Last news in Fakti

9 Август, 2016 10:57 919 0

ЦСКА отново ще праща оферта за Буш

  • буш-
  • оферта-
  • цска

В момента румънецът е собственост на Шефилд Уензди

ЦСКА отново ще праща оферта за Буш - 1
Снимка: БТА

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА умува дали да не върне на "Армията" нападателя Серджиу Буш, твърди "24 часа". Само за няколко месеца младият румънец се превърна във водещ голмайстор, с 10 гола от 19 мача, и любимец на агитката на "червените", преди да премине преди година и половина в Шефилд Уензди. Буш обаче не можа да се наложи при "кукумявките" и шефовете му търсят нов отбор. 

През пролетта Буш беше преотстъпен на италианския втородивизионен Салернитана, но и там не се утвърди като титуляр, а мениджърът на Уензди Карлос Карвахал няма намерение да разчита на него през новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА