Last news in Fakti

4 Декември, 2012 16:39 4 282 1

Продават имота, в който е бил отседнал атентаторът от Бургас

  • варна-
  • атентат

 

Продават хотел „Перфект” във Варна. Имотът се прочу с това, че в него е бил отседнал атентаторът-камикадзе, който извърши бомбения атентат на летището в Бургас това лято.

В сайта imot.bg, хотелът е обявен като четириетажната къща с разгъната застроена площ от 1120 кв.м. Парцелът под него е с площ 209 кв.м. На разположение на бъдещия собственик са два мезонета, чиято площ е съответно 110 кв.м и 240 кв.м., както и шест стаи с големина между 40 и 50 кв.м. Хотелът разполага с две паркоместа, сауна, вана с тангентор. Обявената цена – 1 500 000 EUR включва освен сградата, също така и земята и обзавеждането.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муспи

    1 0 Отговор
    Ясно, атентаторът е евреин. Само евреин може да си хареса такъв хотел.