Last news in Fakti

22 Август, 2013 12:36 1 348 0

Легендарният Том Джоунс за втори път в България

  • том джоунс-
  • певец-
  • ндк-
  • концерт

Певецът с концерт в НДК на 30-ти октомври

Легендарният Том Джоунс ще пее в зала 1 на НДК на 30 октомври. Той се завръща в София - градът, в който според самия него е бил един от най-запомнящите се концерти от предишната му обиколка.

Затова за тази част от турнето си той изрично настоява пред своя мениджмънт България отново да бъде включена. Той споделя, че изявата му пред родната публика го е заредила така, както само най-силните му концерти в неговата дългогодишна кариера.

Сега Том Джоунс се завръща с едно много специално шоу, за да срещне отново безрезервната обич на българската публика, изпълнявайки пред нея хитове като "Delilah", "Mama Told Me Not to Come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "She's a Lady", "Burning Hell", "Tower of Song" и "Hit Or Miss".

Билетите за концерта вече са в продажба в разпространителската мрежа на Eventim. Цените им са между 70 и 165 лева, а съвсем ограничен е броят на билетите за ВИП местата в залата, чиято цена е 180 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА