Last news in Fakti

28 Юни, 2012 12:46 7 643 2

Балет с танкове в Русия

  • mercedes-benz-
  • скорпион-
  • спм-2 тигр

 

От 29 юни до 8 юли, в рамките на техническия форум "Технологии в машиностроении" в Русия ще бъдат представени последните достижения във военната техника. Кулминацията ще премиерата на няколко всъдехода и т.нар. "балет с танкове".
 
Това упражнение се провежда на площадка с размери 30 х 30 метра, като на тази площ едновременно маневрират по пет бойни превозни средства. Ще бъдат представени 30 танка, както и всички нови леки и тежки бронирани армейски машини.
 
Ще бъдат показани и над 20 специализирани автомобила, оборудвани с последните военни технологии. От руската школа интерес представляват  полицейската СПМ-2 Тигр, шестколесния всъдеход Трэкол и бронирания Скорпион (долната снимка).
 
Ще бъде демонстрирана и най-новата немска специализирана техника в лицето на ултра високопроходимите Mercedes-Benz Unimog U5000 и U4000. В  "балет с танкове" ще вземат участие танковете Т-90А и Т-80У, както и БТР-80 и БМП-3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юлиян Димитров

    0 0 Отговор
    това ще бъде мнго красиво !
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Малко снимки от там
    http://docent.livejournal.com/153183.html