Last news in Fakti

28 Юли, 2012 11:51 1 616 3

Две турски семейства в Пирогов след катастрофа

  • пирогов-
  • турски семейства

В разстояние на час в УМБАЛСМ "Пирогов" са транспортирани 6 души, турски граждани, пострадали при тежка катастрофа, на магистрала "Тракия", в района на тунела "Траянови врата". Четирима от пациентите са оставени на лечение, между тях са три деца, съобщават от болничното заведение.

Най-сериозно е състоянието на момче на 14 години - той е с опасност за живота, със засегнат черен дроб, две счупени ребра, контузия на гръдния кош и корема.

Други две деца на по 13 години са съответно със счупване на левият крак и с два счупени прешлена, мозъчно сътресение и охлузвания по тялото.

На лечение е приет и 47-годишен мъж  с контузии на гръдния кош.

По предварителна информация двете коли, с които са пътували пострадалите,  са паднали в дълбоко дере, в района на тунела "Траянови врата". Пътували са към Германия, където работят. От посолството на република Турция веднага е осигурен преводач.

В последните 24 часа, в "Пирогов" са постъпили още 4-ма пациенти, с по-леки травми. Те са пострадали при катастрофи в различни райони на столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йикбиу

    0 0 Отговор
    дано да се оправят
  • 2 bg777777

    0 0 Отговор
    i4 mi ne e za tiq
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    shofiraneto na gasterbaiterite si prolicha :))