2 Август, 2016 13:59 1 006 0

Ултраси хвърлят бомбички пред хотела на Лудогорец

  • лудогорец-
  • бомбички-
  • заплаха-
  • ултраси-
  • цървена звезда

Взривовете били към 1:30 след полунощ

Феновете на Цървена звезда се опитаха да стреснат играчите на Лудогорец преди домакинството тази вечер в срещата-реванш от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Група от тях е хвърляла бомбички пред хотела на "орлите" в Белград тази нощ, за да се опитат да нарушат спокойствието на родните първенци.

Първите взривове били към 1:30 след полунощ, като продължили две минути. 30 минути по-късно имало нова атака, а тази сутрин в четири е била третата и последна. Както е известно, в Разград двубоят завърши 2:2, като играчите на Георги Дерменджиев имат нужда от победа или равенство 3:3, за да продължат да мечтаят за груповата фаза на ШЛ.

Сърбите пък вярват, че след дълги години отново имат шанс да играят плейоф за влизане в груповата фаза и се надяват публиката им да бъде основен коз срещу българският шампион, който преди двата сблъсъка бе фаворит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА