

    16 3 Отговор

    До коментар #35 от "Viktor":

    Преди държавата имаше ДС, сега ДС си има държава.
  • 38 Batushka

    12 0 Отговор
    Проста уфцъ....че какво се прави за интеграцията им...те българите се дезинтегрираха от нормалността при гербераската простащина....
  • 39 Тази женица

    10 2 Отговор
    Е чела форумите и си е съставила мнение, а мъжът й какво казва по случая? Не ми се вижда голямо геройство, когато мъжът ти е на власт и е причината за хаоса в държавата да замазваш отговорността по този начин. Къде са ви обучавали на тактики и манипулация? Някъде в чужбина или у дома?
  • 40 Адмирации

    13 1 Отговор
    Браво! Една достойна гражданска позиция!
  • 41 В Германия

    11 0 Отговор
    Не видяхте ли коя държава ги интегрира най-добре? Германия. На протеста за починалото дете. Направо да се предложи сделка за прехвърлянето им там!
  • 42 ХанкоБрат

    16 1 Отговор
    Не е права жената. Идеално биха се интегрирали в Аушвиц. А иначе ще продължават да ни трепят, докато и последният страхлив българин си подвива опашката пред НПО-та и ГЕРБери.
  • 43 Обикновен селф ПР

    11 1 Отговор
    Госпожата се очертава да се превърне в новия Ангел Джамбазки, много приказки, дълга обществена служба, малка полза, с много добро заплащане! Какво да се прави, някой ги произвежда тези хора!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Др Чирков

    7 1 Отговор
    Изяснява се „ че децата всъщност са нападнати от този хулиган. В положение на неизбежна необходимост са се защитили. Добре, че не са го убили. Бабаитите с големите бицепси активни ММА бойци направете си изводи
  • 46 крум

    20 0 Отговор
    Не става с багери,а със ЗАКОНИ! Глоби и събаряне за тяхна сметка на незаконно строителство върху общинска земя, ако се закупува земята -по пазарни цени,но след събарянето...новото строителство с архитектурен проект одобрен от общината и всички държавни и общински такси внесени.Създаване на затвори за длъжници както е било навремето.Никакви детски помощи за майки под 16год. ,които нямат осигуровки и законен брак. Глоби и затвор за всякакви кражби-ток,вода,имущество. приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!
  • 47 риж арап

    16 0 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани??
  • 48 Гост

    14 2 Отговор
    Аз това разбрах. Светла има по големи топки от Томислав.
  • 49 сталин

    26 0 Отговор
    ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ОЪЗНАЯТ ЧЕ ЦИГАНИТЕ СИ ОСТАВАТ ЦИГАНИ ТЕ НИКОГА НЯМАТ ДА СТАНАТ БЪЛГАРИ.
  • 50 Марсилия

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    В руската армия го има , като част от тренировките включват , истински бой сам срещу няколко човека. Но в българските спец части явно го няма , и за това могат да ги маризят всякакви.
  • 51 сьд

    18 0 Отговор
    Каква интеграция на тази измет
  • 52 Дидо

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    По глупаво така неможеш ли да измислиш ?
  • 53 ГОГО

    13 1 Отговор
    Българите станахме страхливци. Дори бай Тошо беше Мъж спрямо днешния Българин.
  • 54 мечтател

    13 0 Отговор
    Браво на жената. Ако може нейният съпруг и тези около него да започнат да мислят и действат по този начин
  • 55 месара

    4 0 Отговор
    някой да каже нещо за морковите и тоягата?
  • 56 Дедо ви

    5 2 Отговор
    Напразно се напъвате. Няма да намерите решение. Ние ВЕЧЕ сме циганска държава.
  • 57 Майна от Пловдив

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Будалата":

    Запомнете добре. Това е жената на Томислав Дончев от ГЕРБ . Щото много от вас бесепарчетата обвиняваха ГЕРБ че били джендъри ,либерали ,грантаджии . Само че тя има смелостта да застане срещу произвола и грантаджийските организации. Това много ясно показва ,че всички поддръжници от ГЕРБ са с национално отговорни и патриотични позиции и ближат зад-ци както червените на путлеристан. Освен това е крайно време българите да направят разлика между грантаджийски организации ,които се занимават с унищожаване на християнския морал и нормалността , и организации ,които са подпомагани да защитават професионални и демократични ценности , които лесно могат да бъдат манипулирани и унищожени от мутренско-ченгеджийската мафия която се подвизава в блоговете и в този сайт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове