3 Март, 2013 18:59 711 0

Лион пропиля шанса си да настигне ПСЖ

  • лион-
  • псж-
  • брест
Лион пропиля шанса си да настигне ПСЖ - 1
Снимка: Лисандро Лопес, ЕПА/БГНЕС

Отборът на Лион не съумя да се възползва максимално от грешката на Пари Сен Жермен, който вчера загуби с 0:1 при визитата си на Реймс. Днес "хлапетата" не успяха да победят като гост Брест в мач от 27-ия кръг на Лига 1 и срещата завърши наравно 1:1. Така Лион не успя да се изравни по точки на върха с парижани и остават с две точки по-малко.

Домакините започнаха по-активно мача и откриха резултата чрез Камел Шафни в осмата минута. Халфът матира Реми Веркутр с далечен удар. Лион успя да изравни в началото на втората част, когато Трипи Маконда прати топката в собствената си мрежа след пас на Лисандро Лопес към Бафетимби Гомис. До края на мача Лион направи куп пропуски, които лишиха тима от победата. На два пъти Лисандро не успя от чиста позиция, а в последната минута Гомис направи непростим пропуск от непосредствена близост.

Така Лион събра 52 точки и заема втора позиция. Брест 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА