Last news in Fakti

14 Януари, 2017 23:00 4 609 0

Принцеса Лея приключва със STAR WARS

  • принцеса лея-
  • междузвездни войни-
  • star wars

Няма да дигитализират Кари Фишър в следващите епизоди на сагата

Принцеса Лея приключва със STAR WARS - 1
Снимки: Wikipedia

Създателите на "Междузвездни войни" успокоиха феновете, като сложиха край на слуховете, че след кончината на Кари Фишър нейната принцеса Лея ще оживее под дигитална форма, съобщи "Контактмюзик".

Представителите на "Лукасфилм" официално заявиха, че не съществуват планове за дигитално пресъздаване на образа на актрисата Кари Фишър в следващите епизоди на галактическата сага.

Фишър отново пое ролята на принцеса Лея през 2015 година в "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Тя завърши снимките и над "Междузвездни войни: Епизод VIII", след което внезапно почина на 27 декември 2016 година от сърдечно заболяване на 60-годишна възраст. Завършеният с актрисата осми епизод се очаква да излезе на екран на 15 декември 2017 г.

Фишър трябваше да се появи и в деветия епизод на "Междузвездни войни", който е предвидено да види бял свят през 2019 година. Но все още се работи над сценария и авторите трябва да решат как да се справят след смъртта на актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА