29 Август, 2012 19:21 1 543 1

Дават милиони на принц Хари за порно филм

  • принц хари-
  • порно-
  • голи снимки

Британският престолонаследник принц Хари получи покана да участва в порнофилм  срещу сумата от 10 милиона долара. Неприличното предложение дойде дни, след като третият по ред за британския трон бе сниман гол и пиян на купон в луксозен хотел в Лас Вегас – и, разбира се, не само не спечели нито лев, но засрами благородническата си фамилия.

Поредната изцепка на Хари явно се оказа добре приета в порноиндустрията. TMZ съобщи, че Хари получил по пощата официална оферта да участва в еротичния филм „Проблемът с Хари”, замислен като скъпа продукция.

Близки на принца разказват, че той много съжалявал за лекомисленото си поведение в САЩ, където, бидейки далеч от дома, вероятно се почувствал свободен да даде воля на въоръжението си. Въпреки опитите на Бъкингамския дворец да ограничи разпространението на пикантните фотоси, жълтите издания на Острова веднага ги препечатаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    що за пумия ще бъде това/