10 Януари, 2019 16:57 11 313 17

Нарушава ли прокуратурата закона? (ВИДЕО)

  • прокуратура-
  • адвокатска колегия-
  • иван гешев-
  • александър пелев

Европейски директиви, свързани с обиски и изземвания от адвокати, са нарушени, смята адвокат Александър Пелев

Нарушава ли прокуратурата закона? (ВИДЕО) - 1

При претърсванията в адвокатски кантори са нарушени европейски правила. Това стана ясно от думите на адвокат Александър Пелев в студиото на ФАКТИ.

Престъпен ли е закона от прокуратурата при обиските в канторите, нарушена ли е адвокатската тайна и какви мерки обмислят адвокатите, за да изразят протеста си, гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи хаджи Българин

    35 1 Отговор
    Има, и това са Чврвено синята Демокрация! Прост човек, прост отговор ! Парата ще ви унищожили!
  • 2 ПЕШЕВ

    23 35 Отговор
    ТОЯ АДВОКАТ СМЯТА.... СМЯТА ЗАЩОТО ТАКА МУ ОТЪРВА
  • 3 Телевизионен съд

    54 3 Отговор
    За прокуратурата закона не е "Врата у поле" а е врата на Марс,хич и не съществува закон за тях.

    Коментиран от #7

  • 4 димитър йотов

    20 37 Отговор
    Не съм съгласен с всичко изнесено от адв.Пелев. Аз лично не се страхувам или болезнено ще изживея евентуално претърсване в кантората ми / поправям авторите на статията по отношение на използвания наказателно-процесуален термин "обиск ", защото той се относя само за лица, а за помещения, местности и др. това е термина "претърсване". На този етап аз подкрепям Специализираната прокуратура защото борбата с орг. престъпност изисква специални, нестандартни мерки. За пример ще дам прокуратурата в Италия. Лекия хленче, че видите ли в опасност са поставени нашите клиенти, е напразан. Издирваните знакови фигури от нашата родна орг. престъпност е следствие на дейността на извистни, едни и същи , български адвокати. Така че като проф. д-р по противодействие на организираната престъпност, аз мога в 30 часов лекционен курс да изложа свойте наблюдения, изследвания и анализи по темата. Но, аз няма да позволя да се напада без никакви сериозни аргументи зам. гл. прокурор Гешев, който е изключителен професионалист.АЗ съм адвокат към САК и въпреки това не подкрепям изцяло становището на адв. Пелев и групата около него.

    Коментиран от #11

  • 5 кукоеб

    52 12 Отговор
    прокуратурата е наи голямата организирана престъпна група за тех закони няма а искат хората да ги спазват олигофрени начело със ЦАЦА ХАТЯНИНА
  • 6 Емил

    36 6 Отговор
    Прокуратурата не нарушава законите, ама цацаратурата е друго нещо!

    Коментиран от #8

  • 7 не съществува

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Телевизионен съд":

    защото зат тях стоят милиционерите!Я да не бяха защитавани от милиционерите-да видиш какви кротки ще са!
    Същото важи и за милиционерите- защо те да имат право да издевателстват над теб,а ти да неможеш да ги пребиеш?Що за законност е това?
  • 8 1944

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    ще изяде ли чайката цацата, ако стъпи накриво? that is the question.
  • 9 Гларус

    4 0 Отговор
    Ще се направим на мъже! Малко лизи близи на чужденките, и после през зимата ще се правим на велики!Същото то е в в политиката!
  • 10 242

    16 4 Отговор
    Да сте видели адвокат, на който клиента да е виновен. Да сте видели адвокат за който прокуратурата да работи добре ? Няма и да видите. Всичките обаче, първо взимат хонорара, после действат, и са винаги най-добрите.

    Коментиран от #12

  • 11 Бачо Киро

    21 5 Отговор

    До коментар #4 от "димитър йотов":

    Ти, ако си наистина адвокат, вземи да станеш свинар. Сега знам защо у нас престъпниците са по улиците - защото следвалите право сте НЕГРАМОТНИ!
    Колкото до специалните права на спец прокуратурата - у нас няма такива, които да са дорасли за специални права, защото нямат морал, принципи и ташаци. Затова и адвокатът е прав. У нас се превръща в маша за разправяне с неудобните.
  • 12 Член

    19 2 Отговор

    До коментар #10 от "242":

    Ти пък да си видял да има невинен за прокуратурата?Защо задаваш детски въпроси?Има закон и той не се спазва ОСНОВНО от прокуратурата.
  • 13 Никой

    3 5 Отговор
    Кларънс Дароу, прочут американски адвокат.
    """Проблемът на закона са адвокатите.
    The trouble with law is lawyers"""
    https://bg.m.wikiquote.org/wiki/Кларънс_Дароу
  • 14 мама джустице

    9 0 Отговор
    Адвокатът си е легална проститутка. Прокурорът е нелегална. Силата на прокурора е не да изправи престъпника пред съда, а да не го направи.
  • 15 КАТ

    5 0 Отговор
    Тия адвокати, юристи съсловия РАЗБИХА държавата плъзнали и завзели цялата власт ! и накрая се чоплят за глупости, докато народа загива !!!! КОЙ МУ ДРЕМЕ за правата ти на кожения стол къде си пър..л , докато си правил поредната далавера и кражба !????
  • 16 Бесен

    5 0 Отговор
    Парадокса е, че в България Полиция и Прокуратура са по-големи пмутри от бившите "застрахователи"
  • 17 Гост

    1 0 Отговор
    Този адвокат Пелев е изключително неприятна личност. Доста неспретнат външен вид, а слушайки разсъжденията му става ясно, че много насериозно се е взел. Пази Боже сляпо да прогледне като цяло- от бивш водещ в телевизията до адвокат