Last news in Fakti

11 Октомври, 2013 13:31 2 809 0

Курникова и Иглесиас се разделиха

  • курникова-
  • иглесиас-
  • сватба

Рускинята не искал да чака повече за предложение за брак

През миналия месец се носеха различни слухове за връзката между Анна Курникова и Енрике Иглесиас. Говореше се, че са пред раздяла, после сайтът PageSix пусна материал, според който екстенисистката вече се е примирила, че няма да стане съпруга на Енрике и нещата помежду им са се успокоили, предаде tialoto.bg.
 
Според последния брой на сп. OK обаче, Курникова и Иглесиас окончателно се разделят. Медията посочва като причина липсата на желание у певеца да ѝ предложи брак. Двамата бяха заедно 12 години и блондинката тайно се надяваше да сложи годежен пръстен и халка (вижте тези предложения http://bit.ly/GR8ynO ).

Миналия месец източник разкри, че Курникова вече се е отчаяла да чака. Друг от нейното обкръжение пък добави, че тя е говорила с любимия си и са се разбрали, като продължават да бъдат заедно. Списанието обаче е категорично, че това е краят между рускинята и сина на Хулио и че тя не може да преглътне факта, че Енрике не иска сватба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА