13 Януари, 2017 01:48 1 535 0

Провокативен български трилър с премиера в НДК (ВИДЕО)

  • трилър-
  • люмиер-
  • кино

„Една нощ с Борис Павлович” в кино "Люмиер" на 25 януари

Провокативен български трилър с премиера в НДК (ВИДЕО) - 1

Интересна криминална история ще имат възможност да видят зрителите в кино „Люмиер” този месец. Премиерата на провокативния „Една нощ с Борис Павлович” е на 25 януари от 19:30 часа в кино „Люмиер”.

Българският късометражен филм е за изпадналия в дълбока депресия писател – Борис Павлович, който се решава на фундаментален експеримент. След като си поръчва пица, той заключва младия разносвач в дома си, поставяйки го пред избор. Борис му връчва пистолет с дилемата, или да го застреля, или той ще застреля него. Това води до дълга нощ, през която младежът търси начин да се измъкне от ситуацията без никой да бъде наранен, както и до неочаквана развръзка...

Провокативен български трилър с премиера в НДК (ВИДЕО)

Във филма участват Ники Стоичков и Венцислав Занков, който в реалния живот е художник, но от известно време се занимава и с актьорство (а миналата година спечели наградата на Българската филмова академия за филма „Семейни реликви”). Режисьор и сценарист на продукцията е Георги Светломиров. Продуценти саГеорги Светломиров, Ники Стоичков, Калин Илиев и Национален дворец на културата. Музиката е в изпълнение на Софийска филхармония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА