30 Юли, 2016 18:29 897 0

Зидан: Роналдо няма да играе за Суперкупата

  • зидан-
  • роналдо-
  • контузия-
  • реал мадрид-
  • севиля-
  • суперкупа

"Той няма да играе срещу Севиля", потвърди треньорът на Реал Мадрид

Зидан: Роналдо няма да играе за Суперкупата - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан потвърди, че Кристиано Роналдо няма да играе в мача за Суперкупата на Европа срещу Севиля в Норвегия на 9 август. 31-годишният нападател ще пропусне старта на сезона в Примера дивисион срещу Реал Сосиедад на "Аноета" на 21 август. Португалецът получи травмата на лявото коляно във финала на Евро 2016 срещу Франция на 10 юли в Париж, спечелен с 1:0 след продължения. 

"Той няма да играе срещу Севиля. Кристиано Роналдо е контузен, а ще му бъде необходимо и време, за да влезе във форма, тъй като той практически не е правил нищо вече около месец. Кристиано няма да бъде на разположение и за първия кръг в Примера", каза Зидан. 

Очакванията са Роналдо да бъде готов за игра в първата половина на септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА