30 Септември, 2013 13:00 3 189 0

Хю Джакман: Имам прекалено много пари

  • джакман-
  • пари-
  • актьорство

Актьорът се чувства неудобно, затова че е богат

Хю Джакман си има сериозни грижи – притеснява се, че има твърде много пари, а това го кара да се чувства „малко неудобно", предаде tialoto.bg. Австралийският актьор се притеснява от богатството си, за което се твърди, че е около 100 млн. долара.
 
В последните години Хю се превърна в един от водещите мъже актьори на Холивуд и почти всеки негов филм става хит. Той обаче не иска да бъде възприеман като алчен и се чувства неудобно от това, че изкарва повече пари от хората с други професии.
 
Хю каза за вестник „Times": „Имам повече пари, отколкото ми трябват. Няма никакво съмнение в това. Не искам да изглеждам лаком за богатство в очите на хората. Отсега се чудя и какъв ефект ще имат парите ми върху възпитанието на децата ми".

44-годишният актьор, който има две осиновени деца – син Оскар и дъщеря Ава, заедно със съпругата си Дебора-Лий Фърнес, каза че едва наскоро се е почувствал приет в киногилдията, след като беше номиниран за „Оскар" за ролята си в мюзикъла „Клетниците" редом със звезди като Даниел Дей-Луис, Робърт Де Ниро, Томи Лий Джоунс, Алън Аркин и Хоакин Финикс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА