Last news in Fakti

11 Януари, 2019 13:22 6 704 95

Цигани излизат на протест пред Министерския съвет

  • цигани-
  • протест

Лилияна Ковачева е подала жалба срещу вицепремиера Красимир Каракачанов 

Ромският активист Лилияна Ковачева е подала жалба срещу вицепремиера Красимир Каракачанов заради негово изказване във Войводиново, в което той нарече ромите "нагли". Именно това провокира организирането и на протест пред сградата на Министерския съвет в понеделник.

"Това, което ми потвърдиха в социалните мрежи е, че очаквам 200 души да бъдат на протеста. Той е мирен, с лозунги и искаме да изразим недоволството си от това, че ни накърниха достойнството. Смятам себе си за успял човек, отговорна съм и съм изминала достоен път от ромското гето до висшата администрация на България", каза Ковачева в ефира на "Здравей, България" по Нова тв.

На въпроса какво смята за конкретния случай с нападението над командоса Валентин Димчев от двама братя роми, тя отговори: "Не искам да защитавам хора, които проявяват агресия, и се разграничавам от това. Нека законите да се прилагат с еднаква строгост към всички граждани".

Активистката разкри, че се чувства пренебрегната от нападките, но добави, че има и други като нея от ромското общество.

Лилияна Ковачева обясни и защо някои роми имат различен живот от останалите.

"Ако ние сме убедени и искаме нашите деца да бъдат образовани, трябва да в началото да бъде принудително, за да осъзнаят смисъла на образованието", категорична бе тя.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трепане за

    139 10 Отговор
    Гнусните цигани

    Коментиран от #58

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Перър

    125 8 Отговор
    бой и да ходят да чукат камъни

    Коментиран от #50, #92, #93

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Meganoob BG

    99 6 Отговор
    Сигурно протестират за цените на застраховките на каруците.
  • 6 Лало комика Пирдоп

    11 29 Отговор
    Лало комика от БСП лапа ххххоя на сръбските цигани
  • 7 SAAB

    49 7 Отговор
    Ти да видиш.........
    ПинокиЮ лично ще излезе да им се извини на циганите !
    А вие емигрирайте......той това и иска......циганинът е добрият за него маТрял !
  • 8 толерантен

    91 4 Отговор
    Циганите са не по-виновни от кучетата, които нападат хора.Отговорни за агресията им са нпо-рките, които ги насъскват 30г. вече и "българската" "право"раздавателна система, която им внушава безнаказаност.
  • 9 Снайперист

    86 5 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 10 филанкиши

    108 2 Отговор
    Е СТИГА БЕ!
    ТАКИВА ЖИВОТНИ "РОМИ" - НЯМА!
    ИМА ЦИГАНИ , КАКТО ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО ОТ МОЕТО ДЕТСТВО И ДОСЕГА!

    Коментиран от #18

  • 11 Ох милите те

    94 6 Отговор
    Айде съберете се на едно място да не ви търсим поотделно

    Коментиран от #21, #95

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 И самата държава ни плаща тока

    83 5 Отговор
    И кога се събирате.За да дойдем и ние.Мръсни цигани,дойде ви времето за изнасяне от БГ.Стига помощи и безнаказаност.

    Коментиран от #69

  • 14 Може ли да стреляме

    46 6 Отговор
    С прашки по протестиращите ?!?

    Коментиран от #32

  • 15 999

    6 101 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Заради тия фашистки изказвания България трябва да бъде осъдена в Хага!Всички злобни селяндури, които поставят под общ знаменател която и да е група от хора трябва да бъдат арестувани за подклаждане на омраза!

    Коментиран от #16, #24, #37, #70

  • 16 Педал

    34 7 Отговор

    До коментар #15 от "999":

    Си нали ?
  • 17 Само да питам

    60 5 Отговор
    А брадви и мотики ще носят ли протестиращите,за да знаем и ние с какво да дойдем?
  • 18 Бат Саше

    35 4 Отговор

    До коментар #10 от "филанкиши":

    Цигани са не от твоето детство, а детството на твоите пра, пра, пра, пра, пра, пра деди!
  • 19 реалист

    22 51 Отговор
    Гледах жената сутринта по телевизията и каза истини...Циганите с бутнатите къщи след време ще осъдят администратора разпоредил бутането на къщите в тоя минусов студ-не казвам,че е грешно- и ще получат обезщетение което всички ние ще платим.Бъчвата си направи пиар и подведе много хора...командоса бил изненадан-вероятно,но според мен може да е бил и пиян-нямам друго обяснения ,за това да допусне да бъде бит от 2 циганета ...като се уталожат страстите ще мислим по-трезво...,но важно е да не се допуска нагнетяване на етническото напрежение...какво като бутнем 10-15 къщи,те ще идат на друго място и ще създават отново проблеми...не че симпатизирам на предишния режим,но тогава нямаше тоя проблем с циганите-всички работеха и строиха къщи наравно с нас ,бяха по-смирени,но сега "стадото е изкарано от кошарата и трудно ще го вкараме отново"...

    Коментиран от #34

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 JEEP

    47 6 Отговор

    До коментар #11 от "Ох милите те":

    Абе ще дойде момент, в който ще получат това, което си търсят. Все някога чашата на търпението ще прелее. Не вярвам да посмеят да излезнат на площада, ама знае ли човек.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 лаки фофоко

    35 3 Отговор
    Политически коректно е т.н. индобългари да имат изкючителни права и привилегии над автохтонното население поради липсата защитна имунна система на социума за съпротива към паразитите и други причинители на болести от който България е в будна кома на командно дишане. Аз имам рецепта за успешно , ефективно и ефикасно лечение по спешност !!!
  • 24 Kirqki

    55 4 Отговор

    До коментар #15 от "999":

    До 999! Когато нахлуят у вас една тумба черни кюнци и започнат с всякакви подръчни материали да бият семейството ти, затова че си им направил някаква дребна забележка и да се мислят за много велики, защото знаят, че държавата нищо няма да им направи. Или ще си влязат за годинка при роднините в затвора и ще са като на курорт. Тогава ще разбереш защо са тези фашистки изказвания. Освен ако и ти не си някоя сажда от тях. А до всички останали, вместо да се подклажда в нета, да се организира също протест.

    Коментиран от #39

  • 25 реалист

    34 5 Отговор

    До коментар #20 от "CL500":

    "...: и да се научат мръсните цигани могат ли да бият българин..."...Бъчвата каза по телевизията ,че за тя година от цигани са бити 81 полицая-та това е по твоето косвено питане...
  • 26 Тигърът на Седемте тепета

    33 6 Отговор
    Cмърт!!! Една бомба и всичките ще станат на леш!!!
  • 27 химлер

    38 4 Отговор
    циганите са второто което мразя най много, ноо ПЪРВОТО-ПЪРВОТО са тиквата и ушатия флегматрон цвъкаров
  • 28 Конти

    48 4 Отговор
    Какво ще протестиране, за това че живеете и се множите на нашите рамене. М*нгалска напаст. Тояга и синджир трябват за вас!
  • 29 мазна

    23 4 Отговор
    свинска зурла за разбиване
  • 30 Мирослав

    32 6 Отговор
    Абсолютно права е жената. Задължително образование е решението на проблема. Пропусне ли ден в училище детето, помощите се спират. Пропусне ли седмица, детето се отнема, а родителите повече никога не получават помощи. Трябва да се разкъса порочната връзка между сегашното неграмотно население и бъдещото поколение. Само така този проблем ще бъде решен. Циганските деца извадени от ужасната среда на семействата си успяват и се превръщат в съвършено нормални членове на обществото.

    Коментиран от #36, #56

  • 31 999

    10 21 Отговор
    Всички ние, много добре знаем, че повечето тежки престъпления: Крупно, незаконно строителство за милиони, мафия /вкл. в управлението/, белите ни якички, незаконно построени хотели по граници....е дело на българи с "провилния" цвят на кожата. Всички знаем, че генералните обобщения са нелепи и несправедливи! Всички знаем, че изказванията на мнозина са чисто ФАШИСТКИ-ФАКТ! Всички знаем, че това е подсъдно!

    Коментиран от #87

  • 32 Хайл

    17 3 Отговор

    До коментар #14 от "Може ли да стреляме":

    С прашки не може,може да счупиш прозорец,хората пистолети с заглушители са измислили👍
  • 33 От наглите най нагли са циганите

    44 5 Отговор
    Тази какво се прави на интересна, била се обидила, че са я сложили в кюпа на наглите цигани!? Такъв е и Цветелин Кънчев, такива са и всичките цигански тартори. Те си живеят като царе, тънат в лукс, придобит чрез циганската общност. Милиарди са дадени за циганското интегриране, но до циганите и стотинка не стига, ето такива обидени ги прибират и живеят в лукс. Като са толкова загрижени за циганите, защо не са сред тях в гетата и да ги цивилизоват, да ги накарат да учат, да ги научат, че не трябва да раждат на 12 години, че без цивилизоване никой няма да ги приеме за хора? Вместо да правят просвещение, тези наглеци излизат с тъпи оправдания за циганите, такива им били обичаите, и затова така живеели!? Като такива са им обичаите, да ги затварят в резервати и да не се натрапват на цивилизованите хора, които не приемат тъпите им обичаи!
  • 34 Гоуст

    27 2 Отговор

    До коментар #19 от "реалист":

    Реалисте, 30 години нещата се "оталагат" и виж до къде стигнахме. Трябва някакъв първичен импулс, който да доведе до мигновенни действия, за да стане някаква промяна. След още 30 ще е твърде късно

    Коментиран от #44

  • 35 Пирата

    20 4 Отговор
    Рома го пия с чай!
    А циганина го опъвам на шпангота!
  • 36 Представяш ли си какво ще стане

    32 3 Отговор

    До коментар #30 от "Мирослав":

    ако им спрат помощите? В София сте си добре, хиляди полицаи ви пазят, сврели сте се в бърлогите си, а какво е в провинцията, а още по зле по селата. Те с помощи са нагли, а без помощите ще са още по диви зверове, тогава няма да има село неопоскано. Как да се пазят старите хора, когато по селата няма и един полицай, оставени са на съдбата. Държавата трябва да ги ангажира с труд и задължително училище? Как преди 89 год. бяха интегрирани, а сега се разхайтиха? Джендърите видоизмениха демокрация, превърнаха я в анархия, трудно ще се върне духа в бутилката, положението е трудно, но все още има надежда!
  • 37 арджентата

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "999":

    ха-ха-ха Хага... Толкова ще направят от Хага, колкото за изказването на Джамбазки, да се избият всички комунисти! Не че съм социалистка или комунистка! За са има мир " всяка жаба, да си знае гьола..."
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Щайнер

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Kirqki":

    Тоя е от тия дето хем са им роднини хем ни ги оставиха тука т.е. мелезите от аналдола
  • 40 хаха

    25 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор. ... НЯМА И ДА ГО ДОЧАКАТЕ!
  • 41 хаха

    16 5 Отговор
    хАХА, КАТО ГЛЕДАМ МИНУСИТЕ ... МА МНОГО СИГАН ТУКА БРЯ.
  • 42 Трябва да се почне

    11 4 Отговор
    С узаконяване на гетата. Всички деца, родени в България , да посещават детска ясла и детска градина, независимо от етноса, задължително и на пълна държавна издръжка! Така ще научат поне езика ни и ще израстват по-здрави! Работа за всички, първоначални и на сила! Достойни заплати.... знаят управниците какво трябва да направят, но не искат! Всички цветове, Партийци, не искат.... Противопоставянето им е изгодно!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Реалист

    15 1 Отговор

    До коментар #34 от "Гоуст":

    Принципно съм съгласна с теб,,, за проблема с циганите според мен е виновна държавата, не че имаме държава и държавност, държавата даде много пари за интеграция на циганите, но тези пари не се реши въпроса, напротив той се задълбочи.абсолютно всички партии са купували цигански гласове, тука е заровено кучето както се казва,
  • 45 Жоро

    15 3 Отговор
    ТОВА ЩЕ Е КУЛМИНАЦИЯТА НА ПЕРВЕРЗНАТА НАГЛОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ!!!!!!ОТГОВОР ЩЕ ИМА ЛИ????
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Рамзес3

    17 1 Отговор
    Дами и господа. А вие знаете ли колко помощи идат от чужбина за било цигани било турци бьлгарски.А знаете ли кой ги присвоява.Сигурно се сещате
  • 48 сотир

    21 4 Отговор
    Трябва да излязат и скинари и обикновени хора да ги причакват и пердашат тея цигани... те нямат право да протестират - понеже паразитират!
  • 49 бббббб

    18 3 Отговор
    По няколко картечници в съседните сгради и да заповядат
  • 50 Реалист

    16 6 Отговор

    До коментар #3 от "Перър":

    Петре не забравяй че насилието поражда насилие, циганите бият, добре ще ги набием и ние и вероятно много по-добре, и това ще продължи дълго време, до когато се избием взаимно.... Бъди сигурен и че те няма да не търпят много дълго да ги бием, и ще се организират, ще ти кажа само един случай, катаджии бяха спрели пред циганската махала, правеха хайка за пияни за цигани без книжки, а на 100 метра от катаджиите имаше поне спрели 20a коли на цигани, те ми отговориха смеем ли, спрях при циганите и ги питам защо не минават, казаха че чакат да се махнат катаджиите, но тогава чух едно пишлеме циганче, подобно на тия двамата които биха войникът да казва, ние сме виновни че не взимаме вилите и брадвите, изтръпнах като чух тия думи, изпуснахме интеграцията на циганите, друг е въпросът доколко могат да се интегрират, в заключение ще кажа едно лесно ще бием циганите, но трябва да бием преди това политиците, като ги изберем те се самозабравят, а преди да станат големци те са били същите хора като нас, даже в много случаи по лоши хора от нас, решението е смяна на системата, и не такава система която ни предлага слави трифонов, а система на едноличната власт, която да носи отговорност за свършеното от нея, и ако не работи добре опростен референдум с 200 хиляди подписа, и ако народът кажа, президентът да си ходи,как в швейцария решението на референдума е задължителен за управляващите, може и при нас, но тия които им казваме политици няма да разрешат, защото ще иm спрат обла

    Коментиран от #55, #65, #78

  • 51 ТОЧКАТА

    14 1 Отговор
    Ееех-правова страна сме и с разцъвтели евроатлантически ценности за мултикултурализма......за съжаление.....За 30 години превърнаха народът ни в освирепели и готови да се избият групи на всякаква основа....цигани,педали,гейове,фили,фоби,скинари,наркозависими. и всякакви още за което се грижат 4000!!!НПО......

    Коментиран от #94

  • 52 сноу

    12 3 Отговор
    Тая тлъста умирисница къде точно и е завряно достойнството..че да и го разкърним.
  • 53 Димов

    19 3 Отговор
    Майките на деца с увреждания висяха месеци наред с плакатите, да си търсят правата. Циганите, дето наистина са крайно нагли, че и ще ми протестират, трябва да висят поне година на паветата, на -15С, като накрая оцелелите да се извинят за наглостта си.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Перър

    19 2 Отговор

    До коментар #50 от "Реалист":

    Ами сигурно е така.
    Само незнам как старите цигани дето през комунизма ядяха бой и гък не казваха сега са грамотни и работят повечето от тях. А тея с големите привилегии са неграмотни и не работят а крадът. Е значи по сегашния начин не става защото утре на някой от нас ще му налети някой и ще го пребие, ограби и кавото се сетиш а понеже има права и да не дойдат още 20 коли ще си трайме. Бития бит е......
    Ако не се вкарат в час ще си помислят всичко че им е позволено и тогава ще стигнем до гражданска война?
  • 56 Димов

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Мирослав":

    Така разсъждават и норвежците, като прилагат ювеналната юстиция върху имигранти (включително потомствени българи) и им отнемат децата. Децата нямат вина за това, че баща им е престъпник. Бащата трябва да се накаже. Греха му не бива да се плаща от детето. И аз съм афектиран от циганското върлуване и безнаказаност, но нека все пак бъдем хора.
  • 57 ГОСТ

    23 3 Отговор
    Коментар МИНИСТЪР KАРАKАЧАНОВ Е ПРАВ НА МИЛИОН ПРОЦЕНТА KОЕ НЕ Е ВЯРНО И СТЕ ЦИГАНИ И СТЕ НАГЛИ .ТОЧKА ПО ВЪПРОСА
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Димов

    29 2 Отговор
    Лиляна Ковачева, вместо да търси под вола теле, като го играе защитник на българоубийците, да сведе виновно глава и да признае, че констатацията на Каракачанов е в резултат от начинът на живот на циганите. Че сами са си виновни за този лош имидж. И нека излезе пред циганското съсловие да ги прикани, да почнат да стават хора, а не да им защитава животинското мислене и паразитно съществуване.
  • 60 смрадливи мангали

    22 4 Отговор
    Задължителен контра-протест и масов бой!!!!
  • 61 Бай ПЕШО

    14 3 Отговор
    ДА СЕ ВЪРНЕ .....БЕЛЕНЕ... САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ...,
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Аре бе

    8 8 Отговор
    То на простия човек му е къс фитила....Егати примитивните изказвания.
    Далавера е да придобиваш и строиш незаконно огромни сгради по морето и къде ли не, но е страхотна далавера и да събаряш, защото на ваши фирми, на ваши мутри ще възложите събарянето и ще те лапнат колосални пари за това! За това спретнаха тая "изненада" с незаконните постройки на тия нещастници. Нали властта им се изплъзва на герберчетата-поне като за последно да изхарчат държавна пара за частни, приближени фирми и да навикат пак циганите, щото нали те са виновни за всички беди в тая ПСДЕВДО ДЪРЖАВА! Колосални са парите, които се дават за събарянето на дори една хартиена постройка.....
    Пак ви взеха за мезе! Бели, бедни , комплексирани боклуци!
    А, вий сте идиоти!
  • 64 ДОБРЕ ДОШЛИ

    16 3 Отговор
    МЕНГЯЧИ В СОФИЯ , ОТЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ! ДУПИ ДА ВИ Е ЯКО !
  • 65 Димов

    17 3 Отговор

    До коментар #50 от "Реалист":

    Орда цигани срещу един полицейски патрул е едно. Срещу стрелкова рота е друго. В две-три гета да влязат военните, останалите ще напуснат страната само с предупреждение. Има си то начин. Няма да се стигне до война.
  • 66 Калашников

    10 1 Отговор
    Ще протестират защото им пречат да си дупчат билетите в рейса!
  • 67 Доктор Ох Боли

    13 1 Отговор
    .... Ае и тука да повтора....... Каракачанов каза.... "Какви роми?.....Тва не са римляни.... не са ромеи..... тва са си цигани....".... ха хаха...... е кво ни разбрахти?... ха хаха......
  • 68 vvv

    16 1 Отговор
    Като Ви разбият циганите и Ви оберат покъщнината два пъти, ще Ви идва да стреляте без да биете
  • 69 Бай хуи

    0 13 Отговор

    До коментар #13 от "И самата държава ни плаща тока":

    Еи тупак срешту кои ше излезнете баи хуи идете там при боико да му лижете хуа и задника миризливиа ако е пратил за две фамилии танкове за воина незнам за цялото население калво ше прашта расисти тупи смотани буклици неможе да платите на сиганите само баварките нештасници е тос расизам ше ви иништужи тупаци лаинари

    Коментиран от #82, #91

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Мунчо

    9 1 Отговор
    Контрапротест с калашници, с които да бъдат освободени от мъките примати като тази римска проститутка ковачева.
  • 72 Доктор Ох Боли

    5 1 Отговор
    ... ха хаха..... Проверка на НАП... за доходи, финансиране....близки роднини... и така...... От къде идват парите..... Тва греничи с националната сигурност..... ама тве трее се знае..... и да съ прувири... ха хха...и така....
  • 73 Доктор Ох Боли

    2 6 Отговор
    ....туса дето многу хвалите Русия...... тааа в Русия нема си помисли да са убади.... ха хаха.... и така....

    Коментиран от #81

  • 74 Cat

    9 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: трябва да в началото да бъде принудително...!!!!!!!
    Какво трябва още да кажи???
    На когото това трябва - той и да прилага принуждение. Ами напърво - ПРИНУДИТЕЛНО ДА ИСПЪЛНЯВАТ ЗАКОНИТЕ???
    Каква демокрация????
    Събирайте се в ЕДНО ГЕТТО - И ТАМ принуждавайте си един друг.
    Защо ние САМИ ходям до училище, плащаме данъци и т.н.

    Коментиран от #90

  • 75 Хубаво българско име

    10 1 Отговор
    Не разбрахме, циганите имат ли усещане за принадлежност към България и уважение към народа й и как я показват?
  • 76 Късно е

    12 1 Отговор
    Очаквам гражданска война. И виновни са политиците. Те са за трепане. Но те ще се изнесат като пръдня. Ще се трепем ние обикновените българи

    Коментиран от #77, #79

  • 77 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #76 от "Късно е":

    .... ха хахаха.... ти мое очакваш и некой мъж....... ха хахаха...... ама тва нема ти се случи..... ха хаха......аааа
  • 78 Брррръъъ

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Реалист":

    Ни ще победим, споко...
  • 79 Бръууу

    5 2 Отговор

    До коментар #76 от "Късно е":

    Война? С кого? Да не би, да и а армия с пълководци? 100 брадви с изключително безполезни пред 8 души с калащници...
  • 80 Аз ,Врчанката

    9 2 Отговор
    Закакво има да се жалва тази циганка?! Прав е Каракачанов, като,че циганите са нагли. Данък сгради неплащат;ток и вода също неплащат! Живеят на гърба на нас българите. Е това,ако не е наглост- здраве му кажете!
  • 81 Димов

    6 1 Отговор

    До коментар #73 от "Доктор Ох Боли":

    И тук ли намери трибуна, да ръсиш антируска пропаганда бе, трол? Не изпускаш статия да си изпееш куплета, а?
  • 82 Димов

    7 1 Отговор

    До коментар #69 от "Бай хуи":

    Този ръсизъм, е изцяло породен, подтикнат, създаден и поддържан от вас -
    циганите. Той е плод на циганското дерибействане. На упорстването ви срещу интеграцията. На паразитното ви съществуване на наш гръб. На демонстративното ви чувството за върховна безнаказаност, което считате за ваше рожденно право. На системното ви нарушаване на закона, което сте превърнали в подвиг. На абсолютният ви, непоклатим отказ, да спазвате обществените норми и закони. На категоричното ви отричане, да сте част от това общество, като спазвате задълженията си към него. Десетилетия живяхте от помощи, от нашият труд и залък. От къщите във Войводиново, циганите вадеха покъщтнина и бяла техника за десетки хиляди лв, ама иначе чакате на помощи. Ток не плащате. Нито вода. Крадете, обирате, биете и убивате българи, че и ви пазят. 30г тоя народ ви даваше възможност за интеграция, а вие го плюхте и крадяхте, и го полазихте като екзема. И вместо да целувате ръката, която ви храни, вие я хапехте. Сега, ще ядете шамари. Ръсизмът си е изцяло, абсолютно и единствено ваш плод. И гледай да не видиш колко са танковете, че щом от един багер се разбяга цялата ви маала, представи си как ще мятате осрани крачоли, като зейне дулото насреща ви.
  • 83 1234

    8 1 Отговор
    Какво ще искат циганите,още права ли?Бойко Борисов трябва да излезе пред националната телевизия и да съобщи най ОФИЦИАЛНО на всички цигани българи,турци и каквито има още в България,ЧЕ:ВСЕКИ КОЙТО ЖИВЕЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА СПАЗВА НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ.ПРАВА ЩЕ ИМА САМО ТОЗИ КОЙТО ГИ СПАЗВА! ЗА ВСЯКО НЕ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ НАКАЗВАНИ НАРУШИТЕЛИТЕ. КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА НА ИЗБОРИ.ЩОМ СИ СЕ РОДИЛ И ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ СИ ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕШ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ДА ГОВОРИШ И ПИШЕШ НА НЕГО.Ако не го знаеш ти се отнемат правата защото у нас образованието е задължително и БЕЗПЛАТНО!!!Стига с тия оправдания че не разбирали български.Да са го научили,всички са ходили на училище.Едните са учили другите са си бъркали в носа.Като гледам сега как учат циганчетата 60% също няма да знаят нищо.И да ви кажа ли защо. защото до четвърти клас НИКОЙ НЕ ПОВТАРЯ КЛАСА дори и нищо да не знае?!!?Като отиде в пети клас какво прави тогава циганчето?Пречи на другите деца да научат нещо в час.То не знае,защото някой умник в министерството е разпоредил така да преминават без да знаят,и по този начин рухва цялата система на образованието.МОЖЕ БИ ТОЯ КОЙТО Е НАРЕДИЛ ТАКА ДА ПРЕМИНАВАТ УЧЕНИЦИТЕ ДО ЧЕТВЪРТИ КЛАС И ТОЙ ДА Е ЗАВЪРШИЛ ПО ТОЯ НАЧИН!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ДАНС

    4 2 Отговор
    Да се възложи проверка и за установяване на данни за извършени престъпления за подбуждане към насилие и омраза, основани на етническа принадлежност и в този форум.
  • 86 Димов

    6 1 Отговор
    Да се сезира ДС и Гранична полиция, че лицето Салхо Кисимов е извършил публична заплаха за здравето и живота на българското население, в частност - гражданите на с.Войводиново. Същото лице публично е заплашил въпросното село с опожаряване на домове, като е конкретизирал точно периметъра, кои домове ще бъдат засегнати от атаката му (крайните къщи). Това се води открита заплаха за терористичен акт. При засичане на лицето Салхо Кисимов, да преминава ГКПП на Република България, да бъде незабавно задържан под строга охрана, и подведен под съдебна отговорност, за заплаха от терористична атака, над българското население. Да се сезират органите на реда в Германия (където в момента е заподозрения) и на Интерпол, както и на международната организация за борба с тероризма, че лицето е извършило въпросната терористична заплаха, та да му налетят от ЩАЗИ, белким му пръснат халката, както те си знаят. Подир туй, да го проводят насам, да го подпукат и наште, като за предпочитане е разпитът му в България да се води от колегите на ефрейтор Валентин Димов. Айде ся, да видим колко си следваме законите и пътя на ЕС.
  • 87 Kirqki

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "999":

    А всички знаем че телефонните измами, проституцията и куп други нелегални истории се въртят от саждите. Идете в Игнатиево да видите какви къщи имат и коли карат мършите.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Ник Гешев

    3 0 Отговор
    ей сега е време да напръскате с напалм
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 до Бай Хуй

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Бай хуи":

    Боклук...боклук ,ей за тва спряхме да си купуваме БМВ-та ,марката намразихме заради вас !!! Щото парите са от нашия джоб !!! Такъв късмет имате,че Бай Тошо го няма , храст да трепне - хордата ви се разпръскваше!!! Дано някой ден дойдете управляващи ,дето да ви вкарат в трудови лагери ,ни е не сме расисти ,просто ВИЕ СТЕ СУПЕР НАГЛИ БЕ!!! Турски знамена-български помощи ,наричате ни гявури ,мразите ни повече ,от колкото ние вас...Ами ако нас ни нямаше ? Идете в Турция бе ,ще ви изтребят като помияри ,никоя държава не би ви приела .Щом като сте тука ,значи не сме расисти ,иначе до сега ... вече никой нямаше да знае ,0е някога сте съществували!!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове