Last news in Fakti

12 Януари, 2019 16:51 5 553 11

Антония Петрова - Батинкова: Щастлива съм!

  • дете-
  • публикация-
  • предбрачен договор-
  • бебе-
  • бременност-
  • антония петрова-
  • мис българия 2009-
  • антония петрова - батинкова

Мис България 2009 чака първото си дете

Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло Батинков са в трепетно очакване на първородния си син. „Мис България” 2009 е в деветия месец от бременността си и вече няма търпение да прегърне детето си, а бъдещият татко май е по-развълнуван и от нея. Но както изглежда на света няма нито човек, нито сила небесна, която да помрачи щастието им, макар такъв опит да бе направен преди броени дни.

В скорошна публикация се твърди, че „мръсен договор прецаква Антония Петрова при развод и тя няма да получи нищо, ако разтрогне брака си с Ивайло Батинков, защото бизнесменът се е подсигурил добре, като е включил клауза в предбрачния договор, според която Антония няма право на дял от бизнеса му”. Статията, разбира се, бързо обиколи публичното пространство, предизвиквайки всевъзможни коментари, пише "Шоу".

„Наистина се чудех дали изобщо да опровергавам тези писания, но те наистина прекаляват. И тъй като засягат пряко семейството ми, реших да отвърна. Във въпросната статия първо има страшно много противоречия и второ – има поне 5 лъжи. С Ивайло решихме, че искаме категорично да заявим, че това е абсолютна лъжа! Няма грам истина в написаното”, казва Антония пред нас. А съпругът й Ивайло е дори още по-категоричен:

„Изключително сме възмутени как излиза подобна глупост и то броени дни преди Антония да роди. Покъртително е! Пишат, че моето семейство било прецакало Антония?! И какво излиза? Че аз имам семейство с жена, която искам първоначално хубаво да прецакам, след което да очаквам тя да бъде най-щастливата жена до мен?! Пълен абсурд е!

Освен това е много важно да кажа, че моето семейство е само уважаваната ми майка – а във въпросния материал пише за „родителите ми”. Аз имам само един родител от 20 години. Плюс това на уважаемата ми майка й е последна грижа синът й какви предбрачни договори ще включва, камо ли да се намесва в това. Все пак аз съм мъж на 40 години, взимам сам решенията в живота си. И трето – хората, които сключват предбрачни договори, явно са много страхливи и комплексирани мъже, които са си взели жена трофей, която да си пазят, подобно на имущество. Да де, ама тази жена се жертва много повече, отколкото аз бих могъл – жертва си и тялото, и живота, и се отдава на едно семейство. Всички тези неща, събрани накуп, са изключително забавни, но въпреки това ни подразниха доста.

С Антония дори се смеехме, че ако тя е взела 10 милиона долара, за какво ще й бъде нужен изобщо предбрачен договор… или може би той ще трябва да бъде двустранен, но така пък даже не е ясно кой кого е прецакал (смее се).

Във въпросната публикация се твърди още, че при евентуална раздяла с Ивайло Батинков Антония не можела да предявява и имотни претенции. А в случай че „причина за развода е изневяра от нейна страна – тя нямала право да получи дори и минимална издръжка”. Но ако виновен е Батинков – „Антония ще се радва на причина месечна сума”. От написаното излиза, че договорът е изготвен изцяло в полза на младоженеца, а Антония била поставена пред свършен факт.

„Те дори не са си направили труда да проверят терминологията”, контрира написаното Антония, която по образование е юрист. И допълва:

„Няма такова понятие като „предбрачен договор”! Има брачен договор, както и режим на имуществената общност. Освен това – в българското законодателство не фигурира Институт по изневярата, както са написали – ние не сме американско законодателство. При нас се регулира само имущественото отношение, а това кой на кого е изневерил и дали е изневерил, няма място в родното законодателство.

Ако Катрин Зита Джоунс изневери на Майкъл Дъглас или обратно – си дължат по 1 000 000 за всяка изневяра – това гласи техният брачен договор, който съм чела, защото ми е било интересно. В България обаче, пак казвам, няма такова нещо! Да коментират, след като са проверили и то елементарни работи, не да скалъпват глупости!”

Красавицата отвръща и на намеците, че семейството на съпруга й не я долюбва изобщо така:

„Аз съм в страхотни отношения с майката на Ивайло. Тя и майка ми са моята най-голяма подкрепа. Не съм си мечтала дори за такава готина свекърва. Чуваме се по няколко пъти на ден, разбираме се страшно много. Последно даже наскоро празнувахме всички заедно Ивановден, тъй като баща ми е Иван, а и Ивайло имаше имен ден. Освен това ми е крайно неприятно, че забъркват името на бащата на Ивайло, който е покойник от 20 години. Ивайло е толкова самостоятелен бизнесмен от години, че просто е абсурдно дори някой да си помисли, че някой може да му каже и копче, камо ли майка му да му оказва влияние. Някакви страшни глупости са това.”

Както в началото стана ясно – според Антония и Ивайло всичко това не е случайно, а абсолютно тенденциозен подход, в чиято основа са сигурни, че стоят техни бивши половинки.

„Това са бивши мои или на Ивайло връзки. Самият факт, че ние се събрахме и сме щастливо женени и то изцяло по любов, подразни много хора. С моите връзки хората са по-наясно, с тези на Ивайло по обясними причини не са, но много жени и мъже бяха ядосани от развоя между нас. Те просто не бяха готови да понесат, че на нас толкова бързо ни се случи всичко – влюбването, сватбата, забременяването, предстоящото раждане. Просто това, че всичко е наред дразни хората”, споделя още Антония, но пояснява за онези, които все още си мислят, че има как да й навредят, че – „явно не могат да се успокоят, че ние сме щастливи”.

„Не съм се разстроила чак толкова, но се ядосах за 10 минути. По никакъв начин обаче, не ми влияе на бременността. По същия начин се пускаха и преди неща – пак от същите тези хора, които не могат да понесат щастието ни. И аз периодично трябва да се обяснявам, че Ивайло никога не е бил женен преди това, няма нито едно дете, както е и при мен. Жена от бивша негова връзка просто не може да преживее, че той си намери любовта на живота, ожени се и е щастлив.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    31 3 Отговор
    Щастлив КРОКОДИЛ.!!!!!!!
  • 2 Batushka

    28 4 Отговор
    На кой му пука за тия идиоти?

    Коментиран от #6

  • 3 Меркел

    21 2 Отговор
    Ама Вие ще започнете и с разни магистралки да ни занимавате.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 hmhmhm

    15 0 Отговор
    Малоумна история ...
  • 6 Морук

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    Тва е държавна политика ,то ако не са глупости и чалгаджийки ше са крокодили,съвременни прозападни джендърски ценности
  • 7 148

    14 1 Отговор
    Е честно ли ,тоз кроко-боклук го взе някой друг.Все си мислех,че след руснака,няма да намери друг баламурник.Ама ето на.Чета и не вярвам на ушите си.
  • 8 Тоца

    11 1 Отговор
    Крокодилчетата измътиха ли се вече.........
  • 9 за пореден път

    3 0 Отговор
    Тези за какво ли се мислят? И как да не е така, като ни занимават с тях? Въпросната "царствена" мис с крокодилско излъчване по едно време публикуваше някакви свои снимки на плаж или нещо подобно, на които се виждаха едни огромни ребра. Хора като хора, нямам нищо против тях, но нека не ги натрапват като пример за подражание или образец за хубост, защото никак не са. Да са живи и здрави и да отгледат детето си с много любов. Пък и те много да се обичат. Останалото е тяхна лична работа, на никой друг.
  • 10 котът

    4 0 Отговор
    Кроки ще ражда крокодилче :)
  • 11 Гиго

    1 0 Отговор
    Тези въобще за какъв предбрачен договор говорят ... кой е този бизнесмен ... има ли въобще нещо че да правят договор?!?... а всъщност защо занимават хората с тях... крокодила е просто една доста объркана жена която страда от липса на внимание ... иска да е постоянно в медииното пространство.