15 Януари, 2017 15:16 6 062 8

Пищната Ашли Греъм пак се съблече (снимки)

  • ашли греъм-
  • модел-
  • plus-size модел-
  • закръглена

Тя засне поредната провокативна фотосесия за модно списание

Пищната Ашли Греъм пак се съблече (снимки) - 1
Снимка Инстаграм

Моделът с пищни форми Ашли Греъм засне поредната си провокативна фотосесия, в която показа много плът и малко дрехи. Красавицата, която тежи колкото две кльощави манекенки, се разсъблече за януарския брой на списание V Magazine.

Снимките в изданието са придружени от интервю, в което 28-годишна пухкавелка разкрива, колко ѝ е писнало от етикета „закръглена" красавица (plus-size модел), пише на сайта си Дарик радио.

@Vmagazine’s January issue on stands today! Photography by #StevenKlein, styled by #RobbieSpencer, interview by #ChelseaHandler. See the full story in my bio!

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 12, 2017 at 5:42am PST

Снимките в списанието, направени от фотографа Стивън Клайн, някои оценяват като „диви" и „прекрачване на границите", след като на една от тях Ашли вдига свой колега във въздуха, а другите са не по-малко провокативни.

В интервюто Ашли казва, че от години отговаря на въпроса какво е да си plus-size модел и вече не може да го понася. „Не смятам, че на жените трябва да се слагат етикети", категорична е тя.

Click the link in my bio for more with @vmagazine shot by #StevenKlein💪🏽

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 12, 2017 at 6:15am PST

Ашли Греъм стана първият закръглен модел, който се появи на кориците на едни от най-популярните модни списания. Така тя разби стереотипа, че само кльощавите модели, чието тегло е много под здравословния минимум са достойни за корица на модно списание.

My fav 👀 @vmagazine @stevenkleinstudio @ward_hair #yadim @honeynailz @robbiespencer @chelseahandler ..link in bio

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 12, 2017 at 8:44am PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидон

    13 6 Отговор
    Тоя ли ботур трябва да събуди мъжкото възхищение?
  • 2 чубака

    4 2 Отговор
    Гъзере, баце, гъзереее....
  • 3 Mercedes-Benz

    5 3 Отговор
    Всичко нестандартно и противно се опитва да се налага дори със сила ако е наложително! Трябва да харесваме обратните, педофилите, дебелите, феминистките, бежанците и т.н. иначе сме расисти, лоши хора, изостанали и т.н. Тази в случая не знам какво трябва да й харесаме, може би е много яко да имаш високи нива на холестерол и говориш на момичетата, как трябвало така да се харесваш и възприемаш, вместо да вземеш мерки! Културен марксизъм накратко, добре прокарван от либералчета, леваци комунета, грантаджии и техните господари, които щедро ръсят шекели!
  • 4 некойси

    4 2 Отговор
    Пищна, пищна ... ама доста месо има по нея.
  • 5 нормален българин

    3 4 Отговор
    Съвсем нормална, реална, естествена и секси жена е това. Кльощите от списанията не ми ги хвалете.
  • 6 Грую

    2 1 Отговор
    Навремето такива жени са търсели най-много - здрави, силни...хем да могат да раждат безпроблемно, хем и да работят на нивата наравно с мъжете, и семейството да просперира така..а не като сега разни гръчави чирузи, по 50кила, и все вечно болни, обаче от сутрин до вечер кафета и цигари им дай да пушат.
  • 7 YAMAHA

    1 1 Отговор
    Лелеее егати бойлера!
  • 8 Олелеее

    0 0 Отговор
    Голем бидон