Last news in Fakti

9 Август, 2016 08:27 904 0

Зидан: Не сме фаворити срещу Севиля

  • зидан-
  • севиля-
  • реал мадрид-
  • суперкупа на европа

"Тук сме с тези играчи, които са подготвени най-добре", сподели треньорът на Реал Мадрид

Зидан: Не сме фаворити срещу Севиля - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира спокойствие преди утрешния финал за суперкупата на Европа срещу Севиля в Норвегия. 

„Не сме фаворити. И двата тима искат да спечелят. За мен важното е да бъдем готови и да покажем добра игра. Има още някои играчи, които не са в оптимално състояние, така че няма да вземат участие в сблъсъка. Тук са тези, които са подготвени най-добре” заяви Зидан на пресконференцията днес. 

„Бензема е добре. Не игра в последните мачове, тъй като не искахме да рискуваме. Работи обаче много и най-важното е, че е с нас и няма повече проблеми. Разбира се, че щях да се радвам всички футболисти да бъдат на разположение, но предпочитам Бейл и Кроос да се готвят в Мадрид. Те се присъединиха скоро към отбора, така че това е правилното решение. Кристиано и Пепе може би ще бъдат при нас след 10 дни” добави френският треньор. 

„Доволен съм от отбора, който имам. Радвам се, че сезонът започва и ние трябва да покажем, че сме готови за него. Най-важното е да направим всичко по силите си, за да не съжаляваме впоследствие. Необходимо е да работим здраво от първата минута, а във футбола винаги всичко може да се случи”. 

По отношение на очакваното преминаване на Пол Погба в Манчестър Юнайтед, след като французинът бе спряган и за Реал, Зидан каза: „Не мисля нищо. Той явно вече е играч на Юнайтед и му желая всичко най-хубаво. В момента на пазара всичко е въпрос на цени. Ние разполагаме с достатъчно солидни играчи”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА