14 Януари, 2019 00:00 4 702 3

Правят филм за Ванила Айс

  • ванила айс-
  • филм

Дейв Франко ще изпълнява главната роля

Правят филм за Ванила Айс - 1
Снимка: BGNES/EPA

Актьорът Дейв Франко подготвя биографичен филм за рапъра Ванила Айс, съобщи Movie Web.

В момента продуцентите в Холивуд са изключително отворени към възможността да продуцират музикални биографични филми. Причината е в изключителния успех на биографичния филм за рок групата Queen “Бохемска рапсодия“. Продукцията вече е най-успешният биографичен филм в историята.

Филмът за Ванила Айс ще носи името на първия му албум „Към екстремното“. Той ще разглежда неговата история от изхвърлено от гимназия момче, станало продавач на коли до изпълнителят направи първият хип хоп номер 1 хит в историята.

Дейв Франко е брат на звездата Джеймс Франко. Той набра популярност покрай техния общ филм „Стаята“, който разказва историята на най-добрия слаб филм в историята.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    5 0 Отговор
    Във връзка с Ванила Айс и Куин се сетих за лафа: първите 3 секунди от "Айс, айс бейби" са най-вълнуващите секунди в историята на музиката, тъй като докато звучат, искрено се надяваш песента всъщност да е "Under pressure" на Куин и Дейвид Бауи.
  • 2 Хахо

    1 0 Отговор
    Поредната скука за певец с една известна песен.То Куин не го ли съдиха че използва мотив от тяхна песен.
  • 3 Продуцента

    1 0 Отговор
    Да направим подписка да вземат за филма благоевградския Айс? Мега авторитетен е, тоя бледнее пред него. И с ирония, но и не само го казвам. :D