Last news in Fakti

13 Януари, 2019 10:40 1 284 28

БСП прие единодушно "Визия за България"

  • бсп-
  • визия за българия

107 са предложенията за в сферата на регионалното развитие, а в сектора земеделие - 105 предложения

БСП прие единодушно "Визия за България" - 1
Снимка: БГНЕС

Националният съвет на БСП прие с пълно единодушие проекта "Визия за България". Това стана след 3-часово обсъждане на предложенията, които постъпиха от цялата страна по различните секторни политики, пишат от пресцентъра на социалистите.

Проектът "Визия за България" беше представен за първи път на 21 юли 2018 година на форума на БСП, който се проведе в НДК. Оттогава досега социалистите са провели 571 срещи с браншови и синдикални организации, членове и симпатизанти на БСП, граждани и експерти в цялата страна.

На тези срещи червените събрали общо 924 предложения, които са били обобщени и включени в официално приетия днес проект за "Визия за България".

Сред новите предложения най-много са тези в сферата на социалната политика - 130 предложения. Толкова са предложенията в сферата на образованието и науката.

107 са предложенията за в сферата на регионалното развитие, а в сектора земеделие - 105 предложения. За здравеопазване предложенията са 92 на брой.

Имало и десетки предложения в сферата на икономиката, данъчната политика, националната сигурност и туризма, пишат още червените.

Окончателно проектът за различна Визия за България ще бъде приет на Конгреса на БСП, който ще се проведе на 26 януари 2019 година в НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 SAAB

    15 4 Отговор
    1.Здравеопазване / даваш сигурност /
    2. Образование / инвестираш в индустрия и стопанство /
    3. Съдебна система / гарантира спокойствие и развитие /
    За мен това е основата за просперитет на едно общество .
    :) И няма никакво значение коя политическа сила ще го приложи

    Коментиран от #4, #26

  • 3 Вътрешен свидетел

    19 17 Отговор
    Никога вече! Никога вече! Никога вече communism!!!
  • 4 Госпожа Инфлация

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "SAAB":

    Грешиш! Основата за просперитет на едно общество е кадърните хора да бъдат оставени от политиците на мира за да печелят пари и създават работни места. Колкото по-малко социализъм, толкова по проспериращо общество. Нещата които си изброил звучат ефектно на книга, но са скъпи удоволствия които може да си позволи само едно богато и проспериращо общество.

    Коментиран от #10, #20

  • 5 Гост

    18 10 Отговор
    Визията за България на комунистите,е да дойдат на власт и да е.ат майката на всичко и всички!!! Да,ама НЕ!! Никога повече комунистите във властта!

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Анонимен

    15 6 Отговор
    Другари! Изпуснали сте средата на наименованието - за вас е "Визия за доразграбването на България".
  • 7 Приятно Кух

    17 5 Отговор
    “БКП Прие Е-ДИ-НО-ДУШ-НО Визията за ЛА-ПА-НЕ” . Като по партийните конгреси през комунизма. Другарите приемат единодушно генералната линия на Партията.
  • 8 гост

    15 4 Отговор
    "Визия за България"е същото като сънища с нощни напикавания.Тези защо не проведат една среща с НЕ симпатизиращите им,пък да се заслушат в техните възражения и доводи.Никой от другарите пролетарии не казва кой трябва да изработи парите за техните утопични,популистки,социални идеи?
  • 9 антрашпиц

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Бая си плосичък.Че те не са си тръгвали от власта бе наивник.
  • 10 антрашпиц

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Госпожа Инфлация":

    И кои са кадърните хора в България?Можеби Пеевски.Можеби Прокопиев.Можеби Златев.Можеби джуджето от Микре..Можеби онзи боклук дет го държат в Сърбия и му плащаме хотелските разноски които са пет бона на ден..
  • 11 анализатор

    8 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Сред новите предложения най-много са тези в сферата на социалната политика - 130 с моето допълнение-за интегриране на циганите с цел да гласуват за следващите крадци
  • 12 Винаги на дясно

    9 4 Отговор
    След комунизма следващото много лошо нещо е социализма!Прост народ слаба държава.Червените боклуци са се втори на избори.Докато са в парламента България няма да просперира!И президент имат,червен боклук,руска подлога!Най доброто за младите е да се махнат от България.За мен вече е късно,и надеждата умря.
  • 13 Другар

    10 6 Отговор
    Само лустрация и забрана със закон на това ОПГ,наречено БСП,наследник на БКП

    Коментиран от #15

  • 14 рапона

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    По добре комунисти отколкото герберасти от незнам кой пол.

    Коментиран от #23, #25

  • 15 манго

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Другар":

    И кои са комунистите май повечето са в гроб.Тиквата още е с партиина книжка.

    Коментиран от #16

  • 16 Другар

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "манго":

    Мен ме питай кои са.Тези са,на Позитано 20,останалите могат само да ходят на уроци по научен комунизъм там,явно манго не си живял по времето на "развития социализъм" иначе нямаше да задаваш толкова семпли въпроси.
  • 17 Другар

    7 3 Отговор
    Тиквата си е тиква,няма идеални тикви,но е в пъти по-добре от комунистите.

    Коментиран от #18

  • 18 обективен

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Другар":

    Че то по-лошо от тиква комунист има ли?

    Коментиран от #19

  • 19 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "обективен":

    Пич,комунистическа тиква няма.Дори Курни не можа да я измисли.Тиквата си е тиква и комуниста си е комунист-корав,с чугунена глава.Ай да не се лъжем.
  • 20 SAAB

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Госпожа Инфлация":

    Колега ....явно не следиш мисълта ми ! Кадърните хора не се раждат такива ..... и образовани ! Те се формират при определени условия и усърдие от тяхна страна в определена среда ! Печеленето на пари не е основна ценнност в едно развито общество ....то е следствие !
  • 21 Консерватор

    6 1 Отговор
    Тези са още на априлския пленум. Нищо ново немогат да измислят. Да идват следващите.
  • 22 Шмекер

    6 1 Отговор
    Айде малко история за не запознатите
    Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. И по- късно пак във правителството на Костов - К.Нинова застава мирно на килимчето пред Командира(Костов) и успява да приватизира Техноимпекс ... Демек поглъща го като бонбонче Линд ... И сега на Визията за България тя е със Синьото елече отдавайки почест на '' Командира"
    Е как да не и се вижда розово бъдещето на България със такъв голям залък в устата. . .Министърът на икономиката и енергетиката Жотев по онова време твърди, че премиерът Костов лично му е спуснал кандидатурата на Нинова за приватизацията. Да си споним и скандали със Вальо Топлото

    Според събрани от прокуратурата със СРС записи, Нинова е въздействала на следователката Шарланджиева да „пази“ бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото „Топлофикация“. Фронтиер е състудент на тогавашния министър на икономиката и енергетиката – Румен Овчаров и бивш съдружник на съпругата му, както и участник в едноименен олигархичен кръг, свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП... Та със протекцията на Госпожа Нинова се покриват и скандалите със Топлофикация София . Овчаров също е замесен но всичко се подрежда както трябва и милионите на Вальо Топлото намерени от прокуратурата потъват отново , вината също. И сега Визия за България...
  • 23 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "рапона":

    Ти нормален ли си???
  • 24 Павел Наков

    2 0 Отговор
    Приготвили са ни типов от Позитано.
  • 25 Историк от Стокхолм

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "рапона":

    Рапончо имаш много здраве . По-добре комунисти . Като взема онази неокастрената ,че кат та почна. Днес имах възможност да разбера , че през изминалите години и до скоро в една Швеция ,която българските социалисти много харесват , там за службите за сигурност думата Комунист била адекватна на думата Национален предател. А аз си мислех ,че това важи само за българите.
  • 26 Макаренко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "SAAB":

    Има ,има значение . Особено ако не са червените кхмери путиноиди.
  • 27 лили иванова

    4 0 Отговор
    срамота ма Нинова сина ти с Американско образование и възпитание а пък ти за комунизъм лъжеш народа
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове