Last news in Fakti

11 Януари, 2019 14:08 6 701 11

Задържаха наркодилър в София

  • наркодилър-
  • наркотици-
  • дрога

Полицаите са хванали 38-годишния наркоразпространител и негова клиентка по време на покупко-продажба

Задържаха наркодилър в София - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Столичната полиция задържа наркодилър, споделиха от пресцентъра на МВР. Специализираната операция е проведена на 8 януари от служители на сектор „Наркотици“ в СДВР.

В хода на акцията на ул. „Средна гора“ служители задържали в момент на покупко-продажба 38-годишен дилър и негова клиентка. При последвалите процесуално-следствени действия у тях и в жилището на продавача са намерени и иззети множество различни по вид и с разнообразно съдържание разфасовки с наркотични вещества, както и електронна везна. Резултатът от назначената експертна справка показал, че веществата са: 1.32 г марихуана; 0.60 г амфетамин; 0.11 г хероин; таблетки "Ривотрил" и 0.5 кубика метадон.

Мъжът и жената били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. След доклад на събраните материали в Софийската градска прокуратура, дилърът е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Клиентката е разпитана в качеството на свидетел и освободена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    30 1 Отговор
    Край, сега вече няма кой да продава дрога... :(
  • 2 libengazi

    32 2 Отговор
    Вие сериозни ли сте?
    Общото количество на наркотиците е СМЕХОТВОРНО(2 грама) и навсякъде в нормална държава ще се зачете за лична употреба. Това трябва да е новина?!? хаххахах
  • 3 Клюкар

    42 1 Отговор
    Егати удара. Хванали са наследника на Ескобар.
  • 4 Тях червеното знаме роди ги

    10 0 Отговор
    Милиционер-роднина.......Роднина-милиционер........Новата-стара мафия!
  • 5 Попа

    4 0 Отговор
    Коце ела на дискотека в Ботевград, и ще имаш материал за цял месец.
  • 6 Сашо

    15 0 Отговор
    Като видиш тази статия и си кажеш, ехаааа някой е свършил работа и като прочетеш статията просто жалка картинка... Наистина- хванали са дилър в него я имал грам марихуана я нее, и като цяло са намерили общо 2 грама и малко и това е НОВИНА, а като цяло са операцията и да го следят и гледат са изхабени средства за 12х толкова средства.... и след като вземат за експертиза ами то не остана, сега трябва след този дебел улов да покажат по Новините на масата наредено какво са открили, може да съберат всико на салфетка.... и новината и полицията са просто...
  • 7 Задържаха наркодилърЪТ в София

    10 0 Отговор
    Вече можем да сме спокойни, край на разпространението!!! Който не издава касови бончета го залавят... ;)
    Новина си е отвсякъде!..
  • 8 бг дебил

    0 6 Отговор
    За умниците отгоре ще кажа,че когато е с цел РАЗПРОСТРАНЕНИЕ количеството няма особено значение.Е стига да не е един тон.

    Коментиран от #9

  • 9 Философи

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "бг дебил":

    Естествено, че има, най-малкото точно количеството определя в закона дали е за разпространение или не. Името ти си ти е тамън.
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Просто е спрел да се отчита
  • 11 Да Идва ИдИл

    0 0 Отговор
    А Вальо от Домби продаде за една вечер половин кило кока ..аахаха ..нема такъв цигански кенеф ..