Last news in Fakti

14 Януари, 2019 15:56 1 452 0

Анди Мъри се сбогува с Australian Open

  • агут-
  • мъри-
  • загуба-
  • australian open-
  • кариера

Британецът загуби още в първи кръг от Роберто Баутиста Агут

Една от най-големите звезди в съвременния тенис Анди Мъри приключи участието си на Australian Open след загуба с 2-3 (4:6, 4:6, 7:6, 7:6, 2:6) от Роберто Баутиста Агут. Шотландецът бе измъчван от контузии и обяви, че сериозно е решил скоро да сложи край на кариерата си, но все пак потвърди, че ще играе в Австралия.

"Ако това трябва да е последният ми мач, е невероятен начин да завърша кариерата си. Благодаря на всички за подкрепата. Може би ще ви видя отново. Ще направя всичко възможно, ще се опитам. Ще ми трябва още една операция и нищо не е сигурно", каза Мъри секунди след края на двубоя и така и не обяви дали това е последният му мач.

Мъри бе изпратен с бурни аплодисменти от феновете, които станаха на крака, за да го изпратят, въпреки че загуби срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА