25 Август, 2011 09:26 1 955 1

BMW Motorrad UK пуска онлайн сервизен портал

BMW Motorrad Великобритания стартира нов глобален раздел на своята интернет страницата за собственици на мотоциклети BMW, това е пълен електронен каталог за части,базирано на ремонтни каталози за моделите на марката за десет години назад. Там може да се намери информация за резервни части, да изберете подходящите гуми за модела, както и да намерите пълна сервизна и ремонтна информация, пътни карти, секция „въпроси и отговори".

Предназначението е да помогне на собствениците и да спести време при обслужването, поръчване на части и избор на гуми за техните мотоциклети BMW директно от сайта, новата онлайн платформа е с огромен ресурс, с лесно достъпна информация, която обхваща всеки модел на BMW Motorrad от миналото десетилетие.

Конрад Паркър (Мениджър по продажбите в BMW Motorrad UK) казва:. "Искахме да дадем на нашите клиенти онлайн достъп до този ресурс, който ще им помогне и ще им спестите време, като същевременно ще им даде технически знания, ще могат да научат всичко за своите мотоциклети BMW. Дали ще ви се наложи да търсите конкретна част и в същото време да си я поръчате или просто искате да разберете как работи вашият мотоциклет, в новата онлайн платформа има всичко".

"Клиентите могат да търсят своя мотоциклет като въведат идентификационния VIN номер за модела и да получат всякаква информация за техния мотоциклет, може да видите и да изтеглите копие на Техническо и сервизно ръководство на собственика, и да изберете фабрично-одобрени гуми за вашия модел. Тази иновация от BMW Motorrad ще направи притежаването и обслужване на нашите мотоциклети лесно, удобно и по-бързо отколкото е било някога. "

Онлайн зоната за обслужване се обновява динамично и е свързана с централната компютърна мрежа на BMW Motorrad в Мюнхен, което означава, че всякакви промени в номенклатурната база с части или спецификации се обновява незабавно на уебсайта фирмата за Обединеното кралство.

Също така онлайн портала е достъпен на няколко различни езика.

За да разгледате онлайн портала на BMW Motorrad Великобритания, посетете bmw-motorrad.co.uk/service-and-maintenance.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    2 0 Отговор
    сайта е наисина доста информативен и полезен. Браво на BMW, по принцип не им бях фен, но последните една две години показват желание за промяна към по-добро. Някак си успяват с техните мотоциклети да те накарат да се чувстваш специален. За съжаление цените са прекалено високи, сравнени с японските им конкуренти.