Last news in Fakti

23 Май, 2013 20:26 6 849 1

Цял Кан ахна пред гаджето на Кристиано

  • кристиано-
  • кан-
  • гаджето-
  • мацката-
  • ирина шейк
Цял Кан ахна пред гаджето на Кристиано - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мацката на голаджията на Реал (М) Кристиано Роналдо, Ирина Шейк, прикова всички погледи към себе си, когато се появи на червения килим на кинофестивала във френския град Кан.

Силно изрязаната й черна рокля едва удържаше гърдите й и спираше дъха на всички около руския модел, който не спираше да се усмихва.

27-годишната красавица носеше чифт черни обувки на висок ток и никакви бижута, оставяйки роклята да говори сама за себе си и за тази, която я носи.

Ирина Шейк грейна в Кан за премиерата на новия филм на Робърт Редфорд. Преди десетина дни изкусителната брюнетка призна, че иска дете от половинката си.

"И аз съм нормална жена, която иска да има деца. Вярвам в семейството и в това, че за всичко си има време. Все пак няма много да се бавим с детето", коментира красавицата.

Не за първи път любимата на Кристиано Роналдо събира погледите с избора си на облекло.

Припомняме, че тя се появи без сутиен на церемонията по тегленето на жребия за Шампионската лига, която се състоя в Монте Карло на 30 август.

Приятелката на звездата на Реал Мадрид придружи гаджето си по чифт обеци, прибрана на кок коса и бяло сако, под което не носеше нищо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Захарий Зарков

    0 0 Отговор
    от тая семейство не чакай!!!!!!!
    деца - да, но за изнудване на баща им !!!!!!!!!!!!