Last news in Fakti

13 Януари, 2019 13:20 1 927 11

12 г. затвор за Георги, наръгал 24 пъти съпругата си

  • троян-
  • кв. "лъгът"

Жестокото убийство потресе Троян

12 г. затвор за Георги, наръгал 24 пъти съпругата си - 1

12 години лишаване от свобода при първоначален строг режим ще трябва за изтърпи мъж от Троян, който преди година убил 35-годишната си съпругата, съобщава Канал 3. Съдът е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като подсъдимият се е признал за виновен и е приел за верни фактите, изложени в обвинителния акт от прокуратурата.

Мъжът е признат за виновен за това, че на 28 януари 2018 г. умишлено умъртвил съпругата си по особено жесток начин - 24 пъти я наръгал с нож в гърдите и корема. Трагедията се разиграла в семейното жилище в ж.к. "Лъгът" между 2 и 2,30 часа, когато се развихрил поредният скандал между двамата.

Караниците били честа практика между тях, тъй като съпругата употребявала алкохол. След подобни запои тя ставала агресивна и посягала на бой. По думите на мъжа дори"вадела нож" и се опитвала да го нарани. Не стига това, ами продължавала да поддържа връзка и с друг мъж.

За скандалите и отношенията помежду им били регистрирани заявителски материали в РУМВР-Троян, образувана била преписка в Районна прокуратура-Троян и били извършвани многократни проверки. Въпреки издадена от съда ограничителна заповед по искане на жената, обвиняемият посещавал семейния апартамент.

На 28 януари той отново отишъл там, след като жената поискала да се срещнат. Когато пристигнал я заварил много пияна. Разменили остри думи, напрежението ескалирало, последвал скандал помежду им. Жената пак посегнала с нож, но той го изтръгнал и в изстъпление, със замъглен от гняв поглед започнал да я дупчи в областта на гърдите. После се обадил в полицията. Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Апелативен съд Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Guðmundsson

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vaci":

    Това може да се квалифицира като самозащита. Така, че да обжалва и да си търси правата човека.

    Коментиран от #6

  • 3 Клюкар

    12 0 Отговор
    Чукай на дърво да не попадаш на такава жена пич.Луда, пияна и незадоволена.
  • 4 Кумчо Вълчо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vaci":

    Не стига че си неграмотен ами и не можеш да пишеш на кирилица.
  • 5 СПИРО

    6 0 Отговор
    А ТАКЪВ......КАКВАТО ТЪРСИЛА...НАМЕРИЛА.....ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН...
  • 6 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Guðmundsson":

    Абе 24 прободни рани не са самозащита. 1,2, 3 порезна рана, намушкване, но толкова пъти да повтори няма как да мине като самоотбрана макар и тя да е провокирала и започнала клането. Затова е трябвало съда да действа и да я осъди нея да се изнесе от апартамента и да го остави на мира да си живее живота, а то какво става: той навън, тя порка и спи с други и пак той виновен. Ей това е мъже, като ви се падне агресивна жена и нямате деца, бягайте надалеч и не се обръщайте, това не се лекува нито се израства. Като имате деца е по-сложно, а лекарска помощ е задължителна, за да не се стига до подобни крайности.

    Коментиран от #7

  • 7 Пижо

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Гошо го познавам лично,особняк си е но апартаментът е купен от баща му.Познавам цялото му семейство.Вместо ограничтелната заповед срещу него,трябвало да бъде за нея,да не доближава апартамента.Познавах и жената,тя имаше две деца които са в дом за деца!
  • 8 Феминизъм, Бате!

    5 0 Отговор
    Това е - жените се чудят как да тормозят мъжете и да изнудват за пари!
    От там иде всичко...
  • 9 Гост

    0 4 Отговор
    Всички изказали се са пълни боклуци. Убит е човек, намушкан 24 пъти с нож, с прободни рани в корема. Не може да му търсите оправдания.
  • 10 Защо жените са толкова лоши

    1 0 Отговор
    Те за какво ни мислят нас мъжете? Това че те имат различни полови органи не означава че ние сме някакви смешници а те специални. Не е хубаво това нещо. Това е полова дискриминация. Искате равенство между половете забрави. Мъжете винаги ще са по силни. Няма равенство между мъж и жена. Това убийство го доказва.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.