6 Декември, 2013 14:40 5 490 3

Пуснаха Крокодила на свобода

  • пуснаха-
  • крокодила-
  • на свобода

Съдът му наложи мярка

Пуснаха Крокодила на свобода - 1
Снимка: БГНЕС

Софийски градски съд пусна на свобода Емил Милев – Крокодила с най-леката мярка – подписка.
Крокодила, бе задържан по дело на Софийска районна прокуратура за въоръжен грабеж на бензиностанция.

Той бе обявен за общодържавно издирване. Милев беше задържан на 24 ноември на магистрала "Хемус" след четири години издирване. Спецоперацията бе ръководена лично от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров съвместно със служители на Специализирания отряд за борба с тероризма и Областната дирекция на МВР-София. Секретната акция бе проведена около 03,00 часа сутринта. Милев е проследен до Елин Пелин в имот, който обитавал, и спипан изненадващо. Тарторът на „Крокодилите" се укрива от 14 декември 2009 година. Тогава един от най-известните магистрални бандите в страната Димитър Митрев - Богровеца от групата на "Крокодилите", беше убит при престрелка с полицията на магистрала "Тракия", край Вакарел.

Днес съдът реши, че няма обосновано предположение Емил Милев да е един от крадците на бензиностанцията. Според СГС, отделните записи на една от свидетелките се разминавали и били противоречиви. Оказа се, че последната присъда на Крокодила е от 1995 г. и той вече е реабилитиран.
В съдебната зала Милев се защити,  като каза заяви, че има лъжесвидетелстване и набеждаване и призова прокурорът по делото да се самосезира. Според него ставало дума за изфабрикуван процес. Крокодила хвърли упреци и към МВР, като заяви : „От 4 години хората на МВР се опитват да ме убият”.

В съдебната зала бяха и дъщерята и жената на Емил Милев.

След като съдът уважи искането на адвоката на Милев, да му бъде наложена мярка „Подписка”, Крокодила заяви извън съдебната зала, че решението е правилно. Той допълни, че „преди това при такива лъжи е бил държан три години в затвора” и допълни: „Как, кои са тия хора, то е ясно?! Не, не е Цветан Цветанов! Цветан Цветанов е един от тия хора, обаче те си правят пиар с човешките съдби, карат хората да лъжесвидетелстват”.

Крокодила е бил част от групата за мокри поръчки „Новите Килъри" с лидер Валентин Янев – Бореца. Това пък разкри прокуратурата по време на разглеждане на мярката за неотклонение на Крокодила в Софийския районен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко Атанасов

    1 2 Отговор
    ,,карат хората да лъжесвидетелстват”

    Така е!!!!!!!!!
    Вчера в ранните новини казаха как полицаи пребили до смърт човек,
    а в късните как са ги пуснали,защото човека ,,забравил,, ,кой го пребил.
    ОТКРОВЕН РЕКЕТ И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ.
    Този народ дето гледа ,мълчи и всичко търпи си заслужава съдбата.
    Къде е Цацаров????????????????????????????
  • 2 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    Аз ИРАКЛИ чета тизи форум и СЪМ национален представител на МВР за международен многобой/закритифрати/!Трябва ли да събера чета
    и да започна да изтребвам изродите на територията,дори с депотатско протежение!......Умолявам модаратори,не корегирайте
    написаното!......До момента не сме ликвидирали никой..,не участваме
    във снайпера на КРУШАТА или ГЕОРГИ ИЛИЕВ ..................................

    Коментиран от #3

  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иракли Иракли":

    pich v BG nikoga ne se znae koi koi e.politicite sa istinskite prestapnici i za pari biha prodali i maikite si.potarpevshite sme nie!!!