Last news in Fakti

4 Август, 2015 05:00 7 206 7

Лудак сърфира по вълните с мотоциклет (Видео)

  • лудак-
  • сърфира-
  • вълните-
  • мотоциклет-
  • видео

Каскадьорът споделя, че се почувствал на косъм от смъртта

Астралиецът Роби "Лудия" Мадисън е запален сърфист и мотоциклетист, чиито изпълнения са оставяли без дъх не един и двама фенове на екстремните спортове. Професионалният каскадьор, обаче, реши да стигне нови висоти и да комбинира в едно любимите си занимания. 

Търсачът на силните усещания направи невиждана досега каскада, сърфирайки с мотоциклета си върху огромни вълни, близо до остров Таити.

За необикновеното си изпълнение, Мадисън избира своят мотокрос мотоциклет. Той модифицира машината си по начин, по който да я задържи над водата.

"Не мисля, че снимките или видеото могат да отразят в действителност колко истинско беше всичко. Сами виждате какво става, когато вълната ме заля. Помислих си, че е краят на живота ми. Никога не съм си мислил, че мога да бъда на толкова грешно място в толкова грешен момент. Почувствах, че съм на косъм от смъртта." - споделя австралиецът пред списание Surfer. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Жестокотия, браво, естествено солената вода може да повлияе зле на двигателя но измишльотината е страхотна. Не очаквах к...лето да излезе от вълната в края на клипа но евала.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    След залялата га вълна нещо не е наред. Няма как мотора да работи. Може би излиза като обикновен сърфист върху дъската си.
  • 3 Хехеее

    1 0 Отговор
    Защо да няма как да работи мотора ?
    Ти като си измиеш кросс с пероструиката и след това го запалиш как си работи ?
    Просто при тоя са намерили някав начин да му изулират карба и филтъра да не глътне вода това е .

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хехеее":

    Добре, изолиран, а като е угасен как върви мотора. Може да го запали само като излезе от вълната. Има нещо което не е обяснено.
  • 5 Ането

    1 0 Отговор
    има допълнителни филтри, които се поставят върху въздушния филтър и предпазват от вода и влага

    Коментиран от #6

  • 6 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ането":

    Не казвай, че има филтър който спира водата а пропуска въздуха като си под вода. До сега всички щяхме да плуваме на свобода под вода. Тези филтри за които говориш не работят под вода.

    Коментиран от #7

  • 7 жирафа

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    искаше да каже че задържат водата говорим за малки количества (капки вода а не цяла вълна)а и както виждаш на него не го залива вълната,ами само парата отпред кадето се получава или както се казва тама.