Last news in Fakti

10 Януари, 2019 20:09 52 433 120

Слави Трифонов за циганите: Уважаеми кметове, започнете да си вършите работата

  • цигани-
  • слави трифонов-
  • войводиново-
  • насилие

Хайде сега, не чакайте да се случи поредният сблъсък между българи и цигани, не чакайте да се избием взаимно, а ако обичате започвайте да прилагате закона към всички граждани

Слави Трифонов за циганите: Уважаеми кметове, започнете да си вършите работата - 1

Държавата да си влезе в ролята, да прилага закона, за да не се насажда етническо напрежение - да се контролира строителството в гетата, раждането на деца от непълнолетни и прочие. Това призовава шоуменът Слави Трифонов, който в емоционално изявление изрази своята позиция по казуса.

Писмото му, публикувано в официалната му страница във Фейсбук предизвика голям интерес в социалните мрежи и за по-малко от 24 часа беше споделено над 500 пъти.

Ето и какво написа Слави Трифонов:

Покрай случая с пребития командос в село Войводиново – не ви ли се струва, че всички ние преживяваме дежа вю? И никой не търси причините за проблема, а се опитва с разрешаването на конкретния проблем да си спечели още време. А време за какво? Тотално да се разпаднем? На политици и народ. Кметове, граждани и селяни. Българи, турци и цигани. Бедни и богати. И да направим песента “Нема такава държава” химн.

А истината е следната - нека да използвам конкретния случай с пребития командос за повод и да си кажем директно в очите: Тоя кмет на Войводиново, като са го назначили за кмет, знаел ли е, че там циганите строят незаконно и има незаконни къщи? Знаел е. Може ли да си кмет на село и да не знаеш кои къщи са законни и кои не? Че тогава защо въобще си кмет? И като е знаел - защо не ги е съборил предварително, ами чака да претрепят някого и чак тогава да се задейства? Ами тока? Гледам вчера по Новините – проверяват от Енерго-то и казват: „Токът е законен“. Че как е законен токът, като е незаконна къщата?

Я да си помислим сега – дали е така само във Войводиново? Навсякъде по селата и градовете, включително и тук в София, по незнайно какви причини циганският етнос си строи, където си иска и както си иска, и всички общински и държавни служби се правят на луди. А българският етнос и една незаконна тухла да сложи и се появяват хиляди държавни служители и веднага прилагат закона. Е, докога, бе?

Всъщност, законът не се спазва от страна на циганите, не само относно незаконното строителство. Ще ви дам още един пример – първото бебе на 2019 г. е на една ромка, която е дете, защото е на 15 години. А това й е второто дете. Значи нито има социални служби, нито има хора, които съблюдават закона – сексът с непълнолетни е криминално престъпление. Върховенството на закона е най-важното.

Нямате ли чувството, че държавата и общините абсолютно не си вършат работата, а ни оставят да се избием помежду си – българи и цигани, а те ни гледат отгоре като богоизбрани. Те чакат поредния кървав конфликт, за да дават интервюта за етническа толерантност и европейска култура.

Уважаеми кметове, уважаеми депутати, уважаемо правителство, вие сте първите, които трябва да спазвате закона, за да давате пример на всички останали. И ако не го направите, а вече е крайно време да го направите, скоро няма да има кого да управлявате и ще изчезнете заедно с всички нас.

Искам да кажа нещо директно на кметовете. Нали вие сте начело на местната власт? Хайде сега, не чакайте да се случи поредният сблъсък между българи и цигани, не чакайте да се избием взаимно, а ако обичате започвайте да прилагате закона поравно към всички граждани. Хайде сега - ангажирайте багери, трактори и тежка техника, знаете кои са незаконните постройки, хайде сега започвайте да ги бутате.

Няма значение българин ли си, турчин ли си, циганин ли си, англичанин ли си, занзибарец ли си. Строиш ли незаконно – кметът ще приложи закона и веднага ще ти бутне незаконната постройка. Хайде, уважаеми кметове – време да се вземете в ръце и да започнете да си вършите работата, за която сте избрани – да прилагате закона. Хайде, три - четири…

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    157 26 Отговор
    Сега някой трябва да каже че тоя е долен чалгар,нищо че е прав за това дето говори.

    Коментиран от #4, #9, #96, #116, #117

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИСТИНА ЗЛА

    117 73 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    То всеки може да говори и плюе ! Но като Б Борисов дойде в студиото му се видя какъв е ! Нека не се лъжем ! Славчо е подлога на ГЕРБ !

    Коментиран от #5, #101

  • 5 Лошо много лошо

    76 33 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНА ЗЛА":

    Изпитваше страх и респект към Борисов ! Дано не се е изпуснал в памперса !

    Коментиран от #31, #81

  • 6 Коментар📝

    94 16 Отговор
    НАРОДА ТОЗИ ПЪТ СЕ УСЕТИ ЩО ЗА ЧОВЕК СИ Господин Трифонов
  • 7 istinata

    88 22 Отговор

    До коментар #3 от "ай сиктир":

    Как да застане срещу системата като е част от нея ! Лапа много кинти за поръчкови предавания !
  • 8 Гост

    146 18 Отговор
    И като им бутнат къщите сигурно циганите ще изчезнат. Що за малоумен популизъм? Циганите разбират само от бой, а еврогейския съюз ни налага робски закони. Налагат ни някакви малоумни евродирективи, че сме длъжни да им осигуряваме жилища и социални помощи, а не може да имаме смъртно наказание и доживотен затвор. Еврогейското робство ще ни затрие!!!

    Коментиран от #11

  • 9 МНОГО Е АЛЧЕН

    62 30 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    НЕ САМО ЧАЛГАР ! ЗА ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО !

    Коментиран от #13

  • 10 Бате СЕР ГЕИ

    70 16 Отговор
    Преди му вярвах и ме кефеше ,но се оказа дупедавец .БЕГАИ ДАЛЕКО
  • 11 Май или Май

    55 13 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    То Еврогейсъюза май вече ни затри !!!!!
  • 12 NikNay

    28 21 Отговор
    Тоя какво се размуча пак от обора?
  • 13 Петър

    44 12 Отговор

    До коментар #9 от "МНОГО Е АЛЧЕН":

    Да те разбирам ли че си много доволен от циганите и Трифонов не е прав?
  • 14 Повторение

    12 3 Отговор
    На статията? Защо така? Повторението е майка на знанието! Или специална система за натрапване на лица и отклоняване на вниманието!
  • 15 Хасанчо

    84 5 Отговор
    Слави , ела на село да ти покажа какво е феодализъм и как на кметовете въобще не им дреме за нищо освен казана който е техен, кръмчите в които се правят циганските сватби всеки петък до неделя и музиката вие ,заграбените незнайно как стотици декари , незаконни места за преработка на меса , камиони и друга техника в двора му с която да взема поръчките за ремонт и накрая вика ,няма боя за бордюрчетата щото онея от горе не дават. Кмете туй станало ,тук проблем и нищо . Отговора е ,че общинския държал парите и не дава . Праща те на майна си да се жалваш. Да ама опрощава я от свадба , я дългове за казана , ракия раздава из махалата , каруците с крадени дърва пред него минават , селото пълно с коли за разфасовка и отровни течности текат на всякъде . Ни кой платил данък ,ни кой какво строи го интересува. Заплатата от 1200 лв и частното + следващите избори. Ама и ти не си излизал от града явно и не знаеш какво става . Нямаш разлика със сега управляващите каквото и да кажеш.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Само

    42 4 Отговор
    Не знам кой навремето имаше песен Sweet chalga in time, където се възпяваха циганите, както и албум Roma TV?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 de bre

    52 5 Отговор
    славчо, славчоо, защо живееш в таз държава бе момче като не си знаеш законите бре. Ми това с циганите е абсолютно законно, не следиш 10г какво приема герберското нс, заедно с дпс разбира се, по искане на герберското правителство, а то по искане на ЕС, на който се е нагъзил яко, с вашата благословия разбира се.проследил си веригата, а сега ходи да четеш всичко което им дава вратички на циганите.Господи, държавата съвсем законно ги закриля той пита къде е кмета.Аз ли да ти казвам бре, че 20г живея в чужбина и знам какво приемат дупетатите ви. загубена работа сте, шъ знайш.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 jambazina

    53 3 Отговор
    Г-н Трифонов защо не се кандидатира за кмет на някое село, и като го изберат, което е безспорно, да имплементира предложената политика, да е всеки ден по цял ден в селското кметство, да живее в същото село, без охрани и без камери, да знае че след мандата пак там ще живее, да види дали е лесно да прилага такава политика без подкрепа от централната власт.
  • 22 Завеждащ 2 хирургия д-р Т.О.Ш.И.Б.И.Я.Н

    25 5 Отговор
    ЦИГАНИТЕ МИСЛЕТ КАТО ЧИФУТИТЕ.ЗАМАТ СА ЗА НЯКАКВИ ИЗБРАНИ ОТ ГОСПУДЕ МУ МАЙНИ.......И ЗАТУЙ НЕМА ДА СА КАТ ДРУГИТЕ.ТАКА ШЕ БЪДИ....НЯКОИ ОТДАВНА СА ОСЪЗНАЛИ РЕШЕНИЕТО.НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ.ИМА ЕДНО РЕШЕНИЕ САМО....
  • 23 поспаланко

    33 15 Отговор
    Славчо действително има големи амбиции но той си е един чалгар и шут Наша задача е да му спираме амбициите
  • 24 auto assistance

    45 6 Отговор
    ВЗЕМАТ ДЕТЕТО НА БЪЛГАРКА-ЗАЩОТО НЯМА КОЛА,,,А ТАЯ КИРЛИВА ЦИГАНКА НА 15 ГОДИНИ КАКВО ИМА ,,ТИЯ СОЦИАЛНИ И ТЕ СА КОРУМПИРАНИ,,А МОЖЕ БИ НА НЯКОЯ ЯЛОВА БОГАТАШКА И ТРЯБВА БЪЛГАРСКО ДЕТЕ И ТИЯ ОТ СОЦИАЛНИ СРЕЩУ ТРОХИ ЩЕ И ГО ОСИГУРЯТ,,
  • 25 de bre

    36 4 Отговор
    ще ти подскажа най общо, че самото нпо е със статут над нашите закони, т.е. ти като си пуснал хелзинки-мелзинки вече предпочиташ като вожд да си траеш, да не ти размахват пръст тези другари и съответно размахваш пръст на твоите кметове да си траят. Ти 10г да чу герб да иска да ги разкара, като орбан например. не си, няма и да чуеш.Някога Вожда ти да се е обадил на цигански мародерства, скътава се и не сме е да се покаже. А не събарят къщите(дори и незаконните) щото герб подписа с ЕС че ще става само като им осигури жилища (макар че е само за законните съборетини).Къде го има това на незаконно жилище да даваш законно, по каква линия е по-напред от безимотния българин или друг етнос.Ами за наказанията - за нас опит за убийство, за циганина същото - хулиганство, уж от 2-10г затвор,ама пак с негласни вратички щом е хулиганство не лежи хич.Ми за образование - да минава щом е циганин, да взима стипендия щом е циганин, едни вратички за малцинствата, вратички благодарение на любимата ви герб. И си ги заслужавате шъ знайш, на просто племе, такива управници.

    Коментиран от #36

  • 26 KristyObrien

    0 3 Отговор
    asfgny
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Курт

    32 4 Отговор
    Ако по време на турското присъствие българите са имали толкова права нямаше да се освободим. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.
  • 29 me be re

    24 1 Отговор
    Наближават избори, дали някой кмет ще направи нещо ?
  • 30 П....и

    27 14 Отговор
    Абе,като не харесвате Слави и само го плюете,защо не направите нещо....или вече направихте...?

    Коментиран от #32

  • 31 Хахаха

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Лошо много лошо":

    Изпуснал се е . Хахахаха. Още му тежи.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 бомбата

    41 17 Отговор
    Явно Трифонов не знае какво е срам ! Ти Слави достатъчно лъга българите! Подигра се с българския народ с псевдореферендума и публично на екрана облиза краката на Бойко Борисов, който плюеше и се изшивяваше като патриот. Ти драги си един негодник и нехранимайко! Радвай се на джендерската си обичка и си скрий нейсе мутрата чалгарска! Обирай си циганията барабар с идиотската си свита и оркестър самозванци с които извращаваш 30 години младите хора и поколения на България и отрови българския фолклор с мръсните пари на мутри и соросоиди ! Върви по дяволите дълги измамнико!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 От дивия северозапад

    8 6 Отговор
    Тука сте само исклесяци
  • 36 Другия с коня

    8 14 Отговор

    До коментар #25 от "de bre":

    Комунистическите Червени Държавни Изменници ще те оплюват яко Слави....Да го Духат им кажи...Колелото на Историята се върти Другари.....Комунизма е мъртъв от 30 години....Да живее България Патриоти....
  • 37 Фея

    28 7 Отговор
    Слави е много точен в изказването си.Тази държава има закони ,които трябва да се спазват.Тези кметове по места са за това.Затова им е гласувано доверие.Затова избираме и политиците,но уви!Няма оправия в тази държава.Не може вечно да облагодетелстваме циганите.Да им плащаме всичко.А те горките хорица да живеят безнаказано и да ползват всички привилегии.Как за тях законите работят?Действително няма в света такава мършава държава.
  • 38 Ъщъров

    17 12 Отговор
    Разбрах вече защо постоянно се говори за Тролове. Язък за изхабеното време да чета коментари ви! Не че моят ще е кой знае какъв, ама нейсе. Поредно Браво за г-н Трифонов!
  • 39 Томислав Дончев

    28 9 Отговор
    Славчо, няма смисъл да се напъваш. Видяхме те, слушахме те. Ти си едно двуметрово нищо. Оказа се, че си по тъп и от най големият простак в държавата, имам предвид моят шеф.
  • 40 Lyuben Angelov

    31 2 Отговор
    Kakва държава,какви кметове. Стотици примери,за кметове перачи на пари,селски,общински и прочие-Чоковци,Иванчева,кметове на Балчик,Септември,Пловдив,Карлово,София и прочие и прочие. В България всичко и всички са обсебени само от идеята и мисълта за далавери и правене на пари и най -лошото е че голям процент от управляващите на високо ниво нямат държавническо мислене и се възползват от възможността ,че са на власт и са недосегаеми и работят единствено с мисълта да станат милионери за кратко време. Жалко,много жалко. Благодаря за вниманието..
  • 41 Ученик

    14 8 Отговор
    Чета коментарите и се питам - От къде такава злъч,омраза , отвратителен език и ненавист?!
  • 42 Анонимен

    5 16 Отговор
    Поздравявавам ви с една родопска песен изпълнява я циганин, младо с музикално висше, ТАТИ и той певец... Девойко мари хубава... Монетата има две страни... НЕ ДРАЗНЕТЕ ЦИГАНИТЕ. ПРАВИМ ГО НИЕ. УМНИЯТ ОТСТЪПВА В СЛУЧАЯ. ЩЕ ОСТАНЕТЕ И БЕЗ ТЯХ, МАСОВО ПРИСТИГАТ В АНГЛИЯ.... СПОКОЙНА НОЩ, всички сме Хора на този свят....
  • 43 Гост

    7 3 Отговор
    ФИКИ, Браво

    Коментиран от #119

  • 44 патриотъ

    33 4 Отговор
    Всичко е така,Слави,но ти вече нямаш думата и от твоята уста такова изказване изглежда популистко и неистинско!А циганския проблем няма да се оправи,защото Боко и Цоко получават помощи за интеграцията на малцинствата и голяма част отива в техните джобове.Затова проблема не са циганите,а Боко и Цоко!И в тоя контекст,само народа може да реши проблема,ако въобще това вече е възможно.
  • 45 заката

    38 6 Отговор
    ЦИГАНИТЕ НЕ ВЪЗПРИЕМАТ БЪЛГАРИЯ КАТО СВОЯ ДЪРЖАВА , НЕ ВЪЗПРИЕМАТ БЪЛГАРИТЕ КАТО СВОИ СЪНАРОДНИЦИ , НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ , ГРАБЯТ , ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ БЕЗПРИЧИННО . ЦИГАНИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЗАВОЕВАТЕЛИ , А НЕ КАТО ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ОТГОВОРНОСТИ . ТОГАВА ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДЕ ГИ ПРИЕМА КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПРАВА . НАПРОТИВ , БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СТИМУЛИРА ЦИГАНИТЕ ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ ОТ СТРАНАТА !!

    Коментиран от #64, #85, #120

  • 46 Непознатите

    18 3 Отговор
    Няма да бъда подробна!Ще кажа ,че никой на никого,не е подлога,с тези хора ,никой не може да се бори,в селата са дори по лоши...!А Слави каза всичко,точно както е ,трябва сериозно да се погледне на този въпрос,но коня вече е изпуснат,затова ще бъде много трудно да го хванат и озаптят ..!Мога и още неща да кажа,но ще спра до тук,за да не обидим някой с по нежно сърце....!!!!
  • 47 ГРЕШКА Слави!

    21 4 Отговор
    Ти си нищо друго - шутките на Краси Радков, Виктор. Калев и др кръчмарски сбирщина ! КМЕТОВЕТЕ са дребни риби които нямат нито права, нито средства, нито подкрепа и юредическа основа. ИМАТ САМО ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА. Че ти имаш повече средства от тях. ИСТИНАТА М/ЙНА Е ЧЕ ПАРЛАМЕНТА Е ПЪЛЕН С МЪЖЕ БЕЗ ТОПКИ ! Там се ковът ЗАКОНИТЕ, а в МС - ПРАВАТА , ЗАДЪЛЖЕНИЯТА , КОНТРОЛА и ВЗИСКАНИЯТА ! РИБАТА МИРИШЕОТ ГЛАВАТА - но се чисти от опашката ! Ряпа си Славчо - Голяма РЯПА ! ГОРЕ ВЕ ГОРЕ - В СОФИЯ СТЕ ЗА КЛАТЕНЕ !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ПОЗОРЪТ Е НА УПРАВАТА

    17 2 Отговор
    Народа може да се справи, НО ЩЕ СРЕЩНЕ жестоката съпротива на П/ТКИТЕ ОТ държавните ешалони ! Затова е/ете си м.м.та ! ПОЗОРЪТ Е ВАШЕ ДЕЛО И ДОСТОЯНИЕ ! ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ ! Както и ние сами се ще се спрасяваме ! Такава е днешната орисия ! Народ и правителство сме РАЗДЕЛЕНИ, БЕЗРАЗЛИЧНИ, ОТЧУЖДЕНИ, НЕНАВИСТНИ, БЕЗЧУВСТВЕНИ - мъртви души !
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ние можем за две недели да въведем ред

    10 2 Отговор
    Но ГОЛЕМАНОВ не позволява ! Големанов от Народното Събрание е за е/ане !
  • 52 ооо

    3 17 Отговор
    Защо слагате под общ знаменател всички цигани.Като има и българи който са като цигани.Държавата краде депотати те си дигат заплати те когато си искат.Закони няма . Това е българия хора стига разсизма.Какво е станало толкова ако бяха пребили цигани .Цяхали да бутнат на българина къщата има и не закони от тях.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мършата

    4 10 Отговор
    Аз какво ли ще направя?? Ами планирам, отново да подкрепя ДЕМОКРАЦИЯТА на идващите избори, като мушна бюлетина на ДБ или ГЕРБ!! Това мога да нарека решение на проблемите!!

    Коментиран от #79

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Проблемите има много и огромни !

    11 1 Отговор
    За никакъв Х не ставате, уважаеми некадъ.ници ! Място ви не е там на върха а в затвора !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 месара

    7 5 Отговор
    и селския прът славчо се изказа!
  • 62 Бате Слави

    4 2 Отговор
    След дълго усмивания ти гост от Герб вече си ми еднакъв.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Осман Паша

    4 5 Отговор
    Славчо да си жив и здрав братле
  • 67 Осман Паша

    4 8 Отговор
    Славчо да си жив и здрав братле
  • 68 Попккръстьо

    5 0 Отговор
    Каракачанов по турски значи черния беглец вожда на Каракачанов три пати да се родиш не може да бъдеш Васил Левски
  • 69 Дик от североизток

    1 4 Отговор

    До коментар #34 от "От дивия северозапад":

    Ами ти защо четеш бе? Псувач скапан..
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Дядото

    9 7 Отговор
    Много добре казано аз го подкрепям изцяло Слави е прав и стига сте го плюли.
  • 72 Фют

    13 1 Отговор
    Абе г-н Трифонов, ми вий що не го казахте това преди да се случи бре? Въпросът не е само за конкретното село, въпросът е за цяла България. Мигар тези дни научихте за проблемите с циганските къщи из страната? Защо не питахте премиера, когато беше в предаването? Гусине, вий знаете ли кое прави държвата? Народът гусине.. и ако се интересувахте от едното или другото щяхте да питате каквото трябва ББ, аре...
  • 73 Голям прос

    10 6 Отговор
    На мен за какво ли ми забраниха да пиша коментари за около 24 часа!!!? Като чета тези, сигурно утре няма да има коментиращи. Ама Слави и той е един....да говори така за избирателите на ГЕРБ. Или на която и да е друга партия. Нищо няма да направи държавата, независимо кой е начело. Те са заети да усвояват европейски пари, дадени за интеграцията на нещо, което не може да се интегрира. То разбира само от зъл прът както в поговорката. Или пословица, все тая. Гледам, повечето блейнаха срещу Слави. Ами прави са, но че властта не прави нищо да реши проблема( защото вече е проблем), това е факт. Трябва много хора да им го изреват, а не Слави да им пише писма и да прави " прочувствени" изказвания, защото много не му вярват. Както и на т. нар. " патриоти". Навремето който не е харесвал държавата е хващал пушка и е отивал хайдутин. Сега има много по-безболезнени начини да се въздейства. Единия е гражданско неподчинение. Като имат проблем в Гърция, Румъния, Франция, .....хората скачат всички и излизат да протестират. Тук чакаме някой да ни върши работата. Ами няма такъв, викайте неволята
  • 74 Българин 1

    13 0 Отговор
    Хуманитарна помощ на всички циганки в детеродна възраст. Безплатни спирали иначе никакви помощи.

    Коментиран от #89

  • 75 Кокала

    6 3 Отговор
    1- През Тодор Живков време що беше всичко наред!? 2- Кметовете са ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ много много Няма полза от тях По цял ден нищо не правят а събота и неделя абсурт и работно време не спазват Аз живея на село и знам. Кметове и Кметици Парлама Те са най добре от всеки ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ!!! Те са по точно ушите по места на Партии Политици. Факт. Друго що не им дадът общинска малко земя!? Що с Евро интеграционите пари поне един фургон не им дадът да живеят А ги третират като кучета!? Те затова мразят Българите. Няма и каде да роботят повечето в България. Системата и управлението на страната сега е проблем.
  • 76 Много бавно му загрява реотана на Слави

    14 3 Отговор
    Това тиквата на Славуца чак сега ли го проумя? От колко години го повтаряше Н. Хайтов докато беше жив, все им го набиваше в тиквите прости, но никой от управляващите не искаше да го проумее. Още преди 10 години ни го казаха, че "толерантност в условията на зверилник си е чисто самоубийство"! Чу ли го някой, вместо да вземат мерки, те нариваха пари на циганите, искаха да се намножат, че гласове им трябват! Най човешко е, сега да се въведе закон, неграмотните да нямат право да гласуват, след това и задължително отработване на прехраната на трудоспособните цигани! А циганчета които родят под 18 години, да се издържат от бащите на децата, щом могат да правят деца, значи да работоспособни! Насила да ги заставят да работят и да си хранят отрочетата, така ще спрат да правят деца! Сега са като на курорт, лежат, е.ат, пият и за нищо не мислят, по скоро мислят какво да откраднат!? В тези коптори които сега събарят са открили почти нови велосипеди и мотопеди, все крадени. До кога ще търпим тази цигания, иначе в затвора и пак да работят!
  • 77 Киро

    12 2 Отговор
    Този шлифования не го гледам от 10 години.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 И вечно ще си в циганията

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Мършата":

    А и съвсем скоро ще гласуваш за някой цигански барон, защото си малоумно и зомбирано соросоидче!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Тирето

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Лошо много лошо":

    Всички го изпитваме. Американците се осъзнаха и решиха да променят управлението си, но ние гарантирам, че няма да го направим. Ганьо пак ще избере мутрата!
  • 82 гост

    10 2 Отговор
    Слави му се ще да е лидер, ама не го бива. Просто едно злобно старче и ако навремето по някакви причини е успял да се бори със системата, то сега не е така.
    Прав е, но много хора са прави и въпреки това изпълнителната власт и прилащите законите лица не действат, а се спотайват, защото не са готови да носят отговорност. Един германец е много посмел от един българин, защото германеца излиза и си защитава правата и може две години да се съди с някой, за да излезе правдата, а у нас българите са смели и знаят много докато не дойде ред те да вземат решение и тогава никакви ги няма. Затова навсякъде в държавата има проблеми, защото всеки агонизира на мястото си вместо да се изправи и да действа. Аз не съм кмет, не съм общински съветник, не съм полицай, не съм политик - хората, които получават парите си от нашите данъци, за да служат на нас и в наша полза. Значи този кмет спокойно може да бъде съден да върне парите си от заплати поради неизпълнение на задълженията си.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Морук

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Bulgarka":

    Да ти имам аз на тебе прабългарския правопис,де си расла де си пасла ?

    Коментиран от #93

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Bulgarka

    5 1 Отговор
    Знаете ли? Пиша на Латиница, защото има доста хора и без средно, които така мисля, че със сигурност ще разберат какво съм написала. Имам и за средно и за висше отлични дипломи. Пасла съм само в София, откакто съм се родила. Но като гледам по улиците през нощта какви лъскави коли спират тук там....Кои са се били облагодетелствали? Българите сами си им помагаме!
  • 87 ти пръдльо

    5 1 Отговор
    понеже не си пострадал лично, понеже майка ти и сестра ти не са били жертви на животни, затова си толкова безразличен егоист и самог-з
  • 88 Българин

    4 2 Отговор
    Слави, като чета някои от коментарите на властимащите, рискуваш да те "обвинят" отново, че политизирал шоуто! Открито вземаш страната на нас българите! Какво е това политическо пристрастие към нас, обикновените българи? Ако те обвинят, можеш да НИ ПРИЗОВЕШ ЗА ТВОИ ЗАЩИТНИЦИ ! Ще ти помогнем! Като "ответна страна" може да публично да докажем, че кметовете , които трябва да бъдат кметове на всички "Българе"", СА на страната на циганите и че ЕВРОПА, не може да ни критикува, че не сме ги интегрирали! Та те ни управляват!
  • 89 ALIEN /B/

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Българин 1":

    И това няма да помогне! Не може да ги задължат. Не знам Модератор защо трие мнения. Те се поддържат повече от нас! Ако ги съберат в Гета, като кучетата и ги кастрират
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Българин

    2 0 Отговор
    Като допълнение: Правилно обвиняваш кметовете виновни за обезлюдяването на селата и циганизира ето им !
  • 92 ALIEN /B/

    0 3 Отговор
    Отново! А защо циганите гледат по 10 деца? Знаете ли повечето по-млади циганки с какво се занимават и по колко пари на нощ изкарват от БЪЛГАРСКИТЕ мъже. Защо да не гледат по 10 деца. А българките не смеят да родят и едно
  • 93 ALIEN /B/

    1 2 Отговор

    До коментар #84 от "Морук":

    Нещо за прабългарския? Или се замислихте на колко малки ромчета сте помогнали, като давате пари за туй-онуй на младите им горещи майки?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Срамно

    6 1 Отговор
    Най големия позор, г-н Трифонов е, че се превърна в подлога на ГЕРБ !!!!
  • 96 Тоя интересчия

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    си е учиндолско мекере!
  • 97 ФАКТ

    4 1 Отговор
    На българите кога ще им се дадат обезщетения,за това,че бяхме ОГРАБЕНИ морално и материално от работодателите и политиците след 1989-година ????? Никой не пише и не говори за този геноцид над българите !!!! ИСКАМЕ си ОБЕЗЩЕТЕНИЕ от властта!!! Затова българите зад граница няма да се върнат,защото бяха ограбени!!!! Кой ще ни плати за всичко това беше????? И на тези,които са във България,защото работихме без пари и осигуровки!!!! ИСКАМЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за всичко!!!!
  • 98 ФАКТ

    5 0 Отговор
    На българите кога ще им се дадат обезщетения,за това,че бяхме ОГРАБЕНИ морално и материално от работодателите и политиците след 1989-година ????? Никой не пише и не говори за този геноцид над българите !!!! ИСКАМЕ си ОБЕЗЩЕТЕНИЕ от властта!!! Затова българите зад граница няма да се върнат,защото бяха ограбени!!!! Кой ще ни плати за всичко това ????? И на тези,които са във България,защото работихме без пари и осигуровки!!!! ИСКАМЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за всичко!!!! Българите бягаха сякаш от война и на кой ли му пукаше !!!! Сега са загрижени някои,но затова,че няма да има кой да работи !!!! С техните камъни по тяхната глава !!!! Прости и алчни българи срещу българи !!!
  • 99 Славчо( но не ти)

    5 1 Отговор
    Аман от пупулизъм! За пари и слава си готов на всичко! Сложи си бялата ти риза(,идеята не е твоя,,,) и напред!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ефрейтора

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНА ЗЛА":

    Тоя охлюв е подлога на всеки който му плати достатъчно !
  • 102 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и винетки, вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"! Стига с сте писали роми, та роми.:" Ром се пие, циганин се бие"!
  • 103 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Сега относно СлаФчо, очаквайте.
  • 104 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    СлаФчо по време на цялото интервю внимаваше да не стъпи на криво, да не каже нещо грешно. Оправдаваше се ,че той е един вид проводник на въпросите на зрителите и нямаше нищо общо с предишната войнственост и напоритост. Напомняше ми на всички нас пред екрана на компютъра, как сме много смели, но като дойде време за действие се изпокриваме в миши дупки. За това сме и на този хал. Твоя кумир СлаФчо е също един от тези заради които няма гражданско общество в България, нищо, че се представя за съвсем друг. Имах една приятелка, която носеше подплънки в сутиена си за да изглеждат гърдите и по-големи, но за всеки случай, носеше тениска с надпис отгоре, който гласеше: " Това не е това което е"! Та и той така! :-) :-) :-)
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Г.З.

    8 0 Отговор
    Не си мислете че Аушвиц е било някаква прищявка,било е необходимост.Не може група пендели,джендъри,самозабравили се банкери,надъхани етноси,полититици уж слепи за проблемите,да определят ние колко ще сме толерантни.Търпението е двупосочно нашето се изчерпва.
  • 107 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Когато се направи първата копка за къща, за дом на семейство, кметът е длъжен ДА ЗНАЕ! При пълна законност е длъжен ВСЯЧЕСКИ ДА ПОДПОМАГА СТРОИТЕЛСТВОТО. Що за нашенска простотия е, да се чака построяването на сграда /незаконна/, да се канализира и електрифицира /незаконно/, и после/ след 5-10 години време / ЗАКОННО да се събаря зрелищно със тежка строителна техника ! ИМА ЛИ ГО ТОВА ЧУДО НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ???
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    ПОТЪРСЕТЕ В ИНТЕРНЕТ :" КАК ДА СТАНЕШ КМЕТ -БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАШ ГЛАСОВЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ - С БЕЛЕЖКИ-/указания/ОТ ЕКСПЕРТИ НА ГреБ ;БеСиПи; ДуПиСе и "Пейтриът" !?!? "нова сдс и нова дсб и нови- ..." ай уонт пауър-ата" не участват поради липса на пари !!!
  • 110 Stin

    1 0 Отговор
    Всеки си измива Мръснитеси ръце с така наречените Цигани говорешти турски език,но ништо 5 века какви националности Бяха Владетели в нашата Страна,сигурно са биле пак Циганите!
  • 111 AUT

    1 0 Отговор
    Няма оправия , няма и да има докат се плюете един друг в интернет пространство с голямата ви анонимност.Полужението ви в България не е розово.УЖАС
  • 112 Реалист

    1 1 Отговор
    Искам да съм ЦИГАНИН!
    За начало на следващото преброяване, ще се пиша РОМ.
    Нямам си собствено жилище, а пък съм си харесал една полянка и ако ме признаят, ще си построя една къщичка.
  • 113 Нов Съм

    1 1 Отговор
    Може и да не те харесвам но:
    Браво Слави Браво Трифонов


    П.П.дали ако си управляващ щеше да оправиш тия неща
    ,или отстани е най лесно докато чоплиш семмки да се изкажеш
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Айде на

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Айде на избори си стойте у дома ,и тогава ще лъсне истината ,кой поддържа етноса в България, ГЕрб ,бсп ,или...друг не гласувайте и няма да легитимирате. власт,която утре пак вас ще дои а етноса пак ще бъде под шапка ,и то с ваште пари... Лесно е .
  • 117 Айде на

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Айде на избори си стойте у дома ,и тогава ще лъсне истината ,кой поддържа етноса в България, ГЕрб ,бсп ,или...друг не гласувайте и няма да легитимирате. власт,която утре пак вас ще дои а етноса пак ще бъде под шапка ,и то с ваште пари... Лесно е .
  • 118 Кой

    1 0 Отговор
    Слави поточно полицията да си върши работата ане кметовете
  • 119 Galia

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Bravo! Mnogo tochno dumi!
  • 120 Циганин

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "заката":

    Коментарът на този човек е в нарушение на всякакви етични норми. Защо още стои?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове