9 Август, 2016 13:26 817 0

Селекционерът на Аржентина моли Меси да се върне

  • бауса-
  • молба-
  • връщане-
  • национален отбор-
  • аржентина-
  • меси

Едгардо Бауса се опитва убеди супезвездата да се върне в националния тим

Селекционерът на Аржентина моли Меси да се върне - 1
Снимка: БТА/АР

Новият селекционер на Аржентина трябва да пристигне днес в Барселона, за да се срещне със суперзвездата Лео Меси, съобщава вестник „Спорт“. Едгардо Бауса планира да направи всичко по силите си, за да убеди футболиста да облече отново екипа на Гаучосите. 

Както е известно след новата загуба от Чили във финала на Копа Америка, Меси обяви, че се отказва от националния тим, след което цялата нация го призова да промени решението си. 

Бауса планира да остане в Барселона до петък, като още днес най-вероятно ще се види с играча, като целта му ще бъде да се завърне в родината си поне с надежда, че Лео ще промени намеренията си. 

На този етап изглежда почти невероятно Меси да бъде в състава за предстоящите двубои с Уругвай и Венесуела. Засега той твърдо държи на решението си, като очакванията са в най-добрия случай да поиска известно време да помисли, така че в най-добрия случай едва след няколко месеца ще може да се очаква евентуалното му завръщане за Аржентина.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА