27 Юли, 2016 11:03 1 000 0

Садио Мане отказал на Юнайтед заради Ливърпул

  • садио мане-
  • юнайтед-
  • ливърпул

Сенегалецът предпочел да работи с Юрген Клоп, вместо с Жозе Моуриньо

Садио Мане отказал на Юнайтед заради Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Новопривлеченият нападател на Ливърпул Садио Мане призна, че е отказал оферта от Манчестър Юнайтед, за да играе на "Анфийлд". Той е получил възможност да играе под ръководството на Жозе Моуриньо, но е предпочел Юрген Клоп за старши треньор.

"Вярно е (говорейки за оферта от "червените дяволи"). Много клубове имаха интерес към мен, не само Манчестър Юнайтед, но след като разбрах, че и Ливърпул са кандидати, разбрах, че това е правилният отбор с правилния треньор за мен." - призна Мане пред Liverpool Echo.

"Ливърпул са голям клуб с велика история. Спечелили са множество трофеи през годините. Това беше стъпка, която трябваше на направя." - допълни нападателят.

"Червените" закупиха 24-годишния сенегалец от Саутхемптън за сумата от 40 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА