10 Януари, 2019 13:00 19 477 63

Разпадаме се окончателно

  • войводиново-
  • народ-
  • цигани-
  • държава

Циганският етнос си строи, където си иска и както си иска, и всички общински и държавни служби се правят на луди

Разпадаме се окончателно - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Покрай случая с пребития командос в село Войводиново – не ви ли се струва, че всички ние преживяваме дежа вю? И никой не търси причините за проблема, а се опитва с разрешаването на конкретния проблем да си спечели още време. А време за какво? Тотално да се разпаднем? На политици и народ. Кметове, граждани и селяни. Българи, турци и цигани. Бедни и богати. И да направим песента “Нема такава държава” химн.

А истината е следната - нека да използвам конкретния случай с пребития командос за повод и да си кажем директно в очите: Тоя кмет на Войводиново, като са го назначили за кмет, знаел ли е, че там циганите строят незаконно и има незаконни къщи? Знаел е. Може ли да си кмет на село и да не знаеш кои къщи са законни и кои не? Че тогава защо въобще си кмет? И като е знаел - защо не ги е съборил предварително, ами чака да претрепят някого и чак тогава да се задейства? Ами тока? Гледам вчера по Новините – проверяват от Енерго-то и казват: „Токът е законен“. Че как е законен токът, като е незаконна къщата?

Я да си помислим сега – дали е така само във Войводиново? Навсякъде по селата и градовете, включително и тук в София, по незнайно какви причини циганският етнос си строи, където си иска и както си иска, и всички общински и държавни служби се правят на луди. А българският етнос и една незаконна тухла да сложи и се появяват хиляди държавни служители и веднага прилагат закона. Е, докога, бе?

Всъщност, законът не се спазва от страна на циганите, не само относно незаконното строителство. Ще ви дам още един пример – първото бебе на 2019 г. е на една ромка, която е дете, защото е на 15 години. А това й е второто дете. Значи нито има социални служби, нито има хора, които съблюдават закона – сексът с непълнолетни е криминално престъпление. Върховенството на закона е най-важното.

Нямате ли чувството, че държавата и общините абсолютно не си вършат работата, а ни оставят да се избием помежду си – българи и цигани, а те ни гледат отгоре като богоизбрани. Те чакат поредния кървав конфликт, за да дават интервюта за етническа толерантност и европейска култура.
Уважаеми кметове, уважаеми депутати, уважаемо правителство, вие сте първите, които трябва да спазвате закона, за да давате пример на всички останали. И ако не го направите, а вече е крайно време да го направите, скоро няма да има кого да управлявате и ще изчезнете заедно с всички нас.

Искам да кажа нещо директно на кметовете. Нали вие сте начело на местната власт? Хайде сега, не чакайте да се случи поредният сблъсък между българи и цигани, не чакайте да се избием взаимно, а ако обичате започвайте да прилагате закона по равно към всички граждани. Хайде сега - ангажирайте багери, трактори и тежка техника, знаете кои са незаконните постройки, хайде сега започвайте да ги бутате. Няма значение българин ли си, турчин ли си, циганин ли си, англичанин ли си, занзибарец ли си.

Строиш ли незаконно – кметът ще приложи закона и веднага ще ти бутне незаконната постройка. Хайде, уважаеми кметове – време да се вземете в ръце и да започнете да си вършите работата, за която сте избрани – да прилагате закона. Хайде, три - четири…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Byg

    112 34 Отговор
    Бля , бля , бляяяя
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 манго

    115 21 Отговор
    не така бе бате ние сичкото ром гласуаме за тез кмет ништо че сме сиган и ние душа носи
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 българин

    113 17 Отговор
    Не уважавам Слави,но всичко в изказването му е точно!Само призивите към кметовете не са ми ясни-нали почти всички са от Герб.То и Пловдив вече заприлича на циганско гето,нали и там кмета е гербаджия,пък и от изказванията на пловдивския кмет личи,че не е от много умните,но е послушен кмет!Ясно е,че кметовете не трябва да бъдат обвързани с партии!

    Коментиран от #17

  • 9 Йованов

    107 1 Отговор
    Значи кметът е знаел. Това е стара схема, засилват си платени гласоподаватели. И кметът, който ги е заселил няма файда да ги бута. Обаче сега отгоре му нареждат и просто няма начин да не реагира.
  • 10 Преброяване на бесните язовци

    42 25 Отговор
    До преди интервюто с ББ, тука не давахте и дума да се каже против Станислав Тодоров, а сега го анатемосвате по всички параграфи. Абе в тоя сайт изобщо пишат ли хора със собствено мнение? Давам примери: 1-во Пуйкѝя беше лоша, защото свалиха руски самальот, после Ердоган стана най-великия политик едва ли. 2-ро украинците бяха православни братя, после пък станаха бандеровци. 3-то англичаните бяха много красиви и добри когато тръгнаха да излизат от ЕС, а след случая Скрипал пък станаха тъпи, грозни, дебели, рожби на кръвосмешение. 4-то Банев първо беше най-големия мафиот и боклук, а след като излезе информация за топли връзки с насрассия и изведнъж се появиха съмнения че всичко е постановка и тек подобни. И всичките тези демагогии ги пишат едни и същи никове в този сайт. Така е и по другите сайтове. Слочаенос? Не мислА!

    Коментиран от #15

  • 11 Уффф

    45 10 Отговор
    И този обобщава това което всички българи написаха досега по форумите! По-интересно е какво прави ти докато се стигна до това положение? На кого слугува през тези години?
  • 12 SAAB

    39 28 Отговор
    лаладжия......... тоя не заслужава дори главна буква в начало на изречението !
  • 13 SAAB

    24 23 Отговор
    лаладжия......... тоя не заслужава дори главна буква в начало на изречението !
  • 14 Българина

    82 9 Отговор
    Това е резултата от натиска на козяк и брюксел. Може сега да крият статистиката но ще ви кажа една която е от преди да има брюксел и козяк . ци га ните 1878 са били 40 хил на 3 млн българи, като първите 40 г не са имали право да гласуват. Сега са 1 млн на 6.5 млн. Козяк и Сорос ни накараха да ги развъдим с една цел, да освободим територията. Ще гласувам за този който предложи план за изселването им с отнемане гражданство ако ше и 2 млрд да струва годишно, шото днес стана ясно че годишно за интеграция 1 млрд се давали?! Колко пари внесоха циганите в бюджета че ще им даваме 1 млрд???!
  • 15 Опечален

    36 12 Отговор

    До коментар #10 от "Преброяване на бесните язовци":

    Първо, не сме никове, а сме си реални хора с разум и логика. Но ти, не чувстваш ли, че изреждането ти на уж-противоречия САМО ДОКАЗВА ПРАВОТАТА НА РЕАКЦИЯТА НИ! Да, Слави ни харесваше, НО ДОПРЕДИ да стане лакей на бойко! украинците са си от руско потекло, но когато единия брат го хване маразма и стане бандеровец ще трябва да му помогнеш да се излекува! Че то и Кайн и Авел са били братя, ама знаеш, какво е станало! За скрипаля да не говорим, такава тъпотия да се измисли от уж-префинените ингилизки служби, това трябва наистина да си паднал много низко!!! Ех, къде е едновремешния Скотлад Ярд!!! А то един Лейстред.... А пък за банев да не говорим.......руснаците да се занимават с такива отрепки, мисля че ще ги е гнус.....те си имаха една такава - хороковски , ама го изритаха и сега той лае безпомощно като бясно куче зад оградата....пффууу.......ТА, ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, МОЙ ЧОВЕК......КАТО СЛАВИ.....ДЕЛАТА МУ ГО ИЗЛОЖИХА, А НЕ НЯКАКЪВ СИ САЙТ ИЛИ КОМЕНТАТОРИТЕ!

    Коментиран от #18

  • 16 ТТТ

    20 5 Отговор
    Секи дава ЪкъЛ, никой не казва решение на проблема!
    Защото проблема трябва да се реши със солидарност от целия народ, а народа не дораснал на тоя етап!
  • 17 Да де

    31 0 Отговор

    До коментар #8 от "българин":

    То с приказки не става, било то верни или не! Само думи, нищо не правят, от вътре, като е гнилоч - ти знаеш какво правилно да кажеш, как добре да го опишеш, но делата други. От най-обикновеното всекидневно действие ние не се замисляме колко крайно сме атрофирали по всички направления! Със само още едно поколение в тази посока и сме пълен аут!

    Коментиран от #19

  • 18 реалист

    20 6 Отговор

    До коментар #15 от "Опечален":

    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР...
  • 19 реалист

    16 2 Отговор

    До коментар #17 от "Да де":

    ТОЧЕН КОМЕНТАР...
  • 20 ред

    45 0 Отговор
    Колко убийства ,изнасилвания и побоища от роми които са паразити трябва да станат за да има Крумови закони
  • 21 mimi

    19 16 Отговор
    всички ревете против слави само да питам що го четете бе ? зачервени гербери-май вие сте близачите не слави.

    Коментиран от #24

  • 22 Ох сетило се е учиндолчето

    41 7 Отговор
    Че кой още разпада обществото бе Славук? С тъпото си шоу, всекидневно подриваше българщината, опростачи младите, разду чалгата, а сега за циганията ми говори!? Защо изключва себе си, каквито са ни управляващите, такива са и от шоуто му, все чалгари, а се чудят защо държавата ни е скапана!? С простащина държава не се гради, а циганите се възползват от тази простащина!

    Коментиран от #32

  • 23 волен сидеров

    7 7 Отговор
    айде да идва някой и да води кадърно
  • 24 Четем го

    24 4 Отговор

    До коментар #21 от "mimi":

    Щото ни го набутвате, никой не му вярва вече, достатъчно време имаше да се изобличим що за подметка е! Айде давайте следващия лъжец!
  • 25 тиквоча

    4 11 Отговор
    всички червени,гйебери и патладжани:на гологлавия да му .апате .олия
  • 26 тиквоча

    3 7 Отговор
    всички червени,гйебери и патладжани:на гологлавия да му .апате .олия
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ?????

    9 1 Отговор
    Още ли плащате данъци?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 куку руку ку

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "ай сиктир":

    Славчо изгърмЕ, след като стана ясно, че е поредната патерица на герб-четата.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Стършел

    17 4 Отговор

    До коментар #22 от "Ох сетило се е учиндолчето":

    Абсолютно си прав! Срамно е тоя цървул да се изявява като фактор за каквото и да е друго, освен за тъпото си чалгуване и лизане на силните на деня! Ма само как сам си вярва, когато говори. Пази Боже сляпо да прогледа! Мисли се, че е нещо повече от самовлюбен комплексар с абсолютно негативно излъчване!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българин

    21 1 Отговор
    Слави е напълно прав.Трябва съвсем друга политика към циганите, за да не раждат второ дете на 15г., да не пребиват , ограбват и насилват. На хората им писна и българите ще си потърсят сами правата в държавата България.

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Грую

    10 0 Отговор
    Не бе всички некадърници се занимават да си повдигат заплатите с мотото "Аз съм голямата работа , а пък другите нищо не вършат", като поради некадърността си само прибират парите, докато можещите работят, а накрая остават без пари. След това или заминават за чужбина или му теглят една майна и започват през просото, като няма пари и признателност за работата и от там нататък вече започва падението. Отдавна съм определил защо е България нещата не вървят и то е защото 30 години власт и пари отиват неслучайно в случайни хора, като под случайни имам в предвид хора без необходимите качества и способности да сътворят нещо по-съществено то това да крадат и изпадат в битовизъм, купувайки си имоти, коли, скъпи екскурзии и прочее. Туй е то България последните 30 години.
  • 37 Това тиквата на Славуца чак сега

    19 2 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    ли го проумя? От колко години го повтаряше Н. Хайтов докато беше жив, все им го набиваше в тиквите прости, но никой от управляващите не искаше да го проумее. Още преди 10 години ни го казаха, че толерантност в условията на зверилник си е чисто самоубийство! Чу ли го някой, вместо да вземат мерки, те нариваха пари на циганите, искаха да се намножат, че гласове им трябват! Най човешко е, сега да се въведе закон, неграмотните да нямат право да гласуват, после и задължително отработване на прехраната на трудоспособните цигани! А циганчета които родят под 18 години, да се издържат от бащите на децата, насила да ги карат да работят, иначе в затвора и пак да работят!
  • 38 Иван

    11 0 Отговор
    "сексът с непълнолетни е криминално престъпление"
    НЕ Е!
    сексът с МАЛОЛЕТНИ (до 14 г.) е престъпление
  • 39 Morgoth

    10 1 Отговор
    Кмета определено е знаел за незаконните постройки и сигурно е искал да ги махне, но надали е смеел без подкрепа от високо. Сега се възползва от създалата се предизборна обстановка и подкрепата на министъра за да отърве селото от циганите. Не можем да виним кмета, че мисли първо за собственото си село и е готов да остави други да платят цената.
  • 40 fvd

    5 3 Отговор
    Почвай да пееш плешивец ,за друго НЕСТАВАШ!!!

    Коментиран от #41

  • 41 trol

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "fvd":

    малка корекция-той е музикален инвалид
  • 42 бомбата

    18 2 Отговор
    И твойта чалга Слави не е нищо друго освен цигания дето с нея отрови българската народна музика и отврати младите хора ! Заради сейра все да си център пейка и лигавщината на мутрите дето ти наливат пари и до днес тровиш хората и се подиграваш толкоз години с всичко свято и българско!
  • 43 гост

    11 0 Отговор
    работата е зле и ще става само по зле за напред
  • 44 Банго Васил

    3 5 Отговор
    Дукът са прайти на юнаци, ний прайми дица!
    Скоро шсме повечи от вас и шъ въ бийми и тъковами кугату и дет си исками!
    Айди, върети да бачкати, чи ша ни трябат помощи да раним чаветата!
    Шукар! Шукар!

    Коментиран от #49

  • 45 Истината

    5 2 Отговор
    Много точно казано гн. Трифонов!!!С теб сме, сега е момента!!!!!Действай!!!
  • 46 Никой

    19 0 Отговор
    Оставете Слави настрана! Истината ни боде очите. Циганите наистина са нагли и властта ги толерира, защото те гласуват за властта. Дори и да не гласуват изборите ще бъдат нагласени с техните гласове. Никой няма да репресира циганите, защото ще спрат евросубсидиите. А властта има нужда от тях. Или поне от 20% от тях. Запомнете ми думата - нищо няма да се случи след случая Войводиново. Абсолютно нищо. Войводи е имало някога. Сега има пу-ки.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бат Сали

    4 2 Отговор
    Бегай силно ЛИЗААААААААААААЧ
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бесен

    9 0 Отговор
    На тоя етап единственото решение е наистина да се избием помежду си! Турците са работливи и кротки хора нямаме проблеми с тях, но докато циганите не са станали мнозинство трябва да им се хвърли такъв пердах, че да помнят поколения напред какво става, когато си прекалено мързелив и нагъл! На змията главата се размазва докато е малка! После ще те ухапе! народа го е казал!
  • 51 jo hustan

    3 4 Отговор
    Слави е номер 1 , винаги си казва истината за всички управляващи ни помияри
  • 52 Бг гражданин

    1 0 Отговор
    Политиците правят тия интервенции да си трупат точки идват избори не се поддавайте българи роми турци ........ Всички сме равни и се печем на един огън
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 РОМ

    2 4 Отговор
    ЕЙ ГОЛОКАВ НЕ ОБИЖДАИ НАС РОМИТЕ ША ТЕ БИЕМ ДОКАТО ТИ ПОНИКНАТ КОСМИ НА ГЛЪВАТЪ
  • 55 Мдаа

    6 1 Отговор
    А ти Слави, не си ли и ти една основна част от проблема в тази държава? Не беше ли ти този, който прокара и инстуционализира чалгата . Кали, Сашо Роман, Софка, Азис. Тези имена говорят много. Не само , че по този начин допринесе за циганизацията на музиката , но и за еманципацията на етноса. И сега всички берем плодовете.
  • 56 Kcaniba

    4 1 Отговор
    Славчо!!! ма ти стана дописник на ФАКТИ БГ !?! малеее до там ли я докара маркуче дълго? И кво се опитваш да кажеш сега? нещо ново ли? Ходи си гледай шоуто и командвай твоите послушници сценаристите, те и без това нямат собствено мнение и учудващо как всички разсъждават и мислят точно като теб. Всичко това което се опитваш да кажеш в този пасквил си го знаем, няма нужда от твоето просвещение. Вземи се напъни, та си направи една партийка па да те видим тогаз няма ли да търсиш орките за гласоподаватели! даже във Войводиново ще идеш да ги купуваш както правеше другия "голям" просветител Бареков. Глей си шоуто и не се занимавай с неща от които хал хабер си нямаш!!!
  • 57 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    жив популизъм
    утре чакаме и джамбазки да се изкаже
  • 58 Коки

    7 0 Отговор
    Нямате си представа циганните колко мразят българите! Ако някой циганнин им беше направил забележка щеше да получи извинение от тия двамата, но от омразата към българите не можаха да се сдържат и го пребиха! Педесет години живея в циганнски квартал и им познавам всички индийски гяволий! Интеграцията е НЕВЪЗМОЖНА за циганните просто си губиме времето!
  • 59 Гнида

    3 0 Отговор
    Славчо , Тиквата като беше при тебе , защо мълча ? Лицемер !
  • 60 Балъка от BG

    2 0 Отговор
    Напълно резонно е щом един депутат не стъпва в парламента , така да постъпят и останалите 239 .За какъв чеп са ни тогава.Във Франция се заражда нова идея за демокрация основана на референдуми . Сбогом алчни марионетки на олигарси и чужди ИНТЕРЕСИ!!!
  • 61 Крадеца вика дръжте крадеца

    2 0 Отговор
    Хахахахаха, точно бащата на чалгата и циганизацията в БГ взел да се прави на съвестен с циганските си музики и шоута, ами че точно той е най-големия виновник , или крадеца вика дръжте крадеца !!!
  • 62 Димов

    0 0 Отговор
    Значи, виждам как кметът на Мъглиж веднага пали багера, и почва да бута къща след къща.
  • 63 Димов

    0 0 Отговор
    Всеки момент ББ ще излезе иззад завесата, за да предложи многообещаваща, уж-ефективна програма за борба с циганската престъпност. В отчаянието си от нарастналата суматоха, шараните ще лапнат куката и ще му осигурят още един мандат. Всеки момент ще се яви "спасителя на народа".