Last news in Fakti

25 Юли, 2016 09:04 1 252 0

УЕФА глобява Цървена звезда преди мача с Лудогорец

  • цървена звезда-
  • фенове-
  • глоба-
  • уефа-
  • лудогорец

Агитката на "звездашите" изписа името на футболната централа с цветовете на албанското знаме

Предстоящият съперник на "Лудогорец" в квалификациите за Шампионската лига "Цървена звезда" ще отнесе тежкия юмрук на УЕФА. Централата гласи сурови санкции заради провокативната хореография на феновете на тима по време на домакинската победа с 2:1 срещу "Валета" от втория квалификационен кръг на най-комерсиалния клубен турнир.

Агитката на "звездашите" изписа името на футболната централа с цветовете на албанското знаме. В добавка ултрасите на носителя на КЕШ от 1991 г. са хвърляли факли. Според сръбското издание "Спорт" своеволията на феновете ще удари "Цървена звезда" с глоба от 100 000 евро, както и последно наказание за изхвърляне от евротурнирите.

Селекцията на Милорад Божович е изправена и пред угрозата да играе един мач пред празни трибуни. 

Междувременно стана ясно, че от Лудогорец нямат намерение да оставят нещата на случайността.
Шампионите и местната полиция ще се подготвят за предстоящото домакинство във вторник със сериозни мерки за сигурност. На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, както и такива с пиротехнически средства, бутилки или други опасни предмети.

Привържениците ще минат и през щателни проверки, заради което от тима призоваха притежателите на билети да се придвижат към "Лудогорец арена" по-рано, за да се избегнат дълги опашки.

Мачът е с начален час 21,00 ч., а стадионът отваря врати от 19,30 ч. Вчера от ръководството на шампионите се похвалиха, че билетите за мача срещу "Звезда" са изчерпани.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА