13 Януари, 2019 09:41 2 464 0

Добра вест за ЦСКА

  • цска-
  • българска армия-
  • реконструкция-
  • ремонт-
  • стадион

Планира се реконструкция на стадион "Българска армия"

Ръководството на ЦСКА вече е изготвило план и проект за реконструкция на "Армията", пише „Тема Спорт“. „Червените“ неведнъж анонсираха намеренията си да преобразят стадиона. Именно през 2019-а се очаква дейностите по съоръжението да започнат или поне да има сериозно развитие по въпроса.

През идната седмица - на 18 януари (петък), новият Закон за спорта ще влезе в сила, след като беше обнародван от Държавен вестник преди 3 месеца. Приемането му ще позволи на ЦСКА да вземе "Армията" и Панчарево за срок от 30 години вместо досегашните 10.

Отделно е твърде вероятно да се сключи и публично-частно партньорство, което ще наложи подписването на нов договор. Ръководството на ЦСКА има постоянен контакт и добра комуникация със спортния министър Красен Кралев, така че развитие около този въпрос се очаква в следващите седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА