14 Януари, 2019 09:47 31 571 114

Румен Гечев: САЩ изнудват Борисов - или да приеме офертата за F-16, или пада от власт!

  • румен гечев-
  • ф-16-
  • герб-
  • бсп-
  • изтребители

Ще бием ГЕРБ и на предстоящите европейски избори, и на предсрочните избори

Румен Гечев: САЩ изнудват Борисов - или да приеме офертата за F-16, или пада от власт! - 1
Снимка: БГНЕС

САЩ изнудват правителството на Бойко Борисов или да приеме офертата за F-16, или пада от власт.

Това стана ясно от думите на проф. Румен Гечев, казани в ефира на предаването "Беновска пита" по „Канал 3“.

Гечев изчете подробно четирите изисквания, гласувани от правителството и от парламента, на които не отговаря офертата на Ф-16.

"Този самолет е на хартия, той все още е в нечие въображение, никой не го пипнал, никой не знае дали ще литне или не, а американците искат от нас да преведем предварително накуп цялата сума за производството му, която е над два милиарда лева, при това без да се отчита ДДС!", заяви социалистът.

Според него, който подкрепи такава оферта, би трябвало да попадне под ударите на закона, защото се нарушава акт на парламента.

Той даде пример със зам.-кмета на София, който е подсъдим, заради уплътнителите на трамвайните релси по ул. "Граф Игнатиев", а тук правителството иска да сключи сделка за самолети, които не са на въоръжение, както е изискването на парламента.

Румен Гечев е убеден, че БСП ще спечели европейските избори, които ще отворят пътя към предсрочните. "Ние ще спечелим тези избори", увери той водещата, която беше готова да се хване с него на бас.

Няколко пъти Гечев обясни, че правилата за номинации на кандидатите на БСП за евровота ще се определят от конгреса.

"Въпросът е как БСП да се мобилизира, за да спечели европейските избори, но уставът е такъв, че предложенията идват в Националния съвет и няма как да бъдат скрити. И БСП трябва да търси най-доброто, за да спечели изборите", подчерта Румен Гечев.

Има сериозни аргументи Сергей Станишев да е в европарламента, но това е лично мое мнение, каза още социалистът.

Ще бием ГЕРБ и на предстоящите европейски избори, и на предсрочните избори, категоричен бе Румен Гечев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    98 201 Отговор
    И тая руска подлога не беше се включила в руската акция срещу самолетите и тя се включи. само, че аргументите му издишат. Ако Баце падне от власт, ще дойде служебен кабинет формиран от руския агент Румен Грипена, който отново ще предпочете шведите и избора на самолет пак ще зацикли за две години какъвто интерес имат руснаците.

    Коментиран от #19, #43, #59

  • 2 Историк

    129 154 Отговор
    Гечев беше финансов министър при Жан Виденов. Нали знаете, че тогава заплатите бяха $8 а пенсиите $5. Но той разчита, че народа не помни и отново ръси акъл наляво и надясно.

    Коментиран от #15, #18, #99

  • 3 SDEЧЕВ

    106 186 Отговор
    ДОКАТО НЕ ДЕМОНТИРАТЕ ПАМЕТНИКА С ТЕРОРИСТИТЕ С БОМБИ В РЪЦЕ ОТ ПОЗИТАНО НЯМАТЕ ШАНС , ДОРИ БОРИСОВ ДА СИ КУПИ ХЕРОИН ЗА 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ПАРТИЗАНИТЕ.

    Коментиран от #60, #78

  • 4 бббббб

    107 30 Отговор
    Еми ако е българин да сдава властта

    Коментиран от #80

  • 5 балама

    157 33 Отговор
    То щото като беше бсп и орешарски, че сащ не го изнудиха, да откаже ЮП. Същите бандити сте и вие, ама разигравате театър за дебилите.
  • 6 Пеньо

    86 60 Отговор
    Винаги съм изтъквал липсата на умствен потенциал в БСП. Гечев го доказва с още нещо - липса и на въображение! На бас за 5 стотинки, че това е последният мандат на Борисов, независимо дали ще купи самолетите или не.
  • 7 Баш Майсторът

    104 21 Отговор
    Бойко,Бойко,като не целува на попадията ръката,сега ще целуваш на попа-топа....
  • 8 Мишо Бирата

    102 23 Отговор
    Рапона е пътник ... просто се нуждае от алиби !!!

    Коментиран от #83, #106

  • 9 Това и децата го разбраха

    103 27 Отговор
    Но и БСП изнудват народа да гласуват за тях, и пак мислят Станишев да го правят евродепутат!? Това ли им е грижата за народа, да пробутват един джендър да ни представлява в ЕС? После ще заиграят и с ДПС и отново пак ще започне цирка!?

    Коментиран от #13

  • 10 надзирател

    70 31 Отговор
    ти кво прайш на свобода ве що не си в панделата за фалиране на държавата
  • 11 Батката-Баш майстора

    66 67 Отговор
    Тоя може да бие само Корнелия по дупарата. Тъпите кумунета с липсата им визия за бъдещето на България нямат шанс на изборите, освен ако ДПС не им тегли една топла п..ка и така не ги вдигне на власт. Иначе, докато не дойдат самолетите руските агенти и тролове ще саботират нещата.
  • 12 Меркел

    74 20 Отговор
    Не е вярно, във всички случаи пада от власт!

    Коментиран от #108

  • 13 Ник

    60 20 Отговор

    До коментар #9 от "Това и децата го разбраха":

    Станишев не ми е любимец, а ма дай да разсъждаваме по темата. - Как виждаш, човека който е на най- високата позиция на Евросоциалистите в ЕС да не го номинираш? - Не трябва ли да се възползваме от това, че той е там и има сериозен глас? - Кое е по- добпе? - Да не се възползваме от позицията му? - Аз мисля, че е глупаво подобно твърдение. Като свалихме Ирина Бокова от Юнеско сега по- голяма полза ли имаме, когато шеф на тази организация е друг и при това чужденец? - Помисли! Смятам, че трябва да сме по- разсъдливи когато вземаме решения. Едва ли ще имаме по- голяма полза ако на тази позиция, която е Станишев е друг и при това чужденец. - Този чужденец по- добре ли ще се грижи за Българският интерес ? Предполагам схвана за какво говоря.

    Коментиран от #23, #42, #81

  • 14 бай Иван

    44 44 Отговор
    Руменчо гладна кокошка просо сънува.............
  • 15 Хисторик

    121 27 Отговор

    До коментар #2 от "Историк":

    Точно хамерите скороиха шапката на Жан Виденов заради отказ да даде ход на приватизацията! След Жан Виденов идва Черната подлога и само за 4 г. съсипва граденото 50 г. и изпълнява плана Ран!!!

    Коментиран от #21

  • 16 АЛОООООО

    37 60 Отговор
    ПОЛУЧАВАШ ГРИПЕН БСП ИДВА НА ВЛАСТ ....И ПЪРВОТО И ВТОРОТО СА ГУБЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ЧЕСАНЕ ПРЕДИЗБОРНО НА ЕГОТО!!!
  • 17 петка

    40 44 Отговор
    а дали САЩ изнудват таварищката Нинова заради синчето и Американец
  • 18 Исторически си гола вода

    93 15 Отговор

    До коментар #2 от "Историк":

    По времето на Жан Виденов финансов министър беше Димитър Костов!!! А Гечев беше министър на Икономическото Развитие. А на Виденов му скроиха шапка от Световната Банка с общението за кредит, който не отпуснаха за да дойде на власт Иван Костов. Може би е добре да се поразровиш внимателно в аналите, че да разбереш какво се случи.

    Коментиран от #22, #90, #91, #92

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Магнитски

    37 8 Отговор
    Американски закон Магнитски е закон който се прилага за хора на високи държавни длъжности забогатяли от корупция или не честе начин! В Турция с Магнитски се сблъскаха няколко министъра които бяха за закупуването на ракети С400! Запор на сметки в офшорни зони и дружества!
  • 21 Историк

    38 27 Отговор

    До коментар #15 от "Хисторик":

    Рем Вяхирев, тогавашния шеф на Газпром му взе главата защото не даде газопреносната мрежа на руснаците. Те очистиха и луканов, защото беше взел да им пречи. Това е истината, хамерите не се месеха тогава.
  • 22 Историк

    15 20 Отговор

    До коментар #18 от "Исторически си гола вода":

    Объркал съм се, толкова време мина, но пак е бил в същия ресор, дори вицепремиер. А за Световната банка не си прав .Публикувано във факти.бг: Рем Вяхирев, тогавашния шеф на Газпром му взе главата защото не даде газопреносната мрежа на руснаците. Те очистиха и луканов, защото беше взел да им пречи. Това е истината, хамерите не се месеха тогава.

    Коментиран от #25

  • 23 Къде го нареди Станишев

    33 16 Отговор

    До коментар #13 от "Ник":

    Щом Станишев го нареди за европейски фактор, няма смисъл да се водят дебати. Даже неговите протежета от БСП се разграничиха от него! Забрави ли, как натискаше БСП да приемат джендърската Истанбулска конвенция? И този ми го хвалиш за успешен политик!? А и кой им признава ПЕС-а, не виждаш ли, че останаха в сянка защото се направиха на големи либерали. Националистите ще станат движещата сила в ЕС, всички други показаха, че са пагубни за Европа!
  • 24 Историк

    39 41 Отговор

    До коментар #19 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Русофоби няма, има само руски подлоги и български патриоти. В интерес на руската кочина е България да бави избора на самолет или да се вземе самолет, който е несъвместим със стандартите на НАТО. И като говориш за джоба, колко милиона наляхме на кочината за ремонти на таралясниците от 2009 година насам? С тях не 8 18 нови самолета щяхме да закупим, русоид щастлив и усмихнат!

    Коментиран от #39

  • 25 Исторически си гола вода

    28 11 Отговор

    До коментар #22 от "Историк":

    Е не е същото! Да Вицепремиер, но не е министър на финансите който пряко се занимава с въпроса относно девалвацията. Рем Вахирев няма нищо общо с хиперинфлацията. Да ли са искали газопреносната мрежа... - Може! Само, че това не касае инфлационния скок, фалита и падането на Виденов от Власт Преговорите бяха между правителството МВФ и Световната Банка. Вяхирев въобще не играе в случая. От тази гледна точка, първото твърдение, че Гечев е Фалирал държавата е невярно.

    Коментиран от #26

  • 26 Историк

    30 16 Отговор

    До коментар #25 от "Исторически си гола вода":

    Дори в средите на БСП наричаха Гечев "поразяващата уста" заради способността му единствено да говори и да твори поразии. Той е в основата на срива на лева. А за Вяхирев може да питаш своите приятели от Позитано 20. Гоце, Гечев и Добрев бяха в основата на предизвиканата хипер инфлация. ако навремето Виденов беше приел валутен борд, можеше да управлява и до днес. Гечев и споменатите идиоти не му разрешиха.

    Коментиран от #40

  • 27 Радев

    12 4 Отговор
    Ще биеш дедовия, щеси напишат протоколите кскто си искат!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ..”при това, без да се отчита ДДС”...

    13 10 Отговор
    И този бил министър на Финансиите?! Не знае ли, че това ДДС, при вноса, влиза в бюджета?! Обратно!

    Коментиран от #38

  • 30 ТТТ

    9 5 Отговор
    По принцип бай Тошо е бил на тва положение от Русия! Даже в много интервюта сам си го казва-а други приближени го потвърждават! ББ с тая сделка и червена пропагандата би трябвало да се плаши повече от закупуване на ф-16!

    Коментиран от #36

  • 31 Кбб

    27 12 Отговор
    Той не заслужава да падне от власт, а заслужава да бъде публично разстрелян.
  • 32 За гербаджиите

    32 15 Отговор
    Тия дето подкрепят и гласуват за герб да знаят едно, че скоро време тяхните деца и внуци ще страдат.
  • 33 ИЦО ЧИКИЯТА

    19 5 Отговор
    Май днес на смяна е соросоиден модератор (върл поклонник на Сорос; соросоид до мозъка на костите), и трие ли трие, а после лъска ли лъска, гледайки задника си в огледалото!
  • 34 гост

    33 5 Отговор
    Не защитавам БСП, ама точно пък Гечев направи сделките за приватизация в Девня, град който противно на седесарите все още има работещи заводи и индустрия. Само за протокола, наследника му Божков, успя да изгони Хюндай и Фолксваген, като потенциални инвеститори и завинаги ни махна от автомобилната карта на Европа.

    Коментиран от #56

  • 35 надзирател

    25 21 Отговор
    леле човекът икономист от комунистическото правителството на Виденов дето фалираха България седнал акъл да дава а от кога го чакат в пандиза
  • 36 Глупак

    48 16 Отговор

    До коментар #30 от "ТТТ":

    Бай Тошо беше зависим от Русия, но успя да ги цоца и вземахме енергия почти символично, а въоръжение ни даваха безплатно. Какво ти е дал САЩ за тези 30 години? Сега само за едни тенекии ти искат над 2 милиарда. Хайде почнете да мислите, че съвсем на маймуни ще станете. Навремето, когато заплатите бяха 200лв., литър бензин струваше 20 стотинки. Смятай колко бензин може да се купи с 200лв.? Ако не можеш аз ще ти сметна, а сега сметни колко бензин можеш да си купиш с мижавата си заплата от 500-600 лв, при цена 2.50лв? Хайде сега пак лижи задници на краварите!

    Коментиран от #62, #73, #95, #97

  • 37 Бай Благой

    25 6 Отговор
    Гечев Гечев и ти си един тиквеник.
    Ама в случая си прав за съжаление....
    За съжаление алтернатива на ГРОБ за сега не се вижда....
    Изобщо политическия ни "елит" в последните 30 даже 40 години е пълна измет (разбира се има и изключения, но те са пратени в трета глуха).
  • 38 999

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "..”при това, без да се отчита ДДС”...":

    Не не беше! - Провери! И Да! Начислява се ДДС, а вероятно и мито, част от което ще отиде за ЕС. Като се има в предвид нашето законодателство ще има облагане на Данък с данък! Митническият сбор ( стойността на стоката + митото) се облага с ДДС. Тоест има облагане на митото с ДДС.

    Коментиран от #49

  • 39 jforfk

    24 8 Отговор

    До коментар #24 от "Историк":

    Няма никакво значение кой е производителя на самолетите. Има значение дали самолета изпълнява ИЗИСКВАНИЯТА НА КУПУВАЧА. А този самолет не изпълнява най-важното изискване - да е на въоръжение. И дори само по тази точка би трябвало изобщо документите да не се разглеждат. Второ. Този самолет не съществува. Ще го правят тепърва. А ще г направят ли изобщо? Или "ти дай парите пък после ще видим". Трето цената. Ами Ф35 се продава на същата цена при това е 5-то поколение. А Ф16 четвърто. Ами планера е разработен преди 40 /!!/ години. И много още неизвестни. Освен едно известно. Всеки който в парламента гласува "за" при ТЕЗИ УСЛОВИЯ незабавно трябва да бъде съден за национално предателство и кражба в особено големи размери. Колкото до съвместимостта с НАТО, става ВСЕКИ самолет. Трябва да се смени радиостанцията и устройството "свой-чужд". Нещо дето дори да струва един два милиона е далеч по-поносимо от самолет за 200 и кусур милиона.
  • 40 Исторически си гола вода

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "Историк":

    Каква ти е професията?

    Коментиран от #44

  • 41 исТИната от БСП

    8 5 Отговор
    Най-накрая и БСП ,ДА КАЖЕ ЕДНА ИСТИНА!
    Часът е, 12 без пет!
  • 42 ПЕШО

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ник":

    Станишката е един безгласен номенклатурчик.Не се заблуждавайте ,че някой мисли за раята ,искат само да гушнат дебелите заплати.

    Коментиран от #46

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Наблюдател

    11 2 Отговор

    До коментар #40 от "Исторически си гола вода":

    професията му е прегладнял трол
  • 45 Дедо Ванго

    11 8 Отговор
    Гечев не е прав в едно- самолетите съществуват. Все пак планера е на доста години. Що се до авиониката-едва ли ще има проблем. Сроковете за доставка се фиксират и има неустойки. Дали излиза извън финансовата рамка- едните твърдят едно, другите-друго. Въпроса е- ако разходите за експлоатация са по-високи от тези на конкурента, тогава... Все пак с 8 самолета едва ли представляваме заплаха за когото и да било. В крайна сметка нали ни трябваха самолети за охрана на небето ни. И в този смисъл не е ли по-добре да се вземат самолетите на конкурента. И не виждам къде има руски интерес (отново фобска простотия), при положение, че конкурента е европейски.
  • 46 Ник

    9 1 Отговор

    До коментар #42 от "ПЕШО":

    Говорих за това, че някак е нелогично да не номинираш шефа на ПЕС за евродепутат при условие, че е преизбран отново. Съмнявам се да е по- добре за страната ако го няма там.
  • 47 1122

    11 11 Отговор
    Той така или иначе ще падне,ами поне да ни спести тия пари да не ги плаща народа,че и той маже да работи за тяхното връщане .Не вижда ли,че америка гледа да открадне и последния лев на българина,така са я закъсали,от целия свят грабят с пълни шепи и пак не им стигат.Тия самолети ще ги получим вече когато няма да ни трябват,защото те още не са построили завода дето ще ги произвежда,пък и не се знае дали ще ни дойде скоро реда,не се знае дали няма да искат още много и много пари.ТЯ РИБАТА ОЩЕ В МОРЕТО ВИЕ СЛАГАТЕ ТИГАНА??
  • 48 Антисоциалист

    19 15 Отговор
    Господа, г-н Румен Гечев, като министър на икономиката в соцправителството на Жан Виденов, е един от главните организатори на тогавашния държавен фалит. Видал съм го тогава в телевизионно интервю нелепо да лъже, че от там и в този момент, та и по мобилния си телефон урежда сделка с чужд инвеститор. Сега лъже, че F 16 не съществува или само на хартия. Истината е друга. F-16 е на въоръжение в 24 страни, в 19 е основен тактически изтребител; сега по света се използват в различни модификации повече от 4000 Ф 16. Модификации на F-16 (F-16C и F-16D) се произвеждат по лиценз и в Турция (заводи TAI), и в Южна Корея (от „Samsung“). Г-н Гечев е професор на лъжата и по фалити. Лъжата му е неотменимо присъща.

    Коментиран от #50

  • 49 Но тези сборове

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "999":

    Отиват в бюджета! Къде е загубата, за държавата? Вярно, част от тях в ЕС! Къде този от 5-ти квартал вижда щетата! Оскъпяването на хвърчилата? БА. Не е частна фирма, за да си прихване ДДС-то!

    Коментиран от #51

  • 50 Истината

    23 9 Отговор

    До коментар #48 от "Антисоциалист":

    Истината друже е съвсем друга и ти го знаеш! Отказът за приватизация на няколко дружества от Жан Виденов и лъжите на Международният Валутен Фонд. Второ- Да влизаш абсолютната американска зависимост от абсолютна руска е възможно само чрез национални предатели като Борисов и кирливата му партия. Трето: Самолетът наистина е на хартия! Такъв нов самолет не е произведен! Има ъпгрейди в Азия в момента до версия Блок 70, но такъв нов самолет не е произведен и това е абсолютният факт. Да не говорим, че тая бракма американска по статистически данни има 725 паднали самолета в мирно време! Повтарям 725 самолета паднали заради дефект! ОТ 4000 произведени 725 паднали! На тази база се очаква след като купим 8 два от тях да паднат! И накрая но на първо място тази американска остаряла морално бракма не отговаря на условията в търга! Което означава, че трябва да бъде отстранен! Вече излезе информация че блюдолизеца Борисов обмисля тегленето на нов дълг през Световната Банка за покупката на амариканските бракми защото американците искат парите предварително! Което апропо пак е едно от условията по търга където Ф16 трябва да бъде дисквалифициран. Хайде троле време е за вечеря! - Утре пак ще пишеш!

    Коментиран от #110

  • 51 999

    5 5 Отговор

    До коментар #49 от "Но тези сборове":

    Отговорът ясен именно там, където сте чели. При облагане на митническият сбор, което е цената на стоката + цената за доставката се начислява мито и след като се сабърат върху цялата стойност се начислява ДДС. Както споменах част от митата отиват в ЕС. И именно това е загубата за бюджета. Когато се обмитява стока от трети страни. Вносителят внася по сметките на Агенция Митници Митата, ако има акцизи и ДДС. Част от тези мита заминават директно за Брюксел. - Ако пазариш от ЕС не начисляваш мито, част от което отива в хазната на ЕС. Не малка част от оборудването за Грипените се купува от Европа, а и самият самолет. Да не говорим, че срокът за доставките на американско оборудване и боеприпасите ще трае за много дълъг периоди ще струва много пари. Предполагам разбрахте за какво говоря! Част от парите от нашият бюджет за оборудване и въоръжение ще отидат в хазната на ЕС под формата на отчислени суми от митата
  • 52 Чидна сделка...

    17 2 Отговор
    Цитат:
    Болтън подчертава, че F-16 е "превъзхождащият избор" в сравнение с конкуренцията. Той допълва, че изборът на F-16 ще засили стратегическото партньорство между България и САЩ и ще осигури работа за 4000 американци.

    "Това е чудесна сделка за България, Америка и НАТО", смята Болтън.
    Гледайте и се учете как се защитава национален интерес.Борба за работни места и за всеки цент.Затова америка е велика.

    Коментиран от #57

  • 53 Гост

    5 2 Отговор
    Болтън подчертава, че F-16 е "превъзхождащият избор" в сравнение с конкуренцията. Той допълва, че изборът на F-16 ще засили стратегическото партньорство между България и САЩ и ще осигури работа за 4000 американци.

    "Това е чудесна сделка за България, Америка и НАТО", смята Болтън.
  • 54 Драганов *

    13 3 Отговор
    Този Герчев отдавна трябваше да е в затвора, както и шайката му,както и цялия Парламент- но няма общество......тогава,за какво да говорим......шайка комунисти,със своите деца и със своите олигархични придатъци,които вече диктуват нещата- Само ,трябва стадион и един Пиночет,но в БГ няма как да се случи- а те това са го учели,знаят го,стават все по нагли....

    Коментиран от #104

  • 55 Чоко

    15 5 Отговор
    Този като го видя и ми се повръща! Жалко ще е за България, ако този олигофрен се върне на власт! Българи не допущайте това да се случи!
  • 56 Истината

    14 10 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Истината е, че ушанките са впрегнали целия щат, който имат в България за да предотвратят купуването на F-16. Всички рубладжии квичат защото майка им раша не иска да среща F-16 в небето заради предозвестения изход за техните хвърчила.
  • 57 Тези пари

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "Чидна сделка...":

    Няма да отидат,при обикновения американец,а при банкерите и цялата група от уолстриит,най вече ще отидат при тези които ръководят правителствата ,а това са големите компании,и магнатите,банките,затова Америка не е велика,заради културата която създава
  • 58 Българин

    12 5 Отговор
    Няма как да Управлявате Отново с Незаконната Партия изградена на Етническа и Религиозна Основа.....Няма....Забрави тез Мераци.....и пали свещ в Невски,че Танкистите не. Ви поставиха където ви е Мястото....97ма
  • 59 Кретен

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Ако Баце ти падне от власт, ще спре демографския срив,.......Безсърдечни и безбожници ли сте?!.......Български деца умират, защото не им плащат лечението...вий сте се загрижили за властта....Как не ви е срам, поне малко страх от възмездие нямате ли?! Два милиарда за американски дрънкулки и играчки?!......И тая глупост Ф 16 от кой ще ви опази?! От възмездие ли, безотговорни властолюбци?! Намерете си ги в г......и марш към САЩ....
    да им ближете.....

    Коментиран от #64, #84

  • 60 Народа ПРОСТ

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Заради такива Г&зове като Теб сме на последно място по доходи първи по корупция най голям състав ( БРОЙ) на полиция на глава от населението и НАЙ-НИСКА разкриваемост на престъпленията и Т.Н.
  • 61 Славчо( но не ти)

    10 4 Отговор
    ЗначиГЕРБ печели печели изборите защото F,16 ще бъдат купени!
    Браво на теб пророк такъв, на комънистите им беше забранено да гадаят бъдещето то бе очертано от партията маика! Ти си се промъкнал подло!
  • 62 До Глупака #36

    12 7 Отговор

    До коментар #36 от "Глупак":

    "Навремето, когато заплатите бяха 200лв., литър бензин струваше 20 стотинки."
    Ти да видиш?
    Я посочи коя година беше това дето хем заплатите 200 лв., хем бензина 20 ст.
    Що пишете глупости и небивалици?
    Сам ли си го съчни или някой ти го каза, че е било така.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Симо

    20 8 Отговор

    До коментар #59 от "Кретен":

    Как какво - От скръбна вест. Парен локомотив даже построен по най модерните технологии си остава парен локомотив. Той не може да се сравнява с ТЖВ ( френски суперскоростен влак) произведен например преди 10 години. Старата технология си е стара. Ф-16 в каквито и да е конфигурация си остава машина от средата на 70 г. на миналия век. Машините които отговарят на нашите задачи са Ф-18 и Ф-15 но на нас ни предлагат сваления от производство Ф-16 ,който даже до данните на износените ни МиГ- 29 не докарва. Това е защото ни имат за туземци. В НАТО Ф-16 активно се заменя с Ф-35. Никоя зап. европейска държава от ядрото на ЕС не купува тая катафалка. Предлагат я само на бившите соц. страни и на арабите. Можете ли да ми посочите една голяма европейска страна поръчала Ф-16 V и то при условие че искат от нас парите 100 % предварително, без никой да е виждал този модел. Даже завода за него още не е построен. Ами ако строителството се затегне , или радара не тръгне, ще чакаме 10 години като за Ф-35. Абе защо не си купим Су-35 или да възобновим проекта Су- 37? Турция може до купува С-300 , Гърция купи БМП-3 и ТОР-1, а ние не можем !!??? Явно там са тъпи като уличен дирек. Стига сме олизвало САЩ по едно място.

    Коментиран от #105

  • 65 Всички

    7 2 Отговор
    трепане, първо дране...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гьон сурат

    13 6 Отговор
    За титана на икономическата мисъл от снимката има едно подходящо определение в "българския" език - гьон сурат.
    Човек с такива "постижения" като финансов министър на държавата вместо да се скрие някъде, постоянно си позволява да раздава нравоучения по какви ли не теми.
    Че и преподавател май го раздава :-(
    Защо не си припомни до какво доведе неговото "министерстване" и да не разчита на късата памет на електората.
  • 68 Пепо.

    13 7 Отговор
    Гечев,нагло комунистическо изчадие.Ти ли пророкуваш бе,бо..к..лук.Бсп никога няма да спечели избори.Огладняхте ли мръсни гадове.Ще спечелите избори на пу..т..кин ден,мръсници.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Млада дама от с.Крушовица

    10 6 Отговор
    Аман от комунистически,крастави изрезки.

    Коментиран от #82

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Баце

    11 6 Отговор
    Няма абсолютно никакво значение кой е на власт, бай Дончо каза ясно и категорично, Европа ще си плаща. Иначе и ББ и ЦЦ са за бунището заедно с другите от т.нар. Парламент.
  • 73 Я стига

    11 6 Отговор

    До коментар #36 от "Глупак":

    През1979 повишиха заплатите на висшистите от 105 на 155 лева. Бензинът също се повиши и стана 80ст. За минималната заплата не знам, мисля 80 или 100 лева. Излиза, че сега е поне два пъти по-добре. Едни дънки на черно струваха 100 лева. Или си лъжлив пропагандист на соца, или склеротик- носталгик

    Коментиран от #88

  • 74 Как не ги е срам

    13 6 Отговор
    Бойко не приемай!!!! Падай от власт!! Късай всичко със САЩ!!! И ще те зачитаме като изтински мъж!!! Поне накрая да ти се радваме! От самото начало само те плюем и ти се зъбим защото си има причина! Защото си лъжец!! А сега ако направиш това нещо! Ако паднеш от власт и скъсаме всички контакти със САЩ и станем независими край ти си герой!! Тез САЩ за какви се мислят както вика Турция. Кой сте вие! САЩ кои сте вие!!! Боклуци!!!!
  • 75 ФАКТ

    13 4 Отговор
    Румен Гечев,вие сте идиоти !! ! И до кога ще играете на котка и мишка ,А българите и държавата да се гърчат и обедняват !!! ТАКА и -НЕ взехте нищо хубаво от уредените Западни държави !!! Лъжци и КРАДЦИ сте ВСИЧКИ до един!!!!
  • 76 ФАКТ

    15 6 Отговор
    БСП се провали отдавна,за КАКВО спечелване на избори говориш,Гечев !!! Кой ви вярва пък на вас ???? Ставате противни вече !!! Никой не ви слуша !!!
  • 77 Варненец

    11 9 Отговор
    Долни отрепки са комунягите и такива ще си останат. Гечев, с претенции за капацитет в дадена област пада на нивото на мръсна пачавра, заявявайки че САЩ държат Борисов и го изнудват. Щом знае да каже защо и какво знаят американците, имена, тежки престъпления, всичко и не послухове и русофилски опорни точки. Самолет почти пето поколение, способен сигурно да нанася големи загуби на противника, защото в модерния свят на една кола грънци една сопа стига. Справка Израел, една шепа народ, но сгъват арабите като зидарски метър.

    Коментиран от #89

  • 78 Тип

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    Ти да не си натовски шпионин секретен воин вместо да воюват те Гей паради стягат
  • 79 Червен тиквар

    7 5 Отговор
    Тия прякорът му беше а и е-поразяващата уста.Тъп и безскрупулен комуняга.
    Не знам дали САЩ натискат Борисов, но Русия е смазала цялото ръководство на БСП.
  • 80 66676

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "бббббб":

    Ти си болен... По голям паразит от ГРОБ и вие купените пешки няма...
  • 81 Грифон

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ник":

    „Симпатиите“ на българите към Станишев са много и силни. Без значение поста в ПЕС, който заема, ползата за България от него е по скоро вреда. Факт е натиска, който оказа за приемане на заробващата, убийствена за Българите и противоконституционна гей-джендърска конвенция. Доказал е, че гледа само себе си и ако няма личен интерес и пръста си не мърда за национален такъв. Влезе ли в листата на БСП може само да я дръпне и то сериозно НАДОЛУ.
  • 82 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Млада дама от с.Крушовица":

    Млада дама с пишок м/у краката, Джендър се нарича!
    Отзад м/у краката най обича !
  • 83 Свети Петър

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мишо Бирата":

    Мишо, защо не го свикнеш да ри дойде на гости! Ние тук и без него ще се оправим сами!
  • 84 Ветеринар

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "Кретен":

    Всяка една политическа партия в Народното Събрание , която работи срещу интересите на България, да бъде поставена под карантина и ефтаназирана! А те са около 240 глави добитък! А главният Муфлон поставен в клетка и народа да му се радва всеки ден!
  • 85 Без име

    6 3 Отговор
    Чета и чета , тролове , рудофили и русофоби почти във всеки 3-ти пост.Аман от идиоти !!! Знаещи , незнаещи , чули ама дали или надали.Влезте в ютуб и вижте клип направен именно за такива идиоти като повечето тук!!! Икономически убиец !!! Така се казва !!! Там точно и ясно американец обяснява как , къде и с какви средства Фащ и Мега компаниите управляват света.Да ви видя после малоумните коментари .

    Коментиран от #103

  • 86 Съсипвачев

    6 4 Отговор
    Румен Гечев или"червеният терминатор" който е един от виновниците за икономическата катастрофа по времето на Жан Виденов. Тогава излезе приказката че на американците не им трябва атомна бомба, а само един Румен Гечев който да им съсипе икономиката. Той е един безочлив и безсрамен човек.
  • 87 Балъка от BG

    4 2 Отговор
    Напълно резонно е щом един депутат не стъпва в парламента , така да постъпят и останалите 239 .За какъв чеп са ни тогава.Във Франция се заражда нова идея за демокрация основана на референдуми . Сбогом алчни марионетки на олигарси и чужди ИНТЕРЕСИ!!!

    Коментиран от #111

  • 88 Шопо

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "Я стига":

    Духай супата! През 1979 бензин А93 струваше 27 стотинки!

    Коментиран от #93, #98

  • 89 Чичо

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Варненец":

    Опитай се да намериш нещо за биографията на Бай Хой за периода 1991-2000 година. Както и за кратката му "почивка" в затвора Панкрац в Чехия. А ако чаткаш ингилизки, виж какво пише да него в УикиЛийкс.
    Може и да разбереш какъв боклук е начело на държавата.
  • 90 Крас

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Исторически си гола вода":

    Гледам, и ти си в безсъзнание за тва, което се случи по виденово време. Шти те светна отгоре-отгоре, пък ти мисли - там не си чак толкоз зле. Имаше няколко вълни, с които трябваше да се ограби народЪт. Пирамиди, фалирали частни банки, силово застраховане, заменки, компесаторки, хиперинфлация, масова(и не само) приватизация. Никакви руснаци, МВФ, Световни банки и Ран-ът нямат касателство. ВСИЧКО го направиха и се облажиха наш'те БГ ПОЛИТИЦИ. Ама пускаха ей такива статии по корумпираните медии и журналя, за злите руси и за още по-злите задокеански англи-саксонци, че видите ли, други са виновни. Факт е, че след 20 г все още им повтаряте глупостите. А те още не са си изхарчили милионите, които откраднаха
  • 91 Крас

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Исторически си гола вода":

    Гледам, и ти си в безсъзнание за тва, което се случи по виденово време. Шти те светна отгоре-отгоре, пък ти мисли - там не си чак толкоз зле. Имаше няколко вълни, с които трябваше да се ограби народЪт. Пирамиди, фалирали частни банки, силово застраховане, заменки, компесаторки, хиперинфлация, масова(и не само) приватизация. Никакви руснаци, МВФ, Световни банки и Ран-ът нямат касателство. ВСИЧКО го направиха и се облажиха наш'те БГ ПОЛИТИЦИ. Ама пускаха ей такива статии по корумпираните медии и журналя, за злите руси и за още по-злите задокеански англи-саксонци, че видите ли, други са виновни. Факт е, че след 20 г все още им повтаряте глупостите. А те още не са си изхарчили милионите, които откраднаха
  • 92 Крас

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Исторически си гола вода":

    Гледам, и ти си в безсъзнание за тва, което се случи по виденово време. Шти те светна отгоре-отгоре, пък ти мисли - там не си чак толкоз зле. Имаше няколко вълни, с които трябваше да се ограби народЪт. Пирамиди, фалирали частни банки, силово застраховане, заменки, компесаторки, хиперинфлация, масова(и не само) приватизация. Никакви руснаци, МВФ, Световни банки и Ран-ът нямат касателство. ВСИЧКО го направиха и се облажиха наш'те БГ ПОЛИТИЦИ. Ама пускаха ей такива статии по корумпираните медии и журналя, за злите руси и за още по-злите задокеански англи-саксонци, че видите ли, други са виновни. Факт е, че след 20 г все още им повтаряте глупостите. А те още не са си изхарчили милионите, които откраднаха
  • 93 Джони

    5 1 Отговор

    До коментар #88 от "Шопо":

    Когато премиер бе Жан Виденов, инфлацията в България достигна чудовищни размери 1 долар стигна цена от 3500 три хиляди и петстотин лева. А този смешник дойде като образован от САЩ. Румен Гечев стана министър на икономиката и чудесата започнаха. За кратко време банките изкрадоха спестяванията на българите. Шефовете на всички банки бяха от ДС и БКП. Лицензите за да отвори и работи една банка ги даваше главният гуверньор на БНБ и агент от ДС Тодор Вълчев. Банките 100% се контролираха и управляваха от БКП и ДС. Последва масово увеличение на всички стоки, а агента от ДС и министър Гечев единствено успя да придобие една триетажна къща в полите на Витоша. Правителството на Виденов и Гечев бяха подготвили договор с Русия да им подарим цялата газопреносна мрежа на България и да стане собственост на топенерджи. Руснаците щяха да придобият нашите национали газопроводи и мрежи благодарение на националните предатели от БСП, ДС, начело с бившия премиер Жан Виденов и Гечев. Мислете преди да посегнете към бюлетините и никога към тези които продават на безценица България на наглите и агресивни руснаци и каскети. Най наглите партии са в този парламент. Тях ги контролира и управлява кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников и руското посолство, което ежедневно се намесва във вътрешните ни работи.

    Коментиран от #96

  • 94 B. Popov

    2 3 Отговор
    Аз за украински чифут, слуга на Сорус като СерГея, дето трабва да е в затвора, няма да гласувам. Бат Сали по- ми вдъхва надежда. Така, че Столетницата да не се изхвърля преди да е скочила, защото няма да прескочи с подобни кандидати.

    Коментиран от #109

  • 95 Ттт

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Глупак":

    Хаха, да ги цоца!? То и ти искаш да цоцаш, ама като нямаш парички, не можеш! Просто това са червените искат да цоцат без да създават !!!! Тако е
  • 96 Ттт

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "Джони":

    Точно! Ами така е, червения електорат вярва само на Москва!
  • 97 Димитър

    3 2 Отговор

    До коментар #36 от "Глупак":

    Трябва наистина да си много прост, голям тъпанар или зависим за да гласуваш за руските партии като БКП=БСП=ДПС=Атака=ВМРО=воля=Герб всичките са рожба на кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников и ежедневната намеса във вътрешните работи на родината ни от руското посолство. Ние българите много бързо забравихме гладните зими при Луканов, Беров, Жан Виденов, Орешарски. А при бай Тошо умното пастирче България бе една безплатна военна база на Кремъл. Този национален предател които предложи на 2 пъти България да стане 16 република на съветска Русия се казва Тодор Живков. Първият път през 1963 година при Хрушчов, а 2 път през 1974 г. При Брежнев. Разбира се единодушно гласува цялото Политбюро за да станем 16 руска република. Много бързо забравихме пускането за нова година продажбата на банани, портокали и тн. Забравихме Корекомите. За 2,3 вида салам и отиването в затвора за вицовете . Лагерите Скравена, Бобов дол, Белене, Ловеч, Ножарево и тн. Бяха пълни с така наречения пролетариат. Една заплата беше 90лева, после стана 120 лева, а накрая беше 160 лева поне моя баща мина по този финансов път. Да имаше и хора които бяха добре платени или миньор или партиен секретар. За ходене до границата трябваше открит лист от МВР или специални комунистически връзки, а за пътуване до западни държави, това беше пълен абсурд. За всяка една западна страна чакане пред посолството за виза плюс разрешение и проучване от ДС и местната партийна организация н
  • 98 Димитър

    5 0 Отговор

    До коментар #88 от "Шопо":

    Пожелавам ти да живееш в следните държави и да си купиш колкото си искаш бензин,нафта и тн. Започвам с любимата ви Русия после Китай, Венецуела, Салвадор, Куба, Виетнам и може би за десерт северна Корея. Честито ама без право на връщане там до дупка.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Вуйчо

    2 2 Отговор
    До Историк
    Грешиш като твърдиш, че "хамерите" не се мешали в България! Мешат се още от времето на бомбардировките!!!
  • 101 Вуйчо

    3 1 Отговор
    Гладната зима при Виденов я организираха САЩ. До 1989 г. бяхме безплатна военна база на СССР, сега сме на САЩ - 4 бази плюс ползване на Граф Игнатиев и нито цент заплащане! Ако можете да предвиждате ще стигнете до извода, че сделката със самолетите ни обвързва за десетки години и то насила!!!
  • 102 Вуйчо

    1 2 Отговор
    До всички, които в час по история са спали!
    До 1989 г. бяхме в орбитата на СССР, по споразумение между Сталин, Чърчил и Рузвелт!
    Сега големия недобър брат са Щатите, които от 10 май 1945 г. работят против споразумението на Сталин, Чърчил и Рузвелт!
    Пожелавам на българите да научат и осмислят думата "достойнство"!!!
  • 103 Хаджи хаджи Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "Без име":

    Брат, дай линк, аз го знам това за Фащ ама и другите клавиатурни мишки да видят нещо!
  • 104 НАКО

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Драганов *":

    Точно така..Много си прав....МНОГО са НАГЛИ...това е Истината....
  • 105 СТАРОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Симо":

    Симо от къде разбра,че завода за ф 16 още не ПОСТРОЕН? А къде са правени всички тези Ф 16 коита са на служба в посочените държави и в момента??? Абе вие мръсни рускоплатени продажници сте готови и майките си да продадете за тези пусти рубли!!! Срам сте за българската нация,бе рускоплатени МЕКЕРЕТА!!
  • 106 СТАРОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мишо Бирата":

    8, по скоро тъпия ФАТМАК клони към девета глуха отколкото Бойко.Отдавна вече не му се чува гласа.
  • 107 СТАРОТО

    1 1 Отговор
    Руменчо, и как ще биеш ГЕРБ,бре сигурно ще го биеш ама по гърба си??? Този ЛОКУМДЖИЯ още по-рано ми беше направил впечатление,че като говори откровено лъже -то като че ли му пише на челото че е ЛЪЖЕЦ. Я се вгледайте в снимката му-вижда се ,че лъже и даже като че ли се подхилва към избирателите си. Да ама избирателите май не го съзнават ,че ги правят на ШАРАНИ хахаха.
  • 108 СТАРОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Меркел":

    хахаха и като се събуди видя,че ръката ти цопа в цукалото хахаха. Трябва Кора Ментата много да е закъсала за да вади тази СМЕШНА бита карта Гечевчето.
  • 109 СТАРОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "B. Popov":

    Дъртата Червена бабичка няма и изгледи скоро да помирише ВЛАСТТА!!! Щом и ФАТМАКА като по-нова лице в бабичешката партия не можа да и вдигне рейтинга,че тоя Ментаржия Румен Гечев ,който като говори те гледа и като че ли се присмива ли ще вдигне рейтинга и??? хахаха
  • 110 СТАРОТО

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Истината":

    50, как да го разбирам -казваш,че паднали 725 самолета а все още не бил построен завода за Ф 16??? Сигурно американците са ги направили тези 725 броя в махленската работилница за ремонт на велосипедите на хлапетата. хахаха Абе вие сте УНИКАЛЕН случай по ЛЪГАНЕ -хахаха
  • 111 СТАРОТО

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Балъка от BG":

    87,какво ново виждаш в изстъпленията на тези жълти жилетки-кое е новото разбиването на магазините,ли ограбването на тези магазинчета ,пръснатите боклуци по площадите ,СРАМНИТЕ графити по националните светини като Триумфалната арка,ли, обърнатите или запалени коли на случайно присъстващите там-неее тези жълти жилетки не се раличават АБСОЛЮТНО по нищо от нашите крадливи цигани- това ми даваш за пример-ЗАСРАМИ СЕ,бе!
  • 112 СТАРОТО

    0 1 Отговор
    вуйчоо,вуйчо,гладната зима през 1987 година я организираха САЩ- и как стигна до това заключение -само не ме лъжи защото вероятно съм по-дърт от тебе и съм очевидец на ситуацията в държавата тогава. В земеделска България в един момент хляба беше с КУПОНИ-как си го обясняваш това -сигурно лошите американци ни ядяха хляба ,ли?
  • 113 Хората помнят

    0 0 Отговор
    Не вярвам хората да са чак толкова глупави за да ви изберат отново за да фалирате държавата както направихте при Виденов където вице беше Румен Гечев. Фалира държавата и избяга в Кипър и след като се позабравиха глупостите му се върна отново с мерак да ни управлява, че даже уреди и сина си в политиката.
  • 114 Именно

    1 0 Отговор
    Това вече са глупости!
    Цялата сделка се оценява за около 1.5милиарда ЛЕВА, те нашите крадат с пъти повече та САЩ ли ще свалят правителства за едната печалба от 1.5 милиарда лева (като се махнат всички разходи и т.н.)
    Не би ме учудило изобщо ако се месят (както и Русия) в нашите си вътрешни работи, но това горното изказване на проф. Румен Гечев е просто пълна глупост!
    Струва ми се че в неговия случай проф. не е съкрателно от професор ;)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове