Last news in Fakti

4 Август, 2016 14:27 1 054 0

Моуриньо: Искам още един играч

  • моуриньо-
  • играч-
  • трансфер-
  • погба-
  • манчестър юнайтед

"Няма да говоря за Погба", заяви Специалния

Мениджърът на Манчестър Юнайтед отказа да коментира трансфера на Пол Погба на "Олд Трафорд", като заяви, че французинът все още е играч на Ювентус. Медиите считат рекордната сделка, чиято стойност ще бъде за около 100 милиона паунда, за сключена, но португалецът не потвърди тази информация. Специалния обаче подчерта, че клубът ще привлече със сигурност поне още един играч, като неговото желание е това да се случи преди началото на сезона в Премиър лийг, който започва на 12 август. 

"Със сигурност ще привлечем още един играч. Не искам да говоря за Пол Погба, защото той е футболист на Ювентус. Не коментирам чужди играчи, както не искам другите мениджъри да говорят за моите футболисти. Пазарът затваря на 31 август, така че имаме още доста време, но очевидно аз искам това да стане преди началото на сезона в Премиър лийг", заяви Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА