21 Януари, 2017 01:15 666 0

Дженифър Лопес и Дрейк ще правят дует

  • лопес-
  • дрейк-
  • песен-
  • дует
Дженифър Лопес и Дрейк ще правят дует - 1
Снимка: БТА/АР

Дженифър Лопес разкри, че работи над нова песен с приятеля си Дрейк, но запази мълчание за романтичната им връзка. Певицата не даде никакви подробности за връзката си с Дрейк, но потвърди, че двамата са влезли заедно в звукозаписно студио.

Запитана за новия си проект с Дрейк, тя сподели: "Той просто настоя да запиша песен заедно с него и именно с тази задача сме се заели сега. Ще видим дали песента ще влезе в следващия му албум."

Новината идва, след като близък до двамата източник заяви, че 47-годишната певица иска връзката им да е забавна и да не пришпорва нещата. "Тя не направи шумни изявления за новия си романс пред приятели и членове на семейството си, а предпочете да запази спокойствие. Дженифър се надява, че за нея тази връзка ще е забавна", поясни източникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА