10 Януари, 2019 09:24 1 395 3

Латвия иска да измъкне Стоянович от Левски

  • стоянович-
  • схема-
  • латвия-
  • национален отбор-
  • договор-
  • левски

Латвийците са измислили схема за привличането на специалиста

Латвия ще се бори до последно за Славиша Стоянович. Това става ясно от материал в "Sportacentrs.com", цитиран от "Меридиан мач". Медията първа разкри за възможността Левски да остане без треньор, защото предпочитал офертата на прибалтийската държава.

В Рига не са убедени, че нещата са приключили, както обявиха "сините" на пресконференцията след първото занимание за 2019 година.

"Докато не уредим нещата и не подпишем официален договор, аз няма да коментирам имена или фамилии. Медиите обичат да се ровят. Признавам, че успяхте да разкриете доста неща. Но ще научите кой ще води националния отбор, когато всичко приключи", обяви президентът на местната федерация Каспарс Горкшс, който е работил заедно със Славиша Стоянович във ФК Рига.

Горкшс не беше категоричен, че Стоянович е отпаднал от сметките му. "Вижте, не искам да коментирам имена, за да не се правят спекулации. Датата, която сме си поставили като краен срок, е 15 януари. Има дребен детайл, който да изгладим. Надявам се, че ще успеем да го решим дотогава", продължи бившият футболист.

Според медиите в Латвия в близките дни той ще дойде в София, за да преговаря с ръководството на Левски. Целта на латвийците е Стоянович да работи на две места до юни, когато изтичат ангажиментите му към "сините". Другият вариант за треньор е бил Виктор Скрипник. Той е щял да получава същата заплата като Славиша, но не се е поблазнил от офертата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадец

    1 0 Отговор
    Тъкмо ще спасят Лефски от тоя некадърник !
  • 2 Браво

    0 0 Отговор
    Латви a , Латви !

    Коментиран от #3

  • 3 Крадец

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Да,не четат какво са написали,преди да чукнат-"Въведи " !