Last news in Fakti

25 Октомври, 2013 14:54 1 785 0

Първи трейлър на продължението на "Капитан Америка"

  • капитан америка-
  • филм-
  • трейлър

Този път историята за супергероя ще се развива в наши дни, а не по времето на Втората световна война


Излезе официалният трейлър на втория филм  за „Капитан Америка“.

„Капитан Америка: Зимен войник“ ще се различава от оригиналния филм, като този път приключенията на супер-войника Стив Роджърс няма да се развиват по времето на Втората световна война, а в днешни дни.  В новата лента той ще действа като елитен агент на измислената Свръхсекретна организация S.H.I.E.L.D и ще трябва да се справя както с враговете си, така и с непознатия за него нов свят.

Режисьори на лентата са Антъни и Джо Русо. Главната роля отново  се играе от Крис Евънс. Във филма ще му партнират Скарлет Йохансон и Самюел Джаксън, които отново ще пресъздадат образите на Черната Вдовица и агент Ник Фюри. В лентата участие ще вземе и живата легенда на Холивуд - Робърт Редфорд.

Капитан Америка е считан за основния герой от комикс вселената на „Марвел“. Първият комикс за генетично усъвършенствания войник Стив Роджърс прави своя дебют през 1941 г., като и до днес е едно от най-продаваните издания за супергерои. Първият филм от поредицата за героя излезе през 2011 г. и  спечели $ 368 млн. от продажба на билети. Очаква се новият филм да излезе през пролетта на 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА