5 Януари, 2017 01:45 2 181 7

Богатите мъже са по-добри в леглото

  • секс-
  • оргазъм

Чувството за хумор също оказва благоприятен ефект върху качеството на оргазма

Много дами вероятно са се питали какъв трябва да бъде мъжът, за да им осигури незабравим оргазъм. В търсене на отговор американски изследователи са посветили проучването си на типа мъж, гарантиращ качествена сексуална кулминация на партньорката си, пише в. "Дейли експрес".

Учените са установили, че незабравимо удоволствие на партньорките си осигуряват богатите мъже.
За целите на изследването специалисти от университета на Олбани са анкетирали млади обвързани хетеросексуални жени.

Дамите е трябвало да отговарят на въпроси за сексуалния си живот, в това число за честотата и интензитета на изпитаните оргазми. Изследователите са анализирали и характеристики като доходи на партньорите, телесни мерки, характер, чувство за хумор, външност.

За да са сигурни, че няма да бъдат подведени от дамската субективност, учените са помолили приятели на участничките в изследването да оценят атрактивността на партньорите им.

Резултатът от проучването едва ли ще зарадва всички мъже. Оказало се, че дамите най-често стигат до качествена кулминация в половия акт, ако партньорите им са богати, уверени и привлекателни.

Изследователите са установили, че честотата и интензитетът на оргазма са свързани с външността на мъжа. Дамите, чиито приятели са оценили партньорите им като привлекателни, най-често са изпитвали интензивна кулминация в половия акт.

Чувството за хумор също оказва благоприятен ефект върху качеството на оргазма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    2 4 Отговор
    Бедния мъж е кахърен.А е казано -"Кахърлия х.. не е..".
  • 2 Хараламби

    5 1 Отговор
    Учените също така са установили, че богатите мъже са по правило умни, а бедните - глупави. Няма умен бедняк или глупав богаташ.
    Ако дадеш много пари на един бедняк той бързо ще ги изгуби и пак ще си стане бедняк. Ако вземеш богатството на един богат човек той ще намери начин да си го натрупа отново.
    Следователно дамите се привличат и се чувстват по-добре с по-умните мъже.

    Коментиран от #3

  • 3 а ся

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хараламби":

    Недей да си мислиш , че всички хората с пари "пръщят" от акъл .
    Ако реално можеш да си отвориш очите , бързо ще разбереш , че това не е точно така .

    Коментиран от #4

  • 4 Ядесереитн

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "а ся":

    Тъй - тъй! Ако си беден си гламав до немай къде. Може да си много учен, ама не си научил правилната наука!!! Аз я знам, научих и дяцата.
    Вече не съм млад , ама ям и пия на корем с апетит, хапчета не пия, и още ми рипа пищова - дъня кадъни по-млади от големия внук!

    Коментиран от #5

  • 5 а ся

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ядесереитн":

    муахахахаха . Да са черпиш по по малко еййййй !!!!!!!!!!!!!!!
    :) :)

    Коментиран от #6

  • 6 Ядесереитн

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "а ся":

    Набивам от сабалян от старата ракия, наздраве! В тая веявица не мога да ида за риба... инак и -20 града не ма спират.
  • 7 Бедния

    0 0 Отговор
    Ти ши каиш НАПРОТИВ. Аз ставам богат за ден два с някоя Българка и бягам. Като осетя че е търсачка на богати я пращам при друг дано слет 105-ия извади рсен късмет но едва ли.