Last news in Fakti

9 Август, 2016 07:11 1 002 0

Погба се завърна в Манчестър Юнайтед

  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • перално

90-милионният трансфер на французина в Манчестър разкрит в перално отделение

Погба се завърна в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Сагата с най-скъпия трансфер за всички времена вече може да се счита за приключила. Пол Погба не само е в Манчестър, а вече облече и тренировъчния екип на Юнайтед. Сделката се потвърди неофициално не къде да е, а в перално отделение, където служители, запалени фенове на "червените дяволи", са се щракнали с френския ас.

Според "Мирър" вчера Погба е минал медицински прегледи. За днес пък е било планирано подписването на договора и официалното обявяване на трансфера. Контрактът ще е за пет сезона с годишна заплата от 220 000 паунда на седмица.

Цялата сума по сделката е ще удари рекордните 110 млн. паунда, като 20 от тях отиват в джоба на агента Мино Райола. За сравнение преди четири години Юве плати на Юнайтед едва 800 000 паунда компенсация.

Мениджърът на "червените дяволи" е решил дори да включи Погба в групата за първия мач от Висшата лига срещу Борнемут в събота, въпреки че французинът ще има едва няколко тренировки с новите си съотборници.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА