17 Януари, 2017 17:11 2 116 4

Полугола активистка на ФЕМЕН посегна към "топките" на Тръмп (ВИДЕО)

  • фемен-
  • активистка-
  • донадл тръмп

Куриозен случай в Мадрид

Активистка на ФЕМЕН атакува восъчна фигурна на новия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщи РЕН ТВ.

Това стана по време на презентация в мадридския музей на восъчните фигури. Жената е атакувала статуята гола до кръста. Върху себе си тя е изписала надпис: „Хванете патриархата за топките“.

Тя се е опитала да хване статуята на Тръмп за слабините. На служителите за сигурност им отне няколко минути, докато я отстранят от залата. Управата на музея призова да не се извършват подобни демонстрации в сградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мноо зле таа

    4 1 Отговор
    Ако беше българка, щеше да го преджоби...
  • 2 123

    5 0 Отговор
    егати била къркана и друсана тая,че помислила восъка за жив човек, ама че смях,сигурно чакала и бакшиш от Тръмп..брей испански му работи...
  • 3 Патето Яки

    5 0 Отговор
    Толкова е закъсала горката че и на восъчна пръчка налита.
  • 4 аврам бакалино

    1 0 Отговор
    Е влуезна в историята грозотията през задния вход че то иначе кой ли ще я забележи палачинката очилата и сега ще спинка спокойна и известна с идиотщината си!То всъщност новото поколение с друго и не може да стане известно освен с подобни глупости и изяви за жалост!